Blogi: Henry Laasanen, to 20.07.2017 07:43

Jos haluat tietää huumorista ja seksuaalisesta vallasta, älä kysy paksulta feministiltä

Mikä on pahempi asia kuin seksuaalinen häirintä? Ei seksuaalista häirintää.

Seksuaalisella vallalla - kuten vallalla yleensäkin - on hyviä ja huonoja puolia. Seksuaalinen valta tarjoaa haltijalleen halutuksi tulemisen kokemuksia, seksiä ja seksillä saatuja etuja. Huonona puolena on ylenpalttinen huomio, mikä voi tuntua seksuaalisen vallan haltijasta häirinnältä.

Samanlaiset vallan haitat ovat olemassa myös rikkailla ja julkkiksilla. Rahan pummaajat ahdistelevat rikkaita ja julkkikset eivät saa hetken rauhaa edes R-kioskilla.

Ihmiset haluavat olla seksikkäitä ja rikkaita siitä huolimatta, että noihin vallan muotoihin liittyy negatiivisia piirteitä. Nuoret naiset laihduttavat ja kuntoilevat hullun vimmalla laittaakseen sexyjä kuvia instagrammiin - saadakseen huomiota, vaikka osa huomiosta on ei-toivottua.

Kaikista pahinta on olla tavallinen mies, ruma nainen tai pelkästään vanha ihminen. Heillä ei ole paljoakaan seksuaalista valtaa, eivätkä he saa osakseen positiivista huomiota. Heitä ei myöskään häiritä, mutta se on laiha lohtu.

Wumo:n sarjakuvassa tiivistetään seksuaalisen vallan ja ilman valtaa olemisen dilemma. Lopputuloksena on 3 tyytymätöntä naista, mutta ainoastaan ruma-Emmi jää paitsi seksuaalisen vallan eduista.

SAARA SÄRMÄN HUUMORIN RAJAT TULIVAT VASTAAN

NYT-liite soitti hädissään päivystävälle paksulle feministille, eli Saara Särmälle. Puhelusta syntyi artikkeli Keskiviikkona julkaistu sarjakuva oikeuttaa häirintää ja se ei ole ok – näistä syistä.

”En edes tajua, mikä tässä on hauskaa, että minkä tässä pitäisi nyt naurattaa”, toteaa Särmä ja nauraa. ”Voi kun joku selittäisi, että mikä tässä on tarkoitus olla hauskaa!”

 

”Sehän on hyvä strategia muutenkin. Jos joku kertoo seksistisen vitsin, pyydä selittämään, miksi tämä on hauskaa”, neuvoo Saara Särmä.

Etpä tietenkään tajua hauskuutta, koska paksuna feministinä tuskin ymmärrät mitään seksuaalisen vallan eduista tai huumorista. Hauskaa tuossa stripissä on erityisesti se, että ruma-Emmi ei pysty valittamaan ääneen mistään, vaikka hänen asemansa on kaikkein kehnoin. Hottikset saavat seksuaalisen vallan etujen lisäksi myös uhrin edut.

”Voi voi, kun sä oot tommoinen hyvännäköinen nainen, joka pärjää maailmassa, mitäs siinä valitat. Ihan kuin olisi oikein, että koska hyvännäköisyys on naisille valuuttaa, heidän häiriköintinsä olisi jotenkin oikeutetumpaa”, Särmä sanoo.

No, Saarahan näyttää itsekin alitajuisesti tajuavan, että hottisten harmit ovat pikkuriikkisiä verrattuna seksuaalisen vallan hyötyihin. Miksi nuo naiset muuten olisivat tehneet itsestään hottiksia? Rumaa naista ottaa pattiin aiheesta, koska hänellä ei ole legitiimiä valituksen aihetta huonommasta asemastaan huolimatta.

Kolmanneksi stripissä esitetään, että naisten pitäisi olla tästä ”häiriköintihuomiosta” innoissaan.

Ei kai "häiriköintihuomiosta" innoissaan tarvitse olla, mutta on syytä tunnustaa rehellisesti, että on parempi olla häiriköity hottis, kuin rumilus ilman häiriöitä.

”En tiedä, mitä lähettäjän päässä liikkuu, mutta tuskin mitään sellaista, että tämä olisi imarteluksi tarkoitettu. Kun samaan aikaan saa vihapostia, ne menee samaan laariin kaikki.”

Hottiksille lähetettyjen "häiriköintiviestien" lähettäjien päässä liikkuu pillun himo. Saaralle lähetetyn vihapostin lähettäjien päässä liikkuu inho, viha ja ällötys. Himoviestit ja inhoviestit eivät mene samaan laariin. Paksuna feministinä Saara ei ymmärrä himoviestien egoa buustaavaa vaikutusta.

Saara väittää olevansa humoristi.

Saara vannoo paljastavansa valtarakenteita huumorin avulla. Saara ei kuitenkaan ymmärrä, miten Wumo paljastaa seksuaalisen vallan rakenteita huumorin avulla.

KUMPI OLISIT MIELUUMMIN, HOTTIS VAI RUMA?

Saara, mietipä hetken aikaa rehellisesti käsi sydämellä, kumman vaihtoehdon naiset valitsisivat mieluummin?

  1. Hottiksena ja haluttuna olemisen, vaikka sivutuotteena olisi seksuaalista häirintää
  2. Rumana olemisen, ilman mitään seksuaalista huomiota.

Vastauksen löytämiseksi sinun ei tarvitse kuin katsoa hetki sitä todellisuutta, jossa naiset tekevät valtavan työmäärän tullakseen viehättävämmiksi. Todellisuutta, jossa naiset mainostavat vimmatusti seksikkyyttään somessa, instagrammissa ja pukeutumalla seksikkäästi.

Maailmassa on valtavasti paksuja ja vanhoja naisia, jotka antaisivat pikkusormensa ollakseen hottiksia. Vielä valtavavampi määrä löytyy tavallisia miehiä, jotka haluaisivat olle yhtä haluttuja kuin keskivertonainen.

Vain kourallinen paksuja feministejä yrittää uskotella itselleen ja muille, että sivutuotteena seksuaalisesti häirityksi tuleminen on pahempi asia kuin hottiksena oleminen.

Henry Laasanen to 20.07. 07:43

Kommentit: 4

HTK to 20.07.2017 10:10 1

Jess!!

Artturi Noitalahti to 20.07.2017 23:15 1

Ei mikään ihme että Henkkaa vihataan tietyissä piireissä : )

Saara ke 26.07.2017 15:57 0

:) Kyllähän se totta on, että flirttaileva häirintä ja kiva huomio nostaa itsetuntoa - ei siinä parit ylilyönnit ja jotkut tökerömmät suorasukaiset ehdotukset jaksa kauan harmittaa.

Vanheneminen ja/tai lihominen ottavat useimmilla naisilla todella koville, mutta osa sopeutuu helpommin (sisältörikkaassa elämässä pinnallisuudet jäävät toissijaiseksi).

Yleisesti on tosiaan nähtävissä varsinkin nuorten naisten hinku pysyä seksikkäänä, haluttavana ja hakea huomiota miehiltä tällä tavalla. Epävarmoilla nuorilla huomionhaku on joskus aika tiedostamatonta ja saa koomisia piirteitä siitäkin syystä... Sarjakuva osuu varmasti oikeaan siinäkin, että rumilukselle huomion puute voi olla tosi kipeä paikka

Olisiko tässä Laasasen kirjoittamassa asiassa syy jopa sille, miksi keskimäärin miesmarkkinoilla heikommin pärjäävät feministit niin kovasti hinkuvat muslimimaista tulevia miehiä tänne: näillä miehillä huntujen maista tulevina on niin suuri naisen puute, että heiltä heruu yllin kyllin huomiota myös rumille ja lihaville naisille?

Kaikki sellaiset naiset, joita kantasuomalaiset miehet eivät noteeraa, saavat yllättäen erityistä huomiota ja joutuvat jopa lähennellyiksi. Se voi olla niin itsetuntoa hivelevää, että heidän pitää yrittää järjestää maahan enemmänkin samanlaisia miehiä.

Samaa tarvetta ei tietenkään ole naisilla, joille huomiota on riittänyt tarpeeksi ennestään ja jotka voivat kokea nämä laumat enemmänkin uhkaksi. Liika on liikaa tätä lajia huomiota, varsinkin joukkoraiskausten yleistyessä. Vaarassa ovat tietenkin eniten meneväiset nuoret naiset, eivät niinkään lähinnä kaupassa ja telkkarin + työpaikan välillä liikkuvat keski-ikäiset feministit tai muutkaan naiset.

Pientä huomiota saavat punkeronaiset eivät osaa pelätä edes vähemmän punkeroiden tyttäriensä puolesta eivätkä kulttuurin rapautumisen tai minkään muunkaan - oma kohentunut status miesmarkkinoilla menee kaiken muun edelle. Osaltahan näistä perhe ja tyttäret tietenkin puuttuvat. Joku "ikuinen sinkku" saa tu

Saara ke 26.07.2017 16:23 0

...Joku "ikuinen sinkku" saa tulijoiden joukosta puolison.

Ikäväähän se on näin sanoa. Varsinkin kun kuka tahansa ihminen voi yhtäkkiä menettää ulkonäkönsä sairastumisen tai vammautumisen kautta, ja jokainen meistä rumenee jossain vaiheessa vanhetessaan, vaikka olisikin hidas vanhenija. Ikävä biologinen totuus on se, että kaiken lisäksi vanhalla ihmisellä nenä- ja korvarusto voi jatkaa kasvuaan saaden ryppyisten kasvojen piirteet jopa mittasuhteiltaan poikkeamaan kovasti nuoruusajasta...

Enpä siis varsinaisesti haluaisi ketään ruveta haukkumaan, rumuutta kohti mennään, mutta ruman naisen tragediasta saattaisi olla syytä puhua enemmän. Nuoren naisen kohdalla positiivisen miesten huomion puuttuminen voi ajaa masennukseen ja mielenterveysongelmiin - ehkä jopa miesvihaan ("happamia" sanoi kettu pihlajanmarjoista) ja feminismiin.

Parikymppiset nuoret naiset saattavat tietämättömyyttään hetken mieltää itsensä feministiksi, vaikka heillä ei mitään havaittavia ongelmia olisi ja myöhemmin he huomasivatko, etteivät ole feministejä. Oudon usein oikeasti aikuiset feministit sen sijaan vaikuttavat psyykkisesti vaurioituneita. naiseudessaan eksyneiltä ja ulkonäkörajoitteisilta miesvihaajilta. Näin on sitä useammin, mitä vankemmin he allekirjoittavat ko. liikkeen teesit. Ei saisi sanoa, mutta tälle se vaan valitettavasti näyttää...Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Henry Laasanen

Poliittista korrektiutta ja valtavirtamedian punaviherfeminististä tulokulmaa karsastava ajattelija, joka on kiinnostunut eritoten sukupuoliasioista.

tuoreimmat

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08. 09:42

Mikä Tapio Puolimatkan kirjoituksessa raivostutti suvaitsevaiston?

to 09.08. 12:51

"Syrjäytyneet miehet romuttavat syntyvyyden" -narratiivi

ke 18.04. 06:51

Sukupuolineutraali muoti - mitä se on?

ti 23.01. 06:34

Feminististä ei ole miesliikkeen johtoon

pe 05.01. 08:15

Ideologisten kuplien välinen sota

to 28.12. 13:23

Laasasen kirjaroviocaustin puintia

ke 27.12. 08:00

Heikko ja naisellinen mies ei kelpaa

pe 15.12. 06:59

Cis-miehen blogieuro on kolme senttiä

ke 13.12. 12:14

Naisjääkiekkoilijan euro ei ole senttiäkään

ma 11.12. 07:44

blogit

Vieraskynä

Suojeleeko oikeus ns. kansanryhmää sananvapauden kustannuksella?

su 16.09.2018 21:32

Juha Ahvio

Kansalliskonservatiiviset Ruotsidemokraatit nousevat Ruotsissa

la 01.09.2018 10:25

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09.2018 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09.2018 23:24

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Mykkänen haluaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain Eurooppaan

pe 07.09.2018 21:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09.2018 23:14

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Totuusmedia suojelee Paavi Fransiskusta

su 09.09.2018 09:06

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09.2018 10:29

Olli Pusa

Vihreät tieteenvastainen puolue?

ti 11.09.2018 18:22

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Loikkareiden tarina lähestyy kuilun reunaa

la 15.09.2018 08:15

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09.2018 23:22

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40