Blogi: Arto Luukkanen, la 21.10.2017 22:52

Suomalaiset toistensa tukassa - huono juttu

Tänään oli huono päivä. Niin on aina kun suomalaiset saadaan toisensa kimppuun solvaamaan, näyttämään keskisormea, demonisoimaan, kiukkuamaan, herjaamaan, halveksimaan, ilkkumaan tai rysyämään nyrkit pystyssä.  

Tässä tilanteessa kannattaa kuin kysyä: kenen etu se on?

Niin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kuin myös Tampereen antifasistien ( /https://vasenkaista.fi/2017/10/natseille-ei-ole-tilaa-tampereella/) vertaileminen tuottaa mielenkiintoisia tuloksia. Kumpikin tunnustaa toisensa veriviholliseksi ja ne tarvitsevat toisiaan paljon kuin sadisti ja masokisti keskinäistä lemmenyötään. Kummallakin on yhteinen vihollinen: liberalismi, jota molemmat osapuolet vihaavat yli kaiken. Liberalismin halu puolustaa ilmaisun- ja sananvapautta on molemmille ääriliikkeille punainen vaate.  

Ugri-hulkkoset skandinavismin asialla

Pohjoismainen vastarintaliike (PVL) oli vielä pari vuotta sitten täysin tuntematon käsite. Jostain syystä se kuitenkin plompsahti Suomeen vaikka sen suuri idea, pohjoisen rodun (ruotsalaisen, norjalaiset ja tanskalaisen rodun) puolustaminen, ei ehkä ollut juuri sitä mitä ehkä nämä nuoret kamppailulajeja harrastavat kaljupäiset mähöset, putkoset, toropaiset, ja hulkkoset oikeasti haluavat.

Alun perin tässä skandinaavisessa ideologisessa ainoastaan germaaniset rodut olivat arvokkaita. Suurruotsalaisessa mytologiassa suomalaisille ugreille oli varattu ainoastaan maanpuskijan ja renkien rooli.  Ruotsalainen emoliike ei ilmeisesti ole vielä informoinut suomalaista sisarliikettä tästä asiasta. Epäilen, että heille olisi ikinä luettu suomenruotsalaisen Axel Olof Freudenthalin mietteitä suomalaista:

Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalainen ja ylipäänsä koko turaanilainen suku…älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille…ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä."

Myös Nordfrontin vihollislistaa on valaisevaa lukea. Vihalistan kärjessä ovat sionistiset globalistit (nämä ovat myös antifan vihollisia) ja monikultturisti kapitalistit (myös antifa vastustaa kapitalisteja) (https://www.nordfront.se/politisk-ekonomisk-och-militar-enighet.smr). Jostain syystä jyrkkä antisemitismi yhdistää näitä liikkeitä merkillisellä tavalla. PVL:n poliittisena tavoitteena on kansallissosialistinen hallitus, joka sitten puolustaisi pohjolan (germaanista ts. ruotsalaista) valkoista rotua.

Liikettä voi luonnehtia marginaaliseksi ääriliikkeeksi, jolla ei ole meillä paria sataa kannattajaa enempää. Se kuitenkin sai lisää voimaa vuoden 2015 jälkeen. Julkinen rähinöinti kannatti. He myös saivat maahantulijoista sopivia vastustajia. Samaan aikaan syntyi myös Soldiers of Odin-liike, joka näki velvollisuudekseen suojella maanmiehiään. PVL ei itseasiassa sittenkään olisi lyönyt itseään läpi mutta vähitellen valtamedia huomasi sen sopivaksi vastustajaksi. Asema-aukion pahoinpitelyn jälkeen myös poliitikot ”syväpöyristyivät”. Yhteinen paheksunta yhdisti vanhurskaita ja nosti  PVL:n asemaansa. Tämä taas toi uusia kannattajia PV:lle.

Näin yhteenvetona voi todeta, että suomalainen kansallissosialismi ei oikein toimi. Se ei ole ikinä saanut Suomessa merkittävää kannattajaryhmää eikä sen propaganda toimi. Ei sota-aikana eikä sen jälkeen. Valtakunnanjohtaja Siitoin jäi yksin. Se vain vaiettiin kuoliaaksi.

Tampereen militantit vasemmistolaiset – vasemmistolainen väkivalta on parempaa?

PVL:n vastustaja Tampereella oli ”kansalaisaktivistien koolle kutsuma liike, joka nimitti itsensä ”Koko Tampere vihaa natseja” -mielenosoituksen järjestäjäksi.

Virallisesti mielenosoitus oli ”luonteeltaan rauhanomainen” mutta kun katsoo televisiomateriaalia niin kyseessä näyttää olevan väkivaltaisen vasemmistolaisen ääriliikkeen kenraaliharjoitus.   

Mielenosoituksen tahdin määräsi eräs joukko, jonka logo esitti naamioituneita nuoria mielenosoittajia, jotka ovat aseistautuneet ”jakoavaimella”. Näiden mainoksissa todettiin, että mielenosoittajat vastustavat ”natseja”, sitten poliiseja ja ennen kaikkea liberaaleja.

Viralliset järjestäjät yrittivät hillitä tätä militanttia joukkoa. Sen mainosta yritettiin häivyttää ja tilalle lanseerattiin kukkaismainos, jossa on Tampereen siluetti ja kukkia. Itse mielenosoituksessa kukkaiskieltä ei kuitenkaan käytetty ja Mahatma Gandhi ei olisi marssinut tässä yhteisessä hurmassa.

Äärimmäisyysainekset eivät haikailleet virallisen rauhanomaisuuden ja väkivallattomuuden edessä. (https://kuolemafasismille.wordpress.com/2017/10/05/kutsu/). Vasemmistolaisen joukkion materiaali on väkivaltaista ja kiihottavaa luonteeltaan: kuolema fasismille (https://kuolemafasismille.wordpress.com/materiaalit/).

Hylätkää illuusiot ja valmistautukaa taisteluun! Torjukaamme natsimarssi sorrettujen ylivoimalla. Ei anneta  natseille rauhaa, tukahdutetaan heidän toimintansa, savustetaan heidät ulos koloistaan, ja rangaistaan heitä säälimättä. Kootkaa rivit ja tuhotkaa fasistit!”

Tampereen mielenosoitus näytti, että oppia oli otettu Berliinistä. Natseja vihattiin niin ylenpalttisesti että poliisien ratsujen päälle oli pakko heittää paukkupommeja ja savupommeja. Oli mielenkiintoista seurata miten epäröiviä opetettiin kädestä pitäen mitä pitää tehdä. Seuraavaksi varmaan heitetään ihan oikeita pommeja.

Väkivalta pois! Laki kunniaan!

Väkivalta ja typerä öyhöttäminen ei ole suomalaisten etu. Poliisin kannattaisi nyt hyvin tarkkaa tutkia onko näillä väkivaltaa lietsovilla tahoilla ulkomaalaisia kummeja.

Samoin kaikkien isänmaallisten poliittisten puolueiden on sanottava päättävä ei väkivallalle. Erityisesti vihreiden ja vasemmistoliiton olisi nyt annettava todellisia penaltteja niille aktiiveille ja puolueenjäsenille, jotka ovat osallistuneet näihin väkivallan kinkereihin. Ei voi olla niin, että nämä väkivaltapetterit saavat kahdenkeskisissä keskusteluissa kehuja ja silityksiä. Toukon ja Lin olisi nyt oltava ihan aikuisen tosiaan. Oman poliittisen uskottavuutensa takia.

Arto Luukkanen

Järvenpää

 

Arto Luukkanen la 21.10. 22:52

Kommentit: 8

Juha. su 22.10.2017 00:12 0

100-vuotta sitten tapeltiin myös ja oikein verisesti sittenkin. Elämme maailmassa, jossa kauniilla sanoilla ei ole sijaa kuin Kirkossa ennen Kari Mäkisen syntymän. Ja näinhän sen pitää ollakin. Edes yksi paikka, jossa vähäväkinen seurakunta saa edes jonkinlaista lohtua kulloisenkin ajan maallisen esivallan epäoikeudenmukaisuuksia ja sen köyhyyden jakamisen onnitumisen vuoksi kyyneliään vuodattamaan. Maailma ja myöskin radikalisoituu, eikä se ole vähiten nukkehallituksemme ja EU:n syytä, joka ajaa itse tietoisella Euroopan kansakuntien uskonnon ja kulttuurin sekä poliittisen demokraattisen järjestelmän alasajolla tietoisesti tukemalla punikkeja eli näitä Li Andersonin "Paremman väkivallan" "ihmisoikeustaistelijoita", jotka ovat antaneet "elävää kuvaa" myöskin Yhdysvaltain Presidentinvaalien aikana viime keväänä kannattamalla "killarya" jakamalla Trumpin Rebublikaanisten kannattajien verta kadulle suoralla sumeimattomalla väkivallalla ameriikan "taposten" katsellessa vielä tuolloin Obaman hallintokultuurin alaisuudessa. Jos Pohjoismaista ilmenee Ruotsissa, Tanskassa ja jopa Norjassa liikkeitä, jotka asemoituvat selkeästi - jota samaa punikitkin tekevät - kyllästyneinä perinjuurin maidensa islamisoitumiseen ja muslimien harjoittamaan väkivaltaan, jota "taposet", valtamedia, suvakki-vassari-hallitukset aktiivisesti peittelevät ja pois-selittävät kuten myös Suomessakin tehdään. Se, että pohjoismaissa on yksiselitteisesti kriminalisoitu kaikki noiden hallitusten politiikan arvosteleminen "vihapuheeksi", "rasismiksi", "natsismiksi", äärioikeistolaisuudeksi", "antiseminismiksi" (totta kai), "valkoisen miehen taakaksi".... ect... Nämä edellä mainitut tahot eivät voi kuin syyttää itseään kaikesta yhteiskuntien jakautumisesta ja Sorsan "konsensuksen" häviämisestä julistamalla kanta-asukkaan nuo syntyperäiset työmuurahaiset "valkoiseksi roskaväeksi". Henkilökohtainen kantani on. Niin kauan kuin Euroopan ja Pohjoismaiden sekä etenkin Suomen kamaralla hääräävät vapaasti ISIS ter

Juha. su 22.10.2017 00:12 0

ISIS terroristijärjestö, jota Suomen valtio vielä rahallisesti välillisesti, mutta "hengessään" suoraan tukee "muslimipakolaisten" suorilla rahalähetyksillä. Silloin on myös Pohjoismaisella Vastarintaliikkeellä oltava oma sijansa tässä yhteiskunnassa puollustamassa suomalaisen elämäntavan ja koskemattomuuden turvaa, koska ei sitä ainakaan läpimätä EU:n globalistien mafia tee, puhumattakaan Lökäpöksy hallituksestamme, joka on lauma vähälahjaisia ahneita miehiä ja naisia, joiden "Arvopohja" mitataan vain ja ainoastaan Euroina ja Dollareina, mieluummin kultaharkkoina. Suomen valtio tukee aktiivisesti lisäksi kommunistien terroristijärjestöjä kuten myös EU:n kummisetä George Soros antaen EU:lle rahaa sodankäyntiin kansallismielisiä tavallisia ihmisiä kohtaan, jotka ajattelevat, että wanhassa on vara parempi ja rakastavat impivaaralaista suomalaista turvattua yhteiskuntarauhaa ja elämää. Soros hääräsi myöskin Yhdysvaltain Demokraattisen globalistien ja "avoimen yhteiskunnan" puolesta, jolla hävitetään valkoinen U'SA tehden siitä sekarotuinen halpatyövooima orjakaleeri, joka on tarpeeksi tyhmää ja helposti hallittavaa karjaa muutamille ylirikkaille pösöille vastustaen Trumpin "USA ensin" poliittista suuntaa, jossa toimitaan amerikkalaisen työmiehen, yrittäjän, farmarin, yritysten hyväksi sen sijaan, että kaikki tuotanto siirretään kolmansiin halpatyömaihin, jonka lopputulemana on työttömien armeija. Kansaa on turha syyttää kärjitymisestä ja otteiden kovenemisesta. On aika tapella ja on aika takoa miekat auroiksi. Kun sananvapautta ja ilmaisun sekä kritiikin esittämisen oikeutta ja vapautta puollustetaan silloin kun jokainen näkee sen, että se ollaan meiltä riistämässä. Silloin sananvapautta ei voi puollustaa "väärin", vaan silloin on otettava kaikki liikenevät voimat käyttöön. Balettitossuilla ei tehdä maihinnousuja, eikä maihareilla balettia. Mutta ne molemmat ovat käyttökelpoiset ja oikeita omissa viiteryhmissään kyseenalaistamatta kummankaan oikeutta olla olemassa

Juha. su 22.10.2017 00:13 0

ja käytössä. Aamen.

Mitä tapahtuu su 22.10.2017 02:05 0

Enpä seurannut kumpiakaan ilmiöitä tänään, kun olin maaseudulla onnekseni, katsastamassa rauhallisempia asuinsijoja eläkeajoiksi. En missään nimessä halua maksaa veroja hullutuksille Helsingin seudulle enää ikinä. Suositan kaikille, että älkää tuhlatko rahojanne missään muodossa mamutukseen enää. En pelaa enää ray- pelejä, enkä tee muutakaan, mikä hyödyttää mamutusta.

Omat Aivot su 22.10.2017 04:41 0

Vastarintaliike ja antifa-anarkistit toistavat sitä, mitä tapahtui Saksan kaduilla 1920- ja 1930-luvuilla: kansallissosialistit ja kommunistit taistelevat katujen herruudesta. Molemmat osapuolet ovat sosialisteja ja siksi riita on luonteeltaan katkeraa veljesriitaa.

Molemmat osapuolet hyväksyvät väkivallan. Sen käytössä kuitenkin ’räyhänpuolustajat’, eli antifa-anarkistit ovat aloitteellisia. He tietävät, että media, poliitikot ja poliisi ovat heidän liittolaisiaan ja hyväksyvät heidän väkivaltansa. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson on todennut, että vasemmiston toteuttama väkivalta on sitä parempaa väkivaltaa. Meillä on siis puolue, jonka keinovalikoimaan puheenjohtajan hyväksymänä kuuluu väkivalta. Anarkistit vastustavat virkavaltaa ja valtiota, mutta heidän mielenosoituksiinsa osallistuu poliiseja ja poliitikkoja valtakunnan huipulta asti. Siten on pelättävissä, että vihapuhejahtauksen jatkona saattavat arvopohja-päättäjämme hyväksyä myös toisinajattelijoiden fyysisen terrorisoinnin.

Juha Kivelä su 22.10.2017 07:38 0

Juha. su 22.10.2017 00:12.

En tiedä, oletko nähnyt tätä?

(https://www.youtube.com/watch?v=wISEOOsEvI8)

Siitä vajaat kuusi ensimmäistä minuuttia ovat etenkin erityisen katsomisen ja kuuntelemisen arvoisia.. Sama koskee myös Suomea!

Presidentinvaaleista on hyvä aloittaa ja edetä siitä seuraaviin vaaleihin.. ;)

Juha Kivelä su 22.10.2017 07:44 0

Mitä tapahtuu su 22.10.2017 02:05.

Helsingissä kriminaali pormestari Jan Vapaavuori (kok) kokoaa nyt näköjään "presidentinvaalibudjettia" ensi vuodelle.. vähentää verotuloja hyvänä vuonna (kuten media on nyt jo pitkään hehkuttanut, että Suomi elää nousukautta), jolloin taloustieteellisesti olisi kerättävä hieman edes reserviä tulevia aikoja varten..

Samaan aikaan Helsingissä suunnitellaan kiivaasti suurmoskeijaa, jotta Helsinki saataisiin täysin muslimien valtaan alistetuksi islamilaisen kalifaatin osaksi!

Ei todellakaan kannata maksaa Helsingin rikollisille poliitikoille, pormestareille ja hyvä veli -verkostolle yhtään euroa!

Helsinki täytyy saada palautetuksi kansalliseksi pääkaupungiksi!

Juha Kivelä su 22.10.2017 07:45 0

Omat Aivot su 22.10.2017 04:41.

Väkivalta ei ole ratkaisu, joka täytyy saada myös Suomen Poliisin ja poliitikkojen aivoon mahtumaan!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Arto Luukkanen

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Vuonna 1964 syntynyt Luukkanen on väitellyt vuonna 1994.

tuoreimmat

Tänään Ylessä: matelevaisuuden huippu?

ma 15.01. 16:49

Onko "bitching" journalismia vai manipulaatiota?

to 11.01. 13:54

Ruotsi ihmemaa - maasta kasvaa käsikranaatteja?

ma 08.01. 15:06

SOTE:n kähmäilyt: verotus kiristyy?

la 06.01. 18:48

Suomen historian toiseksi huonoin hallitus terminaalivaiheessa

to 04.01. 16:45

Seksmompolo vai Kursy? 2018 - kirkon kohtalonvuosi

ma 01.01. 15:56

Aktiivimalli vai Juhanan malli?

la 30.12. 10:49

Sipilä sai Kainin merkin?

ti 26.12. 12:46

Veli Mikko - olet harhateillä

ma 18.12. 13:27

Niinistö - Iso Vilunki!

to 14.12. 17:25

blogit

Vieraskynä

Gazan rintamalta kuuluu kyllä jotakin

to 04.01.2018 16:15

Juha Ahvio

Mistä on kysymys Trumpin ja Bannonin vastakkainasettelussa?

ti 09.01.2018 17:58

Professorin Ajatuksia

Albaanit kusettivat suomalaisnaista ja veronmaksajaa

ti 16.01.2018 15:12

Jukka Hankamäki

Niinistön mehut

ti 16.01.2018 15:17

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam X: Allah on Raamatun Jumalan irvikuva

ke 06.12.2017 08:52

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kutsutaan romanit Suomeen ja testataan Helsingin päätös

la 02.12.2017 20:53

Piia Kattelus

Toimintakyvytön hallitus on uhka turvallisuudelle

su 17.12.2017 10:38

Henry Laasanen

Feminististä ei ole miesliikkeen johtoon

pe 05.01.2018 08:15

Arto Luukkanen

Tänään Ylessä: matelevaisuuden huippu?

ma 15.01.2018 16:49

Mika Niikko

Leivänmurut oli liikaa - vastine HS uutiseen

ma 25.12.2017 11:38

Musta Orkidea

Älkää erehtykö luulemaan, että koko maailma ajattelee länsimaalaisittain

to 20.04.2017 20:11

Mikko Paunio

Vuosi 2017 ja terroriunohdusteollisuuden nousu

la 30.12.2017 11:36

Heikki Porkka

Ruotsi on ihmiselle EU:n vaarallisin maa

ma 15.01.2018 19:37

Olli Pusa

Sauli Niinistö ja euro

to 11.01.2018 22:21

Alan Salehzadeh

Ääri-islamisteissa on myös naisia, ja he pystyvät miehiä tehokkaammin radikalisoimaan lapsia

ke 03.01.2018 19:52

Janne Suuronen

Sauli Niinistö uudenvuodenpuhe ja ilmastonmuutos

ma 01.01.2018 17:10

Reijo Tossavainen

Huhtasaari halutaan vaieta "kuoliaaksi". Koska persu.

ti 16.01.2018 11:00

Jessica Vahtera

Tehkää enemmän töitä, siskot!

ke 01.11.2017 09:55

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Goodthinkin peruskysymyksiä

ti 16.01.2018 15:19

Matti Viren

Paha saa palkkansa, vai saako?

ma 20.11.2017 12:49