Blogi: Heikki Porkka, pe 22.09.2017 23:26

Turvapaikanhakija sai kymmenen vuoden tuomion Virossa

Miksi Suomi on niin houkutteleva maa turvapaikanhakijoille ja rikollisille?

Moni suomalainen tietää miksi irakilaiset, somalit, afgaanit ja monet muut haluavat tulla nimenomaan Suomeen.

He saapuvat, koska heillä on tieto Suomen anteliaasta käytännöstä, jonka mukaan tulija saa katon pään päälle, ruokaa viisi kertaa päivässä ja lisäksi taskurahaa. Tiedossa on myös se, että Suomeen voi jäädä lihapatojen ja taikaseinän ääreen, vaikka saa kielteisen päätöksen.

Irakilaiset miehet tappoivat Kajaanin Otanmäessä Arto Mikkosen. Todellisuudessa irakilaiset murhasivat Mikkosen julmasti, mutta suomalainen tuomioistuin päätti, että kyseessä on tappo.

Toinen irakilaisista, jonka katsottiin olevan pääsyyllinen, sai 10 vuotta ja 10 kuukautta vankeutta.

Suomalaisen median mukaan irakilainen sai kovan tuomion. Tapoksi katsotun teon lisäksi irakilaisen todettiin syyllistyneen törkeään ryöstöön, petokseen ja maksuvälinepetokseen.

Arto Mikkonen ei saanut henkeään takaisin.

Virossa syyrialainen turvapaikanhakija Kovan Mohammad, joka oli tarkkaan valittu virolaisten viranomaisten Kreikassa tai Italiassa tekemien haastattelujen perusteella, sytytti tarkoituksellisesti vaimonsa palamaan.

Ennen sytyttämistä hän oli sitonut nuoren naisen neljän liinakankaan avulla, valellut ennakkoon hankkimaansa helposti syttyvää nestettä naisen päälle, kaatanut sytyttämistä varten lattialle vanan bensiiniä, kysynyt muutaman kysymyksen vaimoltaan, jonka jälkeen oli sytyttänyt nesteen palamaan. Yli 70 prosenttia naisen vartalosta sai vakavia palovammoja.

Oikeudessa syyrialainen mies väitti, että teko ei ollut tahallinen.

Teon aikana asunnossa oli myös pariskunnan kaksi ja puolivuotias lapsi.

Nainen selvisi hengissä. Hän oli viisi kuukautta sairaalassa, josta kaksi kuukautta koomassa. Hänelle tehtiin kuusi leikkausta.

Naiselle jäi pysyvät vammat, mutta hän jäi eloon.

Viron tapauksesta uutisoi Postimees, jonka nettisivuilla on kuvia ja video tuomion lukemisesta.

Yleisradion MOT-ohjelman kertomien tietojen mukaan ensikertalainen pääsee Suomessa vapauteen lähes automaattisesti istuttuaan puolet tuomiosta. On myös sanottu, että ensikertalainen vapautuu istuttuaan kolmasosan tuomiosta riippuen siitä, miten käyttäytyy vankeusaikana.

Virossa tuomiosta istutaan vähintään kaksi kolmasosaa.

Viron tapauksessa uhri jäi eloon ja todellinen tuomio on seitsemän vuotta tai enemmän, Suomessa uhri tapettiin, todellinen tuomio on noin viisi vuotta, jopa vähemmän.

Ei ihme, että monet ammattirikolliset haluavat istua tuomionsa mieluummin Suomessa kuin oikeassa kotimaassaan.

PS. Linkeistä löytyvien MTV:n ja Postimees-lehden kuvista sekä Postimeehen videosta voi verrata Viron ja Suomen käytäntöjä. Kuvista ja videolta selviää, että rikollisen kasvojen näkymisen suhteen Virossa ja Suomessa noudatetaan melko erilaista linjaa.

 

Heikki Porkka pe 22.09. 23:26

Kommentit: 3

Juha Kivelä la 23.09.2017 10:07 0

Nostan Heikin erinomaisesta kirjoituksesta kaksi itseäni erityisesti kiinnostavaa pointtia esille..

1) Suomessa tuomiot ovat todellakin mitä sattuu, eikä tätä totuutta ole muuksi muuttamassa pojankloppi "oikeusministeri" Antti Häkkänen (kok), vaikka pojanklopilla suuret ovatkin puheet, ovat puheet lähes katteettomia, koska kokoomuksen kansanedustajana ja ministerinä Antti Häkkänen (kok) tietää, ettei oikeutta Suomessa ole tarkoituskaan toteuttaa! - Aika pitkälti tämä johtuu Suomen Valtion ja Oy Suomi Ab:n välisestä täysin laittomuuden tilassa olevasta suhteesta, jossa kuvitteellisesti hölmöt elävät uskossa, että on olemassa laki ja oikeus, jolle "oikeusministerimme" pojankloppi Antti Häkkänen (kok) nauraa p*skaiset naurut harvasa päivä, että osaa olla tyhmää kansaa..

2) "Sisäministeri" Paula Risikko (kok) ja kumppanit ovat palosireenin tavoin valistaneet ja opettaneet tyhmälle kansalle, että pitää nostaa - ja paljon - pakolaiskiintiötä, jotta voidaan tarkkaan valita ne "parhaat yksilöt" suoraan pakolaisleireiltä.. kuten Heikki Porkka erityisen informatiivisesti yllä kirjoittaa, ovat tuollaiset puheet täydellisen vastuuttomia ja katteettomia suomalaisilta ministereiltä, jotka asian kyllä tietävät, mutta koska he myös tietävät Suomen Kansan jo tyhmistyttäneen niin kauhistuttavaan tilaan, mennee suurelta osin kaikki hölmö ja tyhmä puhe läpi, mitä suustaan päästelevät päästöjen tavoin!

Yhteenvetona voisi sanoa, että heillä, joilla ne aivot vielä roikkuvat siellä narikassa.. niin pikaisesti käykää ne lunastamassa takaisin, jotta voitte jälleen käyttää ihmiskehonne tärkeintä elintä!

Edellisen sanominen täällä on tosin varmaankin turhaa, mutta lähinnä kirjoitin sen siinä toiveessa, että tänne eksyy vielä pitkin Suomea vaeltavia eksyneitä lampaita...

Juha Kivelä la 23.09.2017 10:26 0

Suomen Valtio lakkasi olemasta 1990-luvulla, jolloin Oy Suomi Ab perustettiin!

Samaan aikaan Michael Porter (USA) toimi "konsulttina" Suomeen perustettavalle Ammattikorkeakoulu -laitokselle, jossa samaan aikaan oppilaille alettiin opettamaan Oy Suomi Ab:n ajan henkeen ja ideologiaan kuuluvaa Oy Minä Ab -oppia!

Perimmäinen tarkoitus oli sosialisoida Suomessa syntynyt kansallinen ja Kantasuomalaisten Veronmaksajien Suomen Valtiolle maksamat veromarkat (ja edelleen jatkossa veroeuroina maksettavat verot) tietyille sosialistis-kommunistisen yksipuoluejärjestelmä Puolueen valikoimille hyvä veli -verkoston jäsenille!

Tuossa operaatiossa tärkeässä roolissa oli silloinen Suomen Tasavallan (Tasavalta tosin menetti hänen kaudellaan täydellisesti merkityksensä) "presidenttinä" Martti Ahtisaari (sdp/kok), jolle sitten tuosta operaatiosta maksettiin varsin avokätisesti ainakin Nokia Oyj:n kassasta, Suomen Valtion kassasta ja maksetaan edelleenkin Suomen Valtion (EU:n osavaltio) kassasta (CMI) jo satoihin miljooniin euroihin nousseet tulonsiirrot!

Suomen Valtion ja Oy Suomi Ab:n sekä "ex-presidenttimme" Martti Ahtisaaren (sdp/kok) välisissä junailuissa oli tärkeässä roolissa Nokia Oyj:n ex-johtelija Jorma Ollila!

Samoihin aikoihin nykyinen "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok) junaili valtionvirkamiehen pojalle Björn Wahlroosille jättipotin sosialisoimalla Postipankin suoraan Björn Wahlroosille!

Nyt "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok) onkin sitten ollut kiertelemässä Oy Suomi Ab:n toimitusjohtelijan ominaisuudessa USA:ssa tavaten todellisia naruistavetelijöitä ja "presidenttimme" Sauli Niinistön (kok) toimeksiantajia, vaikka todelliset toimeksiantajat ovat SUOMEN KANSA!!!

Juha Kivelä la 23.09.2017 11:12 0

Tuohon ajanjaksoon liittyy erityisen läheisesti myös lakimiesten ja lääkärien tulotasojen nosto eksponentiaalisesti, koska nämä kaksi "erityisryhmää" oli pakko "ostaa" hiljaisesti hyväksymään tuo täydellinen laittomuus!

Lakimiesten ratsastaminen "turvapaikkavalituksilla" sekä SOTE-uudistus "valinnanvapauslakeineen" on vain suora jatke tuolle 1990-luvun laittomuudelle!

Edellä mainitut kaksi "erityisryhmää" ovat niin tärkeitä tulevaisuuden FEODAALIVALTIOTA nyt kiihtyvällä tahdilla perustettaessa, että nämä kaksi "erityisryhmää" ollaan valmiita "ostamaan" uudelleen, jotta kehitys ei vaarantuisi FEODAALIVALTION ja tiettyjen muiden "suunnitelmien" osalta!

Vapaamuurarit ja hyvä veli -verkostot olivat 1990-luvulla tässä operaatiossa erityisen keskeisessä asemassa! - Miten on tällä kertaa?!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10. 12:25

No go -alueiden Ruotsi

to 04.10. 16:39

Terveisiä presidentti Niinistölle

ma 01.10. 11:45

Porin murha ja suomalaiset lampaat

la 29.09. 10:54

Jösse Järvenpää ja Marine Le Pen kulttuurivallankumouksen uusimpina uhreina

ke 26.09. 13:19

Globaalit punavihreät tutit

ti 25.09. 12:24

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

ma 24.09. 20:15

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

su 23.09. 11:17

Neuvostoliittolainen Suomi

pe 21.09. 10:18

Yleisradio todellisuutta muokkaamassa

ke 19.09. 21:39

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10.2018 23:10

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10.2018 20:50

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

ti 16.10.2018 22:33

Jukka Hankamäki

"Uusi normaali" toteutumassa myös Suomessa

to 11.10.2018 23:01

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10.2018 01:12

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10.2018 22:35

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10.2018 12:25

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10.2018 23:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

pe 12.10.2018 13:17

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

ti 16.10.2018 22:34

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40