Blogi: Arto Luukkanen, la 26.08.2017 22:32

Viranomaisten terroripeli ja ihmisralli jatkuu

EDIT 26.8.2017 09:37 Tämä kirjoitus on sensuroitu Uusi Suomi -blogialustalta liian vaarallisena kirjoituksena eilen illalla.

 

Keskustelu Turussa tapahtuneesta terroriteosta jatkuu.

Kuten odotettavissa oli, Yle omaksui jonkinlaisen perustuslain vastaisen sensorin roolin (kt.https://yle.fi/uutiset/3-9786940). Kansalaisia varoitetaan vihapuheesta ja väkeä pelotellaan sillä, että pelkkä tykkääminen fb:ssä voi johtaa syytteeseen (https://yle.fi/uutiset/3-9791371). Länsimaisessa yhteiskunnassa ajatuspoliisin työ on yleensä yhdistetty diktatuureihin.

Kuten professori Timo Vihavainen blogissaan tästä on todennut:

Viralliselta taholta on, joltakin Jouni Niskanen-nimiseltä toimihenkilöltä nyt tullut ilmoitus, että ”väärien” mielipiteiden jakaminen ja ”peukuttaminenkin” netissä saattaa täyttää rikoksen tunnusmerkit. Niin kai on, jos sitä halutaan. Yhtä selvää on, että tämänlaatuinen ajatusten ja ilmaisujen poliisivalvonta täyttää totalitarismin tunnusmerkit. Kansanedustajien ja muiden sellaisten tahojen, joiden tehtävänä on valvoa kansan perusvapauksia, on nyt ehdottomasti syytä reagoida näihin puheisiin, jotka tulevat virkavaltaa käyttäviltä ihmisiltä.” (http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/08/kiihottuminen-ja-kiihottaminen.html?spref=fb).

Hallituksen arvosteleminen terrorista on nyt leimattu vihapuheeksi, josta joutuu oikeudelliseen vastuuseen ja ihmisiä varoitetaan presidentin auktoriteetilla. ”Törkeää leimaamista tai tahallista väärinymmärtämistä on jo kuultu tarpeeksi”.

Kansan toivotaan - anteeksi ranskan kieleni -  ”pitävän turpansa kiinni”.

Turvapaikanhakijoiden ihmeellinen odysseia

Samalla kun kansa on alkanut tukkia kiittämättömiä kitojaan, on terroritapahtuman selvittely edennyt.

Uusia johtolankoja avautuu koko ajan. Ei tietenkään Ylen kautta vaan ulkomaiset uutistoimistot ovat tehneet sen suurimman työn. Yle peesaa ja päilyy poliittisen korrektiuden ja pelon välillä.

Niin sanottujen marokkolaisten merkillinen odysseia Saksassa ja Ruotsissa on avannut aivan uudenlaisen näkökulman tämän kammottavaan teon historiaan.

Epäiltyjen henkilöllisyys näyttää olevan yhtä liukas kuin saippua vankilan suihkussa. Kuten Iltalehti kertoo: ”epäiltyjen henkilöllisyyksien varmentaminen on poliisin mukaan haastavaa.” (http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708242200348520_u0.shtml). Näyttää siltä, että viranomaisilla on käsissään mahdoton valhe-henkilöllisyyksien vyyhti, joka on mahdollistanut tarkoituksellisesti tehdyt, väärillä nimillä suoritetut rötökset.

Tietojenvaihto ei toimi Suomen ja Ruotsin välillä. Jos näin on, niin mikään valtuuksien lisäys ei auta, kun perusasiat ovat hunningolla! Missä on ikivanha tiedustelupoliittinen yhteistyö Suomen ja Ruotsin välillä?

Marokkolaiset – ei toivottu vähemmistö, josta ei saa puhua

Marokkolaiset tulijat (jotka ovat radikalisoituneet Euroopan terrori-iskuissa) ovat pohjolassa käsittääkseni uusi ja kohtalaisen pieni ryhmä. He ovat lähes aina köyhiä ja se on leimannut heitä samalla erityisen aggressiivisiksi islamisteiksi tai naistenahdistelijoiksi.

Näyttää myös siltä, että he ovat systemaattisesti tuhonneet kaikki henkilöllisyyspaperinsa. Heitä ei juuri missään hyväksytä pakolaisiksi (mikä vie samalla toiveet makeasta elämästä ja jonkinlaisesta sopeutumisesta) mutta se ei heitä järkytä, koska Marokko on äärimmäisen vastahakoinen ottamaan heitä vastaan eikä juuri auta henkilöllisyyksien selvittelyssä.

Näin he onnistuvat välttämään pakkopalautukset ja tarpeen mukaan siirtyvät muihin maihin –uusilla väärillä nimillä-, jos maa jalkojen alkaa ”polttaa”.

Kun henkilöllisyyksiä ei tiedetä, ovat epäiltyjen matkat Saksasta Ruotsiiin ja Suomeen täysin sen varassa mitä he suvaitsevat kertoa. Se tiedetään, että eräät näistä pidätetyistä ovat olleet varmuudella olleet Ruotsissa. Ruotsissa olisi vuodesta 2013 elänyt yksi Turun puukotuksen yhteydessä pidätetyistä, jolla olisi Suomessa tuomio seksuaalirikoksesta.  Voiko tämä olla totta?

Sekin tiedetään joltisellakin varmuudella, että heidät on haluttu karkottaa.  Syynä se, että he ovat otaksuttavasti syyllistyneet Ruotsissa rötöksiin. Kukaan ei vain oikein tiedä varmasti, sillä Ruotsissa nämä ovat kertoneet olleensa marokkolaisia ja täällä algerialaisia tahi palestiinalaisia.  

Tietoa on, että yksi terroristi määrättiin jo karkotettavaksi Ruotsista hylätyn turvapaikkahakemuksen jälkeen, mutta sitten hän vetosi vaikeaan lapsuuteensa… hups ja sitten vaietaan mitä sen jälkeen tapahtui, mutta äkkiä mies olikin Suomessa, missä ilmeisesti (ei ole tarkkaan sanottu missä valtiossa) kesällä 2016 heti kättelyssä teki seksuaalirikoksen, josta sai sitten tuomion (ilmeisesti ehdollisen). Ja edelleenkään ei Suomessa kerrota, miksi häntä ei karkotettu ja hylättiinkö edes mahdollinen turvapaikkahakemus. Saksan sisäministeriön tiedottajan mukaan pääepäilty ei olisi hakenut turvapaikkaa Saksasta ja olisi oleskellut siellä laittomasti.

Viranomaisten peli?

Tavalliselle ihmiselle tulee mieleen, että kyseessä on kummallinen siirtopeli – marokkolaisjengien välillä, pelissä, jossa viranomaiset ovat olleet sokkoina.

Ikävä sanoa, mutta virallisille tahoille nämä ihmiset ovat olleet ikävä ”ongelmajäte”. Herää epäilys, että näitä ihmisiä on ehkä yritetty jekuttaa muille valtioille ja siirtoja varten on oltu valmiita katsomaan sormien välistä rikollista toimintaa mikäli nämä ovat ilmoittavat lähtevänsä muualle. Esimerkiksi Suomeen.

Tavallisille ihmisille suunnatussa informaatiossa on ammottavia aukkoja: miten he ovat siirtyneet Ruotsista Suomeen? Kuka on vienyt ihmisiä eteenpäin ja miten? Ihmissalakuljettajat, rikolliset vai nämä itse, vai peräti jotkut viranomaiset???

Samalla kun parhaansa yrittävillä viranomaisilla on äärimmäisen haastava työ näiden henkilöllisyyden ja historian selvittämiseksi, on tiedostava lehdistö Suomessa aloittanut jo Suuren Kertomuksen kehräämisen. Hölmölän maan verovaroilla maksetut viralliset uutiset ovat nyt valmistautumassa itkettämään väestöä. Näillä epäillyillä on ollut vaikea lapsuus ja kamalaa. Byhyy! Se ei kuitenkaan ole lopettanut mahdollisia rikoksia vaan niitä on tehty Suomessa.

Suuren Tarinan tärkeät ja ihmiseen vetoavat seikat ovat romanttisessa kurjuudessa ja ihmeellisessä sankarimyytissä. Varsinainen pääepäilty on kuulemma radikalisoitunut vasta elokuussa ja on sairaalassa niin kovin kohtelias ja höyli. Hän on kärsinyt niin kovasti. Ehkä tulevaisuudessa hänet pitää vapauttaa?

Miniskandaalit ja alkavat ”Suuret kertomukset”

Vielä kerran: kysymyksiä on valtavasti eikä niihin löydy oikein hyvää vastausta. Onko näitä marokkolaisia/algerialaisia/palestiinalaisia yritetty karkottaa todenteolla Ruotsissa, ovatko he tehneet muualla turvapaikkahakemuksia, toisella nimellä? Onko niitä vielä käsittelyssä? Ovatko he saaneet oikeusapua – esimerkiksi Petteri Orpon puolison lakifirmalta?

Kaiken kaikkiaan tässä on yhdessä valtava määrä skandaaleja yhdessä.

Samalla kun meidän märkäkorvalehdistömme yrittää vääntää koskettavan Suuren Tarinan kärsivistä katulapsista Ruotsissa ja hymy-poikapidätetystä, niin yleisölle annostellut tiedot ovat epämääräisiä ja kummallisia. Epämääräinen informaatio ruokkii huhumyllyjä ja romanttiset tarinat alkavat velloa.

Ehkä lopputuloksena on se, että näistä epäillyistä tehdään elokuva? ”10 veitseniskua”?  

Käsillä on inhimillinen murhenäytelmä.  

Mitä pitäisi tehdä – Soini töihin!

Se mitä Suomen pitäisi nyt vaatia Ruotsilta ja Saksalta on se, että he lähettävät kaikki tiedot näistä epäillyistä. Eli pitää vaatia kaikkien tietojen välittämistä, ei vain muutamien yksittäisten, joiden välillä on sitten tahallaan jätettyjä mustia aukkoja! On saatava selville, ovatko muutkin jengiläiset pakolaisehdokkaita ja mahdollisesti vielä hylättyjä!

Viranomaisten on tehtävä nyt aktiivista yhteistyötä eri maiden kanssa ja oltava suoria. On hankittava sormenjäljet, dna-tunnisteet ja valokuvat. Heti!

Ruotsista ja Saksasta on saatava selvitykset, miksi elintasopakolaisia ei ole pidätetty rötösten tai rikosten vuoksi, miksi heidän sallittu oleskella ja matkustella ilman turvapaikkahakemusta ja miksi Ruotsin tapauksessa em. karkotuspäätöstä ei toteutettu. Ja jos, kuten Supo väittää, tietojenvaihto Suurella Eurooppalaisella tasolla ts. Suomi-Saksa välillä ei toimi, niin uskaltavatko he väittää, että se ei edes skandinaavisella tasolla välillä Suomi-Ruotsi myöskään toimi? Tämä yhteys on Suomessa aina ollut tiedustelutoiminnan kansainvälinen perusyhteys! Selitykset vaikuttavat ontoilta.

Samoin Tanskastakin pitäisi saada tietoja: erittäin todennäköisesti näiden miesten tie Saksasta Ruotsiin on mennyt tätä kautta eikä meritse. Ja muualtakin. Näyttää siltä, että päätekijä on VO-keskuksesta tulleiden tietojen mukaan kehuskellut olleensa kokaiinikauppiaana Italiassa!

Eli hyvä Timo Soini! Ennen Lontoon iloja ja pankkiirin makeaa elämää sinulle olisi vielä oikeita töitä. Selvitä nämä jutut ole hyvä.

Turkugate jatkuu…

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. Suomalaisten tapa suhtautua Turun terroriin ei ole mikään heimokulttuurin väkivaltainen kostoreaktio vaan ihmiset purkavat tuntojaan ja esittävät mielipiteitään avoimesti. Samalla kun yritetään estää traumaattisen tapahtuman käsittely kansalaisten keskuudessa, niin ihan tavalliset hiljennetyt ja pelotellut ihmiset (kaikkialta) ovat alkaneet aseistautua. Kun puhua ei saa ja hallitus ei huolehdi turvallisuudesta, niin pippurisuihkeiden, puukkojen ja talikoiden kauppa on räjähtänyt käsiin. Ei auta vaikka saarnaan jalosti siitä että, se on vastoin lakia, väkivalta ei ratkaise mitään ja että Suomen poliisi kyllä varjelee. Puhun tuuleen enkä saa kannatusta.  ”Jos jään kiinni niin saan pienet sakot mutta jos minulla on pippurisuihke niin pelastan henkeni”. Mitä minä siihen sanon? Mitä vastata kun yleinen näkemys on se, että hallitus on jättänyt kansalaiset oman onnensa nojaan ja haluaa ainoastaan hiljentää ihmiset?

Arto Luukkanen la 26.08. 22:32

Kommentit: 5

Juha Kivelä pe 25.08.2017 19:40 2

Poliisiylijohtajalta ja Poliisihallitukselta, kuten myös Suojelupoliisilta (SUPO) tulisi ehdottomasti selvityttää, miksi heidän organisaatioissaan on päädytty mädätyksen jalolle polulle?!

Edes rivipoliisi ei saa kuulla Kantasuomalaiselta sanaa mamu, matu, maahantunkeutuja, rikollinen, jne.. koska esim. huumerikollisena Suomessa ei missään nimessä voi olla aurinkoisesti hymyilevä pakoloislapsukainen tai vastaavasti joku muu Suomeen laittomasti lampsinut tapaus.

Todellisuus on kuitenkin maassamme se, että huumeiden katukauppa on räjähtänyt käsiin ja siitä huolimatta Suomen Poliisin ylimmässä johdossa ongelmaa ei havaita?! - Alemmaksi viestitään vain, että pakoloisia, laittomia, tai mitä lie ei missään nimessä saa syyllistää, tekivät he mitä tahansa! - Ja osaan nuorista poliisisedistä ja -tädeistä nuo sadut uppoavat kuin veitsi sulaan voihin!

Olen miltei sanaton tämän Suomen alias Hölmölän kokonaisvaltaisesta tilanteesta! En olisi voinut vuosikymmen sitten uskoa, että näin syvälle suohon mennään Suomessa alias Hölmölässä sen viettäessä 100-vuotisjuhlaansa.

Ei ole kyllä juhlimista!

Hannele Korpela pe 25.08.2017 22:48 2

Voisiko olla niin, että Supon väitteet tietojenvaihdon toimimattomuudesta on tarkoituksellista, jotta se tiedustelulaki saataisiin eduskunnassa lyötyä lukkoon mitä pikimmin? Kyllähän tuo median, hallituksen ja viranomaisten touhu tuo esiin toinen toistaan kummallisempia piirteitä, jopa salaliittoteorioihin asti. Koita tässä sitten pitää pää kylmänä, kun vielä joutuu kieli keskellä suuta kommentoimaan, ettei karhukopla rymistele oven taakse hakemaan keski-ikäistä hypervaarallista vihapuhuja-akkaa.

Samuli la 26.08.2017 10:03 1

Ei tämä pakolaiskriisi ole mikään Force majeure/act of God. Se on järjestetty juttu...poliittinen päätös. Se ei tullut "täytenä yllätyksenä" viranomaisille 2015. Suomalaisille valehdeltiin silloin ja suomalaisille valehdellaan nyt ja huomenna. Yle tekee parhaansa, jotta suomalaiset eläisivät omaa pientä elämäänsä, eivätkä miettisi mitä Euroopassa oikeasti tapahtuu. Yksi päivä Yle uutisoi näyttävästi, että metsässä oli nähty hirvi, vaikka samaan aikaan Euroopassa sattui ja tapahtui vaikka mitä.

Massavalvonnalla ei estetä terrori-iskuja, mutta massavalvonnalla voi valvoa massaa, joka nousee vastustamaan hallituksen politiikkaa ja vaatii hallituksen eroa esim. tänään Kampissa klo 15. Kuten Petteri Orpo jo vuonna 2015 sanoi: Kantasuomalaiset pahin turvauhka". Orpo ei kuitenkaan kertonut kenelle kantasuomalaiset ovat pahin turvauhka.

Koko pakolaiskriisi brändättiin ja lanseerattiin Saksassa 2014. Minkälainen on pakolaiskriisi, jolla on oma logo, paitoja, pop-konsertteja ja muuta sellaista. Ihme, että ei ole "Refugees Welcome" siideriä ja tunnusmusiikkia (Theme Song)

Eli ei tullut yllätyksenä pakolaiskriisi. Tämä vuodelta 2014: Maahantulo varautumisen opas järjestöille ja seurakunnille

https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/Järjestöjen%20opas%20MAVA.pdfJuha Kivelä la 26.08.2017 11:32 1

Erinomainen kommentti Samulilta la 26.08.2017 10:03!

Ei tullut yhtään yllätyksenä tiedostavalle ja valveutuneelle Suomen Kansalaiselle tuo "pakolaiskriisi", vai mitä sanaa sitten oikeammin tulisikaan käyttää!

Olli Pusa la 26.08.2017 12:42 1

Hyvä yhteenveto. Näiden rikollisten tiedoista paljastuu viranomaistoiminnan naivius ja avuttomuus sekä kehno yhteistyö. Kirjoituksen sensuroinnilla Uusi Suomi asemoi itsensä sensuurimediaksi.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Arto Luukkanen

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Vuonna 1964 syntynyt Luukkanen on väitellyt vuonna 1994.

tuoreimmat

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10. 22:35

Baijerin tivoli - Suomen sirkus

ma 15.10. 23:31

Taloustsunami edessä ja me riidellään

pe 12.10. 20:48

Ikuisesti tyydyttymätön kokoomuksen äärisiipi

to 11.10. 22:59

Ei gestapo-tv:lle - antaa ihmisten päättää!

ti 09.10. 00:05

Vihapuheesta on tullut US:n journalistinen normaali?

la 06.10. 10:46

Kiihkoilu pois Suomen kouluista!

to 04.10. 21:56

Hallitus ja SDP haluavat tappelua - Suomen kustannuksella

ma 01.10. 22:58

Perussuomalaiset - koulutuksen ja sivistyksen kärjessä

to 27.09. 22:14

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10.2018 23:10

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10.2018 20:50

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10.2018 21:52

Jukka Hankamäki

"Uusi normaali" toteutumassa myös Suomessa

to 11.10.2018 23:01

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10.2018 01:12

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10.2018 21:56

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

to 18.10.2018 14:13

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10.2018 23:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

pe 12.10.2018 13:17

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10.2018 21:54

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40