Blogi: Heikki Porkka, ti 15.08.2017 12:50

Yleisradio, presidentti ja Suomi100 -toimikunta ihmisjätteiden oppaina

Yleisesti tunnettua on, että Suomen Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimitus pyrkii pelastamaan koko maailman. Suomalaisten maksamilla veroilla elätetään mahdollisimman monet lähi-itäläiset ja afrikkalaiset, maksatetaan maailmanlaajuisesti ilmaston erilaiset muutokset ja sysätään Donald Trump Yhdysvaltain presidentin valtaistuimelta.

Kova urakka, mutta kyllä kulttuurimarxilaiset jaksavat. Mallia jaksamisesta voi hakea Kiinan kommunistisesta kulttuurivallankumouksesta, jossa vastaan hangoittelevien kohdalla toteutettiin lopullinen ratkaisu.

Yhdeksi metodiksi maailman pelastamiseksi on otettu vihapuheen kitkentä. Ylen ahkerina apureina toimivat kokoomusministerit Petteri Orpo, Paula Risikko ja tyhjän katseen mannekiini Sanni Grahn-Laasonen.

Orpoa, Risikkoa ja Yleisradion toimituksia yhdistää vihaisen puheen vastustamisen lisäksi taipumus totuuden vastaiseen puheeseen, joka puolestaan liittyy totuuden jälkeiseen aikaan, jossa Yleisradion toimitukset toimivat esikuvana muulle perinteiselle medialle.

Yleisradion sivistysväen viimeisin tempaus on väkivaltaan kiihottava vihapuhe, johon syyllistyi Juhani Kenttämaa nähdessään mersun ikkunassa tekstin ”Refugees NOT welcome”. Teksti sai Kenttämaan raivon partaalle, jonka seurauksena hän kirjaili fb-seinälleen tekstin

”Onko tehokkaampaa tapaa viestiä olevansa totaalinen ihmisjäte, kuin liimaamalla uuden Mersunsa takaikkunaan ’Refugees NOT welcome’ -tarran? En keksi. Tällanen kärry tuli vastaan Kivinokalla. Teki mieli heittää kivellä nokkaan.”

Kenttämaan väkivaltafantasia, joka täyttää kevyesti modernin vihapuheen tunnusmerkit, sai runsaasti kannatusta peukutusten ja väkivaltaan kiihottavien kommenttien muodossa.

Kenttämaan tekstiä ihailivat tavalla tai toisella esimerkiksi Yle uutisten tuottaja Ilona Koivisto, Ylen tiimimanageri Mari Sarolahti, äärivasemmistolainen kansalaisaktivisti, filosofi Syksy Räsänen, Meillä on unelma –festivaalien aktiivi, toimittaja Janne Flinkkilä ja vihreiden ex-kansanedustaja, feministi Rosa Meriläinen, joka on viime aikoina nähty Ylen jälkiviisaissa. Meriläinen muistetaan eduskuntakaudeltaan roiskeläpästä ja rintamerkistä, jossa luki ”vittu haisee hyvälle”.

Me Naiset –lehden 5.12.2015 julkaistun artikkelin mukaan Rosa Meriläinen on sanonut TV2:n vanhemmuusillassa, että ”hänen ja Simo Frangénin Frans-pojalla ei juurikaan ole sääntöjä. Frans saa kiroilla kotona eikä hänen tarvitse laittaa tavaroita paikoilleen tai kammata hiuksiaan. Fransia eivät sido myöskään karkkipäivä- tai kännykkäsäännöt: hän saa syödä herkkuja ja pelata niin paljon kuin haluaa”.

Meriläinen on kuin luotu palvelemaan Ylen edistämän kulttuurimarxilaisen vallankumouksen tavoitetta, joka ei ole enempää eikä vähempää kuin länsimaisen yhteiskunnan alasajo. Meriläisen lapsuus- ja varhaisnuoruuden vuosien kasvualusta on kommunismi, joten hänen samanaikainen kaksinaismoralisminsa ja moraalittomuutensa eivät ole mikään yllätys.

Kommunismi on maailman murhaavin poliittinen aate, mutta on edelleen kaikkien kunnon vasemmistolaisten mielestä tavoittelemisen arvoinen, koska utopistisen sateenkaaren päästä luvataan edelleen löytyvän onnea, rakkautta ja tasa-arvoa. Parhaillaan sitä [kommunismia] tarjoillaan esimerkiksi Pohjois-Koreassa ja Venezuelassa.

Sinänsä hassua, että modernin, totuuden jälkeisen ajan uuskommunistit kutsuvat itseään liberaaleiksi. Liberalismi, vapauden aate, on laaja käsite, sitä käyttävät propagandansa välineenä sekä äärivasemmistolaiset että oikeistolaisiksi mielletyt, vapautta puheissaan vaativat globalistit, joiden todellisena tavoitteena ei ole taloudellinen valta vaan totaalinen taloudellinen valta.

Perussuomalaisten Suomen Uutisten artikkelin mukaanJuhani Kenttämaa on juontanut Ylellä Battle-nimistä väittelyohjelmaa, ”..jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun”.

Kenttämaa antoi fb-kommentillaan näytteen Yleisradion suosimasta keskustelukulttuurista, jonka Yle toivoo leviävän laajalle kaikkiin kansankerroksiin?

Kuvitelkaa esimerkiksi yliopiston luentoa, jossa opiskelijat kilvoittelevat siitä, kuka pilkkaa luennoitsijaa törkeimmin ilmaisuin.

Tai esimerkiksi Ylen tv-keskustelua, jossa toimittajan tavoitteena on kiihottaa ihmisiä väkivaltaan niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä toimittajan tai toimituksen kanssa.

Suomen Uutisten artikkelissa on esitelty lisäksi muutamia kohtia Ylen eettisistä ohjeista:

”Ihmisarvoa loukkaavat esimerkiksi syrjintä, väkivaltaan yllyttäminen sekä yksilöön tai kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsonta. Tällaiset sisällöt torjumme ja poistamme ne niiden tultua tietoomme.”

”Jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava. vakaumusta tai muuta henkilön ominaisuutta ei pidä tuoda esiin asiaankuulumattomasti tai halventavasti. Ihmisarvoa loukkaavat esimerkiksi syrjintä, väkivaltaan yllyttäminen sekä yksilöön tai kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsonta. ”

”Emme anna seikkaperäisiä ohjeita rikosten tekemiseen emmekä kannusta rikolliseen toimintaan tai tue tällaista toimintaa.”

Ylen sosiaalisen median ohjeistuksessa taas neuvotaan toimittajia seuraavasti: ”Mieti, miten toimintasi sosiaalisessa mediassa vaikuttaa uskottavuuteesi Ylen työntekijänä”  ja: ”Punnitse, miten ilmaiset mielipiteesi: kyseenalaistavatko ne sinun tai Ylen luotettavuuden muiden silmissä.”

Kuten muistetaan, 1.3.2016 Ylen päätoimittajat allekirjoittivat yhdessä muiden perinteisten medioiden päätoimittajien kanssa vetoomuksen luotettavan median puolesta. Ylen osalta toisena allekirjoittajana on Svenska Ylen Marit af Björkesten, joka toimii tällä hetkellä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajana ja vastaavana toimittajana.

Päätoimittajien vetoomus alkaa seuraavilla lauseilla:

”Suomalainen keskustelutapa on muuttunut nopeasti. Eritoten sosiaalisessa mediassa solvaaminen, halventaminen, mustamaalaaminen ja suoranainen valehtelu ovat arkipäiväistyneet. Mediaksi itseään nimittävät tahot myrkyttävät yhteiskunnallisen keskustelun ja yhteiskunnan ilmapiirin johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään. Hyvän maun ja soveliaisuuden rajat on jo aikaa sitten ylitetty.”

Ja päättyy sanoihin:

”Aiomme vastaisuudessakin olla demokratian ja sananvapauden tukipilareita, osa toimivaa suomalaista yhteiskuntaa. Eettisesti kestäviin periaatteisiin sitoutuneen ammattimedian tehtävä on vaikeinakin aikoina kirkas.”

Yle on ollut historiansa aikana useaan otteeseen laitavasemmistolaisten hallitsema media. Taistolaiskommunismin kulta-aikana äärivasemmisto nautti suurta kannatusta yleläisten keskuudessa.

Nykyiset uuskommunistit ovat kaapanneet taistolaiskommunisteja absoluuttisemmin vallan Ylessä, joka [vallankaappaus] on onnistunut, niin hauskalta tai ikävältä kuin se kuulostaakin, kokoomuksen vahvalla tuella.

Kokoomuksen edustajat ovat estäneet yritykset, joilla kulttuurimarxilaisten propagandatoimintaa on pyritty ehkäisemään ja rajoittamaan. Kokoomus on ollut punavihreiden luotettavin kumppani myös haitallisen maahanmuuttopolitiikan ja vahvasti kommunistista hajotustoimintaa muistuttavan monikultturismin (länsivastaisen islamin sisäänajo Eurooppaan) tukemisessa.

Kokoomus antaa uuskommunisteille tukea, koska internationalistien ja federalistien tavoite on yhteinen, kansallisvaltioista eroon pääsy.

Ylessä työskennelleet henkilöt ovat aiemminkin syyllistyneet vihapuheeseen, mutta Ylen johdon reagointi on ollut laimeaa, oikeastaan olematonta. Miten on nyt, kun toimittaja Kenttämaan vihapuheelle on annettu tukea uutistuottaja Ilona Koiviston ja tiimimanageri Mari Sarolahden suunnasta?

Jännän äärellä ollaan myös sen suhteen nähdäänkö vihapuheen kohteeksi joutumisesta usein julkisuudessa valittanut Rosa Meriläinen edelleen Ylen lähetyksen vieraana.

Entä mitä sanoo arvopresidentti Sauli Niinistö?

Presidentin mediavastaavana toimii entinen yleläinen Katri Makkonen, joka antoi muutama vuosi sitten A-studiossa selkeän tuen Li Anderssonille (vas). Andersson esitteli ohjelmassa äärioikeistosta kertovaa kirjaa väittäen äärioikeiston olevan yhteiskunnan pahin uhka. Kaikki faktoja uskovat ihmiset tiedostavat, että länsimaisen yhteiskunnan pahimmat viholliset löytyvät todellisuudessa vasemmiston ja islamin edustajien joukosta.

Vaatiiko kokoomustaustainen Niinistö Ylen useilta henkilöitä aktiivista ja julkista katumista vai ohittaako Niinistö asian samalla tavoin kuin ohitti VOK:in asukkaiden toteuttaman suomalaismiehen surman Otanmäessä sekä lukuisat suomalaisnaisiin kohdistuneet raiskaukset ja ahdistelut irakilaismiesten toimesta?

Niinistön antoi arvomaailmastaan esimerkin, kun tummapintaisen Valtterin äiti kertoi Valtterin jääneen pysäkille. Valtterin ja äidin tarinaa ei koskaan kyetty todistamaan todeksi, kuten ei kyetty vuosia sitten tapahtunutta ”junakohtausta”, somalitytön tönäisyä, josta perinteinen media meuhkasi pari vuotta.

Presidentti Niinistöä eivät tosiasiat kiinnostaneet, vaan hän antoi Valtterin tapauksessa ankaran nootin, jossa kauhisteli Suomessa toteutuvaa rasismia.

Somalityttöön liitettyä tarinaa puolestaan levitti Helsingin Sanomat toimittaja Reetta Rädyn johdolla. Samainen Reetta Räty on nykyisin Ylen suosima kolumnisti.

Räty on myös siinä joukossa, jota Suomi100 -hanke muisti tukieurojen muodossa. Rädyn, toimittaja Ville Blåfieldin ja toimittaja Paula Salovaaran projekti ”Suomalaisuuden uudelleenmäärittely” sai 50 000 euron tukirahoituksen.

Räty, Blåfield ja Salovaara sekä kokoomuksen ex-puoluesihteeri Taru Tujunen ovat mukana ”Tulevaisuuden Valtiopäivät Porvoossa” nimeä kantavassa hankkeessa, joka sai Suomi100 –tukirahoitusta 120 000 euroa.

Aiemmin mainitun Rosa Meriläisen ja ultrafeministi Saara Särmän ”WOW- Woman of the World” -projektia Suomi100 edisti 60 000 euron edestä. Tosin mutkan kautta, sillä häveliäisyyssyistä rahoituksen saajaksi on merkitty Tampere-talo, jossa feminismin airueiden tahto toteutuu.

Kokonaiskuva piirtyy entistä selkeämmäksi, kun tiedostaa, että äärivasemmistolaisten Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin masinoima ”Startup Refugees” sai 150 000 euroa Suomen satavuotisen historian kunniaksi.

Väittääkö joku, että kulttuurimarxilaiset eivät osaa keskittää ja että kokoomus ei seiso tanakasti äärivasemmiston tukijoukoissa?

Rahanjaon keskipisteenä on Suomi100 –hallitus, mutta käytännön toimista vastaa pääsihteeri Pekka Timonen, jonka kumileimasimena hallitus toimii.

Paavo Arhinmäen (vas) kulttuuriministerikaudella rakennetun ja Jyrki Kataisen (kok) pääministerikaudella siunatun organisaation edistämä kulttuurimarxilaisuuden ja monikultturismin ylistyslaulu ovat toteutumassa ehkä paremmin kuin Katainen ja Arhinmäki osasivat odottaa.

PS. Yleisradion harjoittamasta valikoivasta ja valheellisesta viestinnästä löytyy runsaasti tietoa Oikean Median aiemmista kirjoituksistani ja fb-seinältäni, joka on julkinen. Yle kuuluu eittämättä ryhmään fake news -media, vaikka uutisoikin ajoittain aivan kohtuullisesti. Fake news –tittelin ansaitsevat kaikki mediat, joiden uutisoinnissa ilmenee toistuvasti tietoista pimitystä, valikointia tai valehtelua.

 

Heikki Porkka ti 15.08. 12:50

Kommentit: 1

M ke 16.08.2017 10:24 0

Kun on katsellut tätä Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden touhua,niin vaisua on kyllä ollut,ehkä juuri siksi että eliitti pelkää kansallistunteen voimistumista ja siksi sitä ei yritetäkään ruokkia,vaan rahaa laitetaan kaiken maailman kulttuurimarxistisiin projekteihin.

Me emme ole enään todella itsenäinen valtio,sillä osa maamme itsenäisestä päätäntävallasta on viety rajojemme ulkopuolelle ja lisää kahmitaan koko ajan,asia kerrallaan EU:n sieluttomalle organisaatiolle,jossa demokratia toimii ylipäätänsä huonosti,mutta suomalaisten ääni kuuluu vielä huonommin,sillä EU välittää Suomen kansan äänestä suurinpiirtein yhtä vähän kuin keskiverto helsinkiläinen välittää Sodankylän asukkaiden asioista.

Politiikan ulkopuolella kansallisvihamielisten sylikoirat,media-ja kulttuurielitistit tekevät parhaansa mitätöidäkseen suomalaisuuden omalla tavoillaan:Historiaamme vääristelemällä.Historian vääristelyn keinoja ovat vähättely ja mustamaalaaminen. Suomalaisten (samoin kuin kaikkien länsimaiden historiaa) vääristellään niin että sieltä nostetaan esiin ja liioitellaan pahoja asioita.Näin saadaan kansalaiset häpeämään omaa historiaansa ja sitä kautta myös nykyisyyttään.

Toinen keino on vähättely,jossa maamme historia pyritään mitätöimään,väittämällä ettei täällä ole ikinä tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista ja että eihän mitään suomalaisia ole ollutkaan ennen kuin 1800-luvulla kansallisuusaate heräsi.(Vastaavasti jos joku väittäisi samaa esimerkiksi Saharan Etelänpuoleisesta Afrikasta ja sen historiasta,josta ei ole oikeasti ikinä tullut mitään merkittävää,niin ns.hyvät ihmiset olisivat jo kasaamassa puita noitaroviolle.)

Kannustan kaikkia suomalaisia passiiviseen vastarintaan näitä ns."hyviä ihmisiä" kohtaan,samoin kuin valtiovaltaamme vastaan,joka on ilmeisesti ottanut heidän puolensa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Facebook on sananvapauden irvikuva

to 18.10. 14:13

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10. 12:25

No go -alueiden Ruotsi

to 04.10. 16:39

Terveisiä presidentti Niinistölle

ma 01.10. 11:45

Porin murha ja suomalaiset lampaat

la 29.09. 10:54

Jösse Järvenpää ja Marine Le Pen kulttuurivallankumouksen uusimpina uhreina

ke 26.09. 13:19

Globaalit punavihreät tutit

ti 25.09. 12:24

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

ma 24.09. 20:15

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

su 23.09. 11:17

Neuvostoliittolainen Suomi

pe 21.09. 10:18

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10.2018 23:10

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10.2018 20:50

Professorin Ajatuksia

HS väitti JHL:n aikovan jättää lapset ja vanhukset ilman ruokaa

to 18.10.2018 22:31

Jukka Hankamäki

"Uusi normaali" toteutumassa myös Suomessa

to 11.10.2018 23:01

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10.2018 01:12

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10.2018 21:56

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

to 18.10.2018 14:13

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10.2018 23:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

pe 12.10.2018 13:17

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10.2018 21:54

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40