Perussuomalaisten syrjäyttämisen taustalla liittovaltioprosessin kiirehtiminen?

"Väärät skeptiset mielipiteet työnnetään marginaaliin - nyt isketään armotta ja suljetaan vääräoppisten suut"

Kotimaa ma 12.06.2017 16:21
Euroopan keskuspankki, Frankfurt

Macronin menestys Ranskan parlamenttivaaleissa ja Perussuomalaisten johdon vaihtuminen Eu-kriittiseen nelikkoon sattuivat samalle viikonlopulle. 

"Presidentti Macronin oman puoluekyhäelmän saaman alustavan parlamenttivaalivoiton myötä EU:n yhdistymisessä koittaa aivan uusi aika. On syntymässä kahden parihevosen johtama valjakko, joka vie Unionin kohti tiukempaa federalisaatiota ja yhdentymistä. Saksa johtaa ja Ranska seuraa kiltisti. Tässä ydinreaktiossa toimitaan päättäväisesti. Uusi Barad-dur on pystytetty", analysoi dosentti Arto Luukkanen (Ps) blogissaan eilen illalla.

"Väärät skeptiset mielipiteet työnnetään marginaaliin - nyt isketään armotta ja suljetaan vääräoppisten suut. Suomen Perussuomalaisten puoluekokouksen henkilövalinnat sattuivat siinä mielessä 'onnekkaasti' ja 'epäonnisesti'. PS:n johto aiotaan syödä eurooppalaisen yhteistahdon ilmauksena - Aamiaiseksi."

Luukkasen mukaan Saksa ja Ranska tulevat vaatimaan euromyönteisiltä päättäjiltä selviä toimia kaikkia euroskeptisiä johtajia vastaan. Luukkanen arvioi sen tarkoittavan sitä, että Kokoomuksen "isot pojat"ovat ottaneet Petteri Orpon tiukasti syliinsä ja antavat nyt lähiopetusta siitä mitä pitää tehdä.

"Nyt pelataan härskisti. Jos luulitte, että jonkun puolueen demonisoinnin rajat on nähty, niin te ette tiedä mitään.", dosentti summaa.

Suomea aikanaan Euroopan unioniin puskeneen Sauli Niinistön näkyvä puuttuminen hallituskeskusteluihin saattaa poliittisten asiantuntijoiden mukaan myös viitata taustalla olevan Euroopan liittovaltiota tavoittelevan integraatioprosessin nopeaan kiihdyttämiseen.

Mikäli oletukset pitävät paikkansa, epämääräiset puheet "arvoista" ja "jakamattomasta ihmisoikeudesta" ovat näiden todellisten motiivien peittelyä.

Jukka Rahkonen ma 12.06. 16:21

Kommentit: 6

Juha. ma 12.06.2017 16:56 2

Angela Merkel on uusi Hitler ja Macron hänen "petaininsa". No, mitäs nyt tehdään? Sauli Niinistö (KOK), joka teki Paavo Lipposen (SDP) kanssa valtiopetoksen Suomen perustuslaikia vastaan uittamalla Suomen Euroon ja Rahaliittoon, joka nyt johtaa suoraan Liittovaltio -kehitykseen viemällä homman läpi "Hallituksen ilmoituksella" ja valehtemalla, ettei kansanäänestyksessä ole kyse Eurosta puhumattakaan jostain Liittovaltioon osallistumisesta. Oikeita aikoja elettäessä uskallan sanoa, että näitä kahta herraa ja ym. kätyreitä odottaisi hirttolava tai soramontun reuna. Sen sanon nyt ja tässä, sillä kuten eräs Lapin mies sanoi asuvansa niin toisessa päässä Suomea, että taivaskin on niin alhaalla, että pitää konttamaalla kulkea - siis ajat eivät tästä enää "monipuolistu", vaan tulemme elämään EU:n diktatuurin alaisuudessa aivan kuten Neuvostoliitonkin "valtiomuoto" antoi ymmärtää. Mutta kultaisilla kirjaimilla kirjoitukset "ihmis- ja kansalaisoikeus sekä "sananvapaus julistukset" propakanda törähdyksineen ovat pelkkää sulkakynien pyörittäijien leipätyön tuloksia, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa vaan Liittovaltio "suojelee" kansalaisiaan kaikelta omalta ajattelulta ja terveydentilastamme huolehtivat politrukit ja Merkelin stasin miesten passittavat ikuiseen pakkohoitoon "toisinajattelijoita" änkyrälääkitykselle mielisairaaloihin, sillä joka ei ymmärrä taivasosaansa arvostaa paratiisissa nimeltä EU. Ei voi olla terve ihminen, tämän voi Mutille vahvistta Pohjois-Korean kansan rakastama pystytukkainen Suuri Johtaja Kim. Näiden kahden suuren maan johtajat ovatkin hyviä ystäviä ja kilpailevat keskenään siitä, kumman maan kansat kurjistuvat nopeimmien kun samalla he itse rikastuvat. Heitä myös yhdistää se suuruuden hulluuden pinttymä, että heillä on maailman parhaat ohjukset ja johtajien turvallisuuden tak. - ei kun - kansan turvallisuuden takaava armeija kaikilla kuolon airueilla. Siitä huolimatta nuo kaksi ovat tyhjänpäiväisiä koriste armeijoita, joilla ei to

Hannele Korpela ma 12.06.2017 17:56 4

Kyllähän Sauli Niinistön kommenteista jäi sellainen maku suuhun, että siinä annettiin median välityksellä Sipilälle ja Orpolle viesti, kuinka tulee toimia. Aika järkyttävää vehkeilyä puolueiden taholta. Muuta en osaa sanoa. Sipilänkin turha vedota, että maahanmuuttopolitiikassa on tehty kaikki mitä voidaan, ei ole. Kyse on, kuten niin usein tahtotilasta ja hallitusohjelmassa on paljon muutakin mitä ei ole tehty tai on tehty vähän sinnepäin. Siellä on myös kirjaus EU-liittovaltiosta ja ehdoista joita edellytetään sen eteenpäinviemiseksi, mutta lienee nämä voidaan lakaista romukoppaan, nyt kun Persut on saatu hallituksesta pihalle. Joten onnea Suomi 100-vuotta, tulet sitä tarvitsemaan.

Antero ma 12.06.2017 18:48 3

Itse Sipilä sanoi, että Tornion rajanylitys OLISI voitu estää koska Ruotsi on turvallinen maa sopimusten mukaan.

Paavali ma 12.06.2017 18:59 3

Samaa mieltä Hannelen kanssa. Eiliset Niinistön kommentit paljastivat presidentin todelliset karvat. Nyt voidaan lopettaa puheet koko kansan presidentistä. Alkoi ohjailemaan mediaa ja muita puoluejohtajia siitä, ettei yksi demokraattisesti valittu puolue ja sen puoluejohtaja ole sopivia jatkamaan hallituksessa. Heti nähtiin hänen toimintatapansa kun oma Bildenberg ja liittovaltio arvomaailmansa oli vaarassa, niin saman tien unohtui demokratia ja kansan etu.

Kyllä nyt jo tyhmemmänkin pitää tajuta, että Niinistö ajaa EU-liittovaltiota, jossa kaikki Suomelle merkittävät päätökset siirretään korruptoituneen EU-päättäjien haltuun. Toinen huomio kannattaa siirtää siihen, että Niinistön arvomaailmassa elintasosiirtolaisuutta ei saa vaarantaa, koska sekin on päätetty EU:ssa, että elintasosiirtolaiset pitää jakaa tasaisesti joka maahan. Halla-Ahon vaatimus hallituksen maahanmuuttoa koskevan sopimuksen noudattamisessa olisi estänyt tämän.

MSK ke 14.06.2017 16:11 1

Minusta tuo eilinen poliittinen näytelmä kertoo eniten sitä, että islam on voittanut Suomessa. Suomi on islamilainen maa. Suomen islamilaiset puolueet: Kokoomus, vihreät, demarit, vasemmistoliitto, keskusta, RKP ilmoittivat suuriäänisesti etteivät tee yhteistyötä kristillisiä arvoja ajavan puoleen kanssa. Kansallehan nämä puoleet valehtelevat noudattavansa länsimaisia arvoja. Tässä asiassa vaan kun voi olla vain joko tai. Se joka ajaa islamin asiaa ei voi ajaa kristinuskon asiaa eli länsimaisia arvoja ja päinvastoin.

Euroopan johtajat selvästikin vaeltavat antikristuksen hengen ohjauksessa. Tuon hengen, jonka Luther nimesi valheen ja murhaamisen hengeksi. Sillä ei silloin ole edes väliä, kuka siinä johtopaikalla on. Eurooppa on annettu maailman ruhtinaalle. Kuka tahansa muukin johtaja tekisi samoin. Voimme vain kaiholla muistella sitä aikaa, kun kristilliset arvot olivat tämän maan arvojen perustana ja maassa vallitsi rauha. Uskonto voittaa aina lopulta. Tällä kertaa voittaja näyttäisi olevan islam. Lähivuosikymmeninä tulemme näkemään kuinka naisten valta alkaa murenemaan, julkisiveettömät marssit ja muut ulostulot kaduilla kielletään, vihaiset miehet ottavat sen vallan mikä saatavissa on, kristittyjen konkreettiset vainot alkavat. Poliittinen väkivalta on jo nyt arkipäivää, mutta se tulee lisääntymään entisestään. Islamilaistunut poliisi katsoo läpi sormien islamistien väkivallantekoja. Islam ei siedä minkaanlaista arvostelua. Mielipidevankien määrä vankioissa tulee lisääntymään rajusti. Islamofobia säädetään rikolliseksi. Valhe ja vääryys on vallalla oleva totuus.

Islam on jo aiemmin valloittanut lähes koko Euroopan. Tämä sama näytelmä on toistunut ja toistuu edelleen monissa Euroopan maissa. Ruotsissa on esimerkiksi jo täysi mahdottomuus, että ruotsalaiset saisivat maansa takaisin. Vaikka kaikki sukujuuriltaan ruotsalaiset äänestäisivät ruotsidemokraatteja, niin maan kaikki muut (jotka siis ovat kaikki islamistisia) puoleet saavat pidettyä ruotsalaiset pois

MSK ke 14.06.2017 16:15 2

JATKOA: Islam on jo aiemmin valloittanut lähes koko Euroopan. Tämä sama näytelmä on toistunut ja toistuu edelleen monissa Euroopan maissa. Ruotsissa on esimerkiksi jo täysi mahdottomuus, että ruotsalaiset saisivat maansa takaisin. Vaikka kaikki sukujuuriltaan ruotsalaiset äänestäisivät ruotsidemokraatteja, niin maan kaikki muut (jotka siis ovat kaikki islamistisia) puoleet saavat pidettyä ruotsalaiset poissa hallituksesta kieltäytymällä hallitusyhteistyöstä. Muutamia kristittyjä maita Eurooppaan saattaa edelleen jäädä. Puola ja Unkari pistävät ainakin vielä vastaan antikristuksen joukoille ja Venäjä on jopa niskan päällä tällä hetkellä.

Tämän maailman tosirikkaat näyttäisivät päättäneen, että islamista tehdään koko maailman uskonto. Ehkä islam tukee paremmin globaalia bisnestä. Ehkä juutalaiset raharikkaat eivät edelleenkään sulata Jeesusta vaan mieluummin antavat äänensä islamille. Joka tapauksessa Jumala sallii sen, ei se muuten onnistuisi. Lopun aikaako nyt eletään? Peto on päästetty irti? Lutherin neuvo taistelukeinoksi islamia vastaa oli rukous.

Herra auta! Jumalalle kaikki on mahdollista. Jopa sekin, että Eurooppa sittenkin pysyisi kristittynä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot