Blogi: Reijo Tossavainen, ke 10.05.2017 07:18

"Islamissa naiset ovat tasa-arvoisia", väitetään opettajien tausta-aineistossa

Ääriliberaalit punavihreät haluavat, että islamilaisuus esitetään mahdollisimman myönteisesti. Uskonnon sisältöä ja islaminuskoisten henkilöiden toimintaa vääristellään räikeästi.

Se vielä voidaan jotenkin "ymmärtää", että median punavihreät toimittajat kirjoittavat soopaa. Sitä ei voida mitenkään hyväksyä, että opettajille käytännön opetustyön avuksi tarkoitetussa materiaalissa on aivan käsittämättömiä väitteitä.

Verkkouutiset julkaisi Juha-Pekka Tikan kirjoittaman jutun, josta alla olevat lainaukset ovat:

Opetushallituksen ylläpitämä edu.fi-verkkopalvelu opettajille toimii sivujen mukaan "opetuksen ja oppimisen sekä niiden kehittämisen tueksi". Tavoitteeksi todetaan "tukea arjen opetustyötä, oppimista ja niiden yhteistä kehittämistä".

Islamia on edu.fi-verkkopalvelun sivulla käsitelty kahdeksan useimmin kysytyn kysymyksen ja vastauksen kautta. Sivulla on merkintä, jonka perusteella se olisi avattu vuonna 2010.

Seuraavat ovat kyseisen Islam-sivun neljä ensimmäistä kysymystä ja niiden vastauksia:

1. Millainen on naisen asema islamissa?

"Vastaus: Muslimi on ensisijaisesti muslimi, olipa hän nainen tai mies. Islamin mukaan nainen ja mies ovat tasavertaisia. Muslimimaissa naisen asema vaihtelee paikallisen kulttuurin ja yhteiskuntaluokan mukaan sekä uskonnollisen sitoutumisen mukaan. Mitään yleistystä on vaikea tehdä; jo eri maiden sisällä erot voivat olla suuret. Mutta on totta, että ongelmia on eikä nainen useinkaan saa uskonnon suomia oikeuksia. Monet islamin oppineet ovat nostaneet esiin näitä ongelmia, samoin useat naisliikkeet. ..."

2. Miten islam suhtautuu muihin uskontoihin?

"Vastaus: Islamissa ei ole samalla tavalla pyrkimystä tehdä kaikista ihmisistä muslimeja kuin ehkä kristinuskossa on. Koraanissa lähtökohtana on, että kaikilla ihmisillä on vapaa tahto uskonkysymyksissä. Kristinusko ja juutalaisuus ovat Koraanissa erityisasemassa Kirjan kansana, sillä heidän uskontonsa perustuu taivaalliseen ilmoitukseen. ..."

3. Miksi miehellä saa olla monta vaimoa?

"Vastaus: Profeetta Muhammedin aikana oli se tilanne, että muslimit joutuivat sotiin, joissa yleensä kuolee enemmän miehiä kuin naisia. Muslimimiehiä kehotettiin pitämään naisista huolta. Nämä naiset eivät useinkaan olleet nuoria, ja mies sai lisäksi monta lasta huollettavakseen, joten "mukavat oltavat" olivat kaukana arjesta. Koraani on asettanut tiukat ehdot moniavioisuudelle: kaikkia vaimoja on kohdeltava tasavertaisesti ja miehen pitää pystyä elättämään jokainen. Koska tämä on inhimillisesti katsoen vaikeaa useimmille miehille, islam pyrkiikin moniavioisuuden asteittaiseen poistamiseen."

4. Mikä jihad on?

"Vastaus: Jihad tarkoittaa suomeksi kamppailua, ponnistelua tai kilvoittelua. Suuri jihad on kamppailua omien heikkouksiensa kanssa ollakseen parempi ihminen, parempi muslimi. Jihad voi tarkoittaa aseellista kamppailua, jos islamilaisen maan kimppuun hyökkää toinen valtio. Jokainen maa luonnollisesti puolustautuu tällaisessa tilanteessa; islamilaisen maan kamppailu pyrkii säilyttämään lisäksi islamilaisen järjestelmänsä. ..."

.........................

Klikkaa allaolevia painikkeita, jotta tämä blogi ja Oikea Media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää. Kaikki eivät vielä tunne hyvää julkaisua!

 

Reijo Tossavainen ke 10.05. 07:18

Kommentit: 7

Alcibiades ke 10.05.2017 08:33 1

Ensinnäkin olisi ymmärrettävä että monet termit kuten "tasa-arvoisuus" tarkoittaa islamissa eri asiaa kuin länsimaisessa kontekstissa. Samoin vapaus.

Esim. nainen on islamin mukaan vapaa, jos hänet on vapautettu tekemään ainoaa tehtävää johon Allah hänet loi: synnyttämään ja palvelemaan miestään.

Nainen on tasa-arvoinen, kun hänellä on vähemmän oikeuksia kuin miehellä, mutta myös vähemmän vastuuta. Esimerkiksi vähäinen valta tehdä omia valintoja voi tietystä näkökulmasta olla hyvin vapauttavaa.

Islam on feministinen, koska se määrää että tottelematonta vaimoa saa lyödä ainoastaan peukalon paksuisella kepillä – ei millään halolla.

Islamissa ei ole tarkoitus tehdä kaikista ihmisistä muslimeita, ainoastaan tuhota vääräuskoiset jotka eivät ole erityissuojeluksessa olevien "kirjan kansojen" asemaansa alistuvia jäseniä. Asemaansa alistuvien Kirjan Kansojen tehtäväksi jää maksaa Jidzyaa, lisäveroa vääräuskoisille, ja näin elättää oikeauskoisia. Historiantutkijat ovatkin esittäneet että yksi ongelma islamilaisissa valtakunnissa oli se, että vähitellen liian moni alamainen kääntyi verotussyistä muslimeiksi, ja näin tulovirta vääräuskoisilta uskoville tyrehtyi.

Tämä puolestaan on ihan uskomatonta pötyä: "islam pyrkiikin moniavioisuuden asteittaiseen poistamiseen". Islamilla ei ole mitään keskusjohtoa, jolla olisi valta tehdä yhtään mitään. Islamissa suunta on ollut viimeiset vuosikymmenet nimenomaan vanhoillisempaan ja fundamentalistisempaan suuntaan, ei uudistaa uskontoa yhtään mihinkään.

Suomessa moniavioisuus on muslimien keskuudessa hyvinkin mahdollista, sillä monta vaimoa ottanut mies voi ilmoittaa sossuun useimmat vaimoistaan yksinhuoltajiksi ja näin saada vallan mittavat tulot. Haluaisin nähdä lähdeviitteen väitteelle, jonka mukaan monet näistä vaimoista olisivat erityisen vanhoja.

Alcibiades ke 10.05.2017 08:46 1

"Jihad voi tarkoittaa aseellista kamppailua, jos islamilaisen maan kimppuun hyökkää toinen valtio."

Jihad voi tarkoittaa mitä kukin sillä haluaa tarkoittavan. Valitettavan monelle se on tekosyy pyyhkiä omat synnit ja päästä paratiisiin.

Nimittäin islam lupaa ainoastaan yhden varman keinon päästä paratiisiin: kuolla Jihadissa taistellen vääräuskoisia vastaan. Tämä sankarikuolema pyyhkii kaikki aiemmat synnit pois ja paikka paratiisissa on taattu. Tällä on merkittäviä seurauksia.

Kun suomalainen juoppo tulee uskoon, hän alkaa käymään kirkossa ja pyhittää elämänsä jumalalle.

Kun juoppo muslimi tulee uskoon, hän pyrkii löytämään liikkeen jota voi käyttää verukkeena uskonsa puolesta kuolemiselle vääräuskoisia tappaessaan.

Tämä on se syy, miksi 90%:ssa maailman aseellisista konflikteista tällä hetkellä toisena osapuolena ovat muslimit. Muslimien puolelta löytyy valtava määrä miehiä, jotka haluavat päättää päivänsä uljaasti lahdaten vääräuskoisia ja näin saada pääsyn taivaaseen. Sama meno on käynnissä olipa maa Marokko, Irak, Burma tai Indonesia.

Ymmärrettävästi nämä vääräuskoiset lopulta kyllästyvät siihen että paikalliset muslimit käyttävät heidän läheistensä elämiä pääsylippuina paratiisiin, ja syntyy vastaliike. Tästä vastaliikkeestä loput muslimit sitten voivat uhriutua, ja länsimainen suvaitsevaisto pyörittelee päätään kun kilttejä ja rauhallisia muslimeita taas sorretaan.

Gideon ke 10.05.2017 08:57 1

Ennenkuin oppilaat lukevat näitä valheita ja suvakkien epätoivoisia yrityksiä valkopestä islamia, heidän tulisi opetella mitä tarkoittavat "dhimmi" ja "taqyiia".

Islamin edessä kumartelevat ja nöyristelevät hölmöt ovat dhimmejä. Ne ovat niitä joita Lenin kutsui "hyödyllisisksi idiooteiksi". Islamilaiset kutsuvat niitä "dhimmeiksi".

Taqyiia puolestaan on islamilainen oppi siitä, kuinka petoksella edistetään islamin asiaa silloin kun suora väkivalta ei tuota tulosta.

Alcibiades ke 10.05.2017 09:48 1

Tuohan on muutenkin aivan uskomatonta.

"Opettaja voi kertoa oppilaille esimerkiksi, että islamissa usko ja tiede, joka selittää ja tutkii olemassa olevaa, ovat alusta lähtien olleet erottamattomasti saman todellisuuden osia. Uskon siemen on ihmisen sielussa, ja se tarvitsee tietoa kukoistaakseen. Tiede on lyhyesti sanottuna tutkimista ja saadun tiedon mallintamista. Islamissa Jumala tahtoo uskon olevan todisteiden ohjaamaa ja Koraanin mukaan koko maailma todistaa Hänestä."

Islam käytännössä kriminalisoi tieteellisen tutkimuksen jo 1200 -luvulla, koska kaikki tapahtuu Allahin tahdon mukaan, on rienausta edes yrittää ymmärtää asiaa muuten kuin Allahin tahtona.

Eli jos neste muuttu kemiallisessa reaktiossa vihreäksi, nesteen muuttuminen johtuu vain siitä että Allah muuttaa nesteen vihreäksi. Sillä sipuli. Kaikki, mitä ei ole olemassa, ei ole olemassa koska Allah ei tahdo sen olevan olemassa. Kaikki mikä on olemassa, on olemassa koska Allah tahtoo sen olevan olemassa.

Niinpä muslimeille ei tuota ongelmia hyväksikäyttää kaikkea lännessä ja kaukoidässä keksittyä, mutta he eivät ole 1200-luvun jälkeen kyenneet uskontonsa takia tuottamaan uutta tiedettä.

Päätelläkseen kumpi on oikeassa – minä, vai tuo teksti – täytyy vain katsoa niitä kaikkia tieteellisiä saavutuksia joita muslimit ovat viimeisen 800 vuoden aikana tehneet. Niitä ei ole. Islamin 1100- ja 1200-luvuilta peräisin olevat doktriinit kieltävät tieteellisen kehityksen.

Alcibiades ke 10.05.2017 09:59 1

"Lisäksi maahanmuuttajien toinen sukupolvi ja islamiin palanneet kantasuomalaiset osaavat hyvin suomea."

Palanneiden? Siis opettajia kehotetaan levittämään muslimien uskomusta, jonka mukaan kaikki olivat alun perin muslimeita, ja jotkut sitten vain hairahtuivat siitä ja kääntyivät kaikenlaisiin kristinuskoihin ja juutalaisuuksiin?

Siis Suomen valtio opettaa suomalaisten verovaroilla että suomalaiset ovat olleet aiemmin muslimeita.

Minun verovaroillani.

Juha. ke 10.05.2017 14:28 1

Nyt täytyy muistaa se tosiseikka, että Opetusministerin virkaa "hoitaa" Sanni Grahn-Laasonen (KOK), joka itse on elitistinen äärisuvakki numero Uno. Hänet kanan aivoisia "twiittauksia" on jo lukuisa määrä, jotka ovat jo nyt saavuttaneet kuolemattomuuden oppi-isänsä Alexander Stubbin ohella. Nämä kaksi kokoomuspolitiikkoa on veistetty kuin samasta puusta. Grahn-Laasonen oli muistaakseni Stubbin poliittinen avustaja aikaisemmin. Viime hallituksessa, jossa Alexander Stubb toimi pääministerinä hän nosti Granh-Laasonen Suomen politiikan ykköskaartiin. En pidä stereostypisesi naisia tyhminä, mutta jos joku sitä on silloin ei kannata katsoa sukupuolta, sillä Suomi on täynnä mies-bimboja, jotka suoltavat suustaan samaa Hattaran kaltaista tyhjää höttöä. Eli kun haukkaat hattaraa, huomaat haukkaavasi tyhjää. Sanni kävi tässä taannoin Saudi-Arabiassa ihastelemassa sikäläistä koulujärjestelmää peitettynä naisena, mutta ne kirkkaat ja kauniit silmät hehkuivat innostuksesta. Niitä ei sentään voinut peittää. Se, että kouluista on tehty punavihereän ja kulttuurimarxismin kehto, jota aivopeusua tuotetaan jo pienimmistä koulukkaista lähtien. Ei siinä ole mitään aihetta ihmetellä. Se on täysin luonnollinen jatkumo kaikelle. Suomen yliopistot ovat punavihreiden käsissä täysin opiskelijoiden suhteen ja puhumattakaan "professoreista" ja muista "dosenteista", jotka myös ovat samaa tavaraa. Koska tuo aatesuunta on monopoli ja yksi totuus, jota ei voi kiistää kuin polttorovion uhalla kerenttiläisyytenä. Ei opettajiksi valita muita kuin punavihereitä ihmisiä ja tutkimusmäärärahoja suunnata kuin "aatteen" mukaisiin tutkimuksiin ja ennalta jo lopputulokseltaan puliveirattujen määrätunlaisiin lopputulemiin, jotka täyttävät kaikki monikulttuurisuuspolitiikan ja esteettömän ja hallitsemattoman maahanmuuton kannattamista välittämättä sellaisesta sivuasiasta kuin taloudellisest ja sosiaaliset realiteetit, jotka ovat seurauksena tuosta sopasta lakikorkeudessaan. Esimerkkeinä voi käyttää Ruotsia, I

Antero to 11.05.2017 17:01 0

Itse en usko, että tämä pläjäys menee läpi opettajakuntaan! Toki joissain kouluissa joissa ei ole islam-oppilaita eikä edes VOKkia kylässään niin voisivat ne opettajat levittää "ilosanomaa".Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Reijo Tossavainen

eläkeläinen ent. kansanedustaja (ps), päätoimittaja, yrittäjä

tuoreimmat

Kuntaliitokset eivät tuoneet säästöjä. Liitoskuntien palvelut heikkenivät.

ke 18.10. 08:04

Syytön, mutta silti syyllinen! Media lyö leiman, mutta ei poista sitä. Tahallaan.

ti 17.10. 12:47

Euroopan kansat heräävät, nyt vuorossa Itävalta

ma 16.10. 10:01

Halla-aho: Maahanmuuttokriittisen puolueen ei tarvitse olla hallituksen puudeli

su 15.10. 09:50

Tuuli puhalsi 1,4 miljoonaa veroeuroa vuorokaudessa. Punavihreät tyytyväisiä.

la 14.10. 10:28

Ylessä vallalla punavihreä pakkosyöttö

pe 13.10. 12:09

Suomen sisäinen turvallisuus on romahtanut. Syyllinen on mukasuvaitsevaisto.

to 12.10. 14:05

Tänään Aleksis Kiven päivänä lainauksia kansalliskirjailijan teksteistä

ti 10.10. 18:45

Punavihreä suvaitsemattomuus ja väkivalta kopioitu 1930-luvulta

la 07.10. 19:16

Voisiko laatumedia HS kertoa lisätietoja "stalinmaisesta puhdistuksesta"?

pe 06.10. 12:27

blogit

Vieraskynä

"Niiden, jotka haluavat rauhaa, tulee varautua sotaan"

to 12.10.2017 21:58

Juha Ahvio

Itsenäisen Suomen syntyvaiheet -ohjelmasarja Radio Patmoksen taajuuksilla

su 08.10.2017 18:14

Professorin Ajatuksia

Riitelevät vennamolaisuuden perilliset

ke 18.10.2017 10:34

Jukka Hankamäki

Separatistiset maitoparrat vispaavat valtiot kuorivat kermat EU:lle

ke 18.10.2017 22:23

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam III: "Teologian desantit" ja Aabrahamin usko

ke 18.10.2017 22:14

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Lasten ja nuorten ääni maahanmuuton ongelmista kuuluville!

pe 13.10.2017 23:58

Piia Kattelus

Sotilaat poliisin avuksi

ti 10.10.2017 12:58

Henry Laasanen

Feministin ja cuck-miehen ero

ti 10.10.2017 09:24

Arto Luukkanen

Pelkoa Suomen herraan ja lomarahat takaisin!

ke 18.10.2017 10:59

Mika Niikko

Asunnottomat eivät tarvitse juhlapuheita

ti 17.10.2017 13:43

Musta Orkidea

Älkää erehtykö luulemaan, että koko maailma ajattelee länsimaalaisittain

to 20.04.2017 20:11

Mikko Paunio

Valtakunnansyyttäjä vaarallisilla vesillä

su 15.10.2017 07:40

Heikki Porkka

Yleisradion Euroopan kirjeenvaihtaja toivoo paluuta menneeseen

ma 16.10.2017 12:37

Olli Pusa

Islam ja Eurooppa

ke 11.10.2017 11:12

Alan Salehzadeh

Turkki kääntää selkänsä EU:lle ja tiivistää yhteistyötään Venäjän ja Iranin kanssa - maassa saatetaan yrittää kohta uudestaan vallankaappausta

ke 04.10.2017 22:15

Janne Suuronen

Uusi Testamentti ja homoseksuaalisuus

ma 25.09.2017 17:21

Reijo Tossavainen

Kuntaliitokset eivät tuoneet säästöjä. Liitoskuntien palvelut heikkenivät.

ke 18.10.2017 08:04

Jessica Vahtera

Surusta vihaan ja pelon seurassa kotiin

ke 23.08.2017 09:27

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Häirintä

ke 18.10.2017 10:37

Matti Viren

Vihapuhe mallia DDR

ke 20.09.2017 14:02