Blogi: Heikki Porkka, to 14.02.2019 10:18

Pahuuden kultin palvonta palvelee liittovaltion tavoittelua

 

Yle esitti yli kaksi vuotta sitten, 21.11.2016 dokumentin Pakistanista ja koraanikouluista, Viron ETV puolestaan samana päivänä dokumentin islamilaisesta terrorijärjestö Boko Haramista. Kumpikin filmi todisti samoja asioita, jotka ovat olleet islamin todellisuuteen perehtyneillä tiedossa jo vuosien ajan.

Syy siihen, miksi läntisen Euroopan useiden valtioiden turvallisuustilanne on ryöstäytynyt käsistä, on valjennut vuosien varrella melko selkeästi. Kaiken perustana on islam, joka ei kehity, tai jos kehittyy, vain huonoon suuntaan.

Pakistanin koraanikouluista kertonut dokumentti kertoi lohduttomasti, kuinka shariaa ja islamin perusteiden (koraani, Muhammedin elämän esimerkillisyys) kunnioittamista vaativa jyrkkä uskonnollinen liike on levittäytynyt entistä laajemmalle ja kasvanut aiempaa voimakkaammaksi ja vaikutusvaltaisemmaksi.

On syytä muistaa, että koraanikouluja toimii useissa islamilaisissa maissa ja myös monissa länsimaissa, esimerkiksi Suomessa.

Islam ei olisi päässyt levittäytymään länteen ilman länsimaiden poliittisten johtajien hyväksyntää.

Merkittävimmät länsimaiset vaikuttajat islamin Eurooppaan suuntautuneeseen vyöryyn ovat olleet edesmennyt Barack Obaman hallinto, nykyinen EU-komissio, Angela Merkelin Saksa sekä esimerkiksi Belgian, Britannian, Hollannin, Ranskan ja Ruotsin noudattama avoin maahanmuuttopolitiikka.
Muu läntinen Eurooppa on seurannut perässä tai joutunut vastustelustaan huolimatta noudattamaan komission pakkopolitiikkaa.

Yksittäisistä henkilöistä merkittävänä taustavaikuttajana on toiminut George Soros rahoittamiensa Open Society -säätiöiden välityksellä. Soroksen rahaa on esimerkiksi Suomessa toimivan CMI-organisaation taustalla.

Pakistanista ja Boko Haramista kertoneista dokumenteista tuli erinomaisesti ilmi islamin perimmäinen tavoite, joka on koko maailman saattaminen islamin vallan alle.

Koraanikoulut aloittavat lasten aivopesun pienestä pitäen, koska, kuten jokainen kasvatuksesta jotain ymmärtävä tietää, mallit ja opit, jotka opetetaan ja toistetaan kymmeniä, satoja, jopa tuhansia kertoja pienille pojille ja tytöille, jäävät sielun syövereihin elämää ohjaaviksi ”automaateiksi”, joiden voimaa on vaikea vastustaa.

Länsimainen kuvitelma, jonka mukaan jyrkkä islam huuhtoutuu miedoksi länsimaissa, on silkkaa haihattelua. Pakistanin imaami painotti, että koraani antaa luvan huijata vääräuskoisia, jos huijauksesta on apua islamin etenemiselle. Kyseisen valehtelun sallivan periaatteen nimi on taqiyya. Tämä oppi annetaan muslimeille pienestä pitäen.

Suomalaiset ovat viime vuosina ja varsinkin viime kuukausina saaneet laajenevassa mitassa tietää kehityksestä, jota tapahtuu Ruotsissa. Kuten muistetaan, kaikki läntisen maailman mediat ja useat poliitikot reagoivat kaksi vuotta sitten Donald Trumpin sanoihin, kun hän kehotti katsomaan Ruotsiin ja miettimään mitä siellä tapahtuu.

Trump oli ensimmäinen merkittävä valtionjohtaja, jonka sanat pakottivat eurooppalaisen valtamedian ja Euroopan korrektit poliitikot katsomaan todellisuutta silmiin.

Välillä on vaikuttanut siltä, että Ruotsissa ei ole ainoatakaan päivää ilman [islaminuskoisten] nuorten tai nuorten aikuisten järjestämää aseellista hyökkäystä, ajoneuvojen tuhopolttoa, raiskausta, joukkotappelua, pommi-iskua tai muuta väkivallantekoa.

Kehityskulku on ollut kaikkialla samanlainen. Vähäinen määrä muslimeja ei vielä aiheuta sanottavia ongelmia, mutta muslimiyhteisön kasvaessa riittävän suureksi, alkaa tapahtua. Vaatimuksia erioikeuksista, väkivaltaa, uhkailua, raiskauksia ja ahdistelua.
Islamiin kuuluva oppi (jihad) antaa muslimille luvan kohdella vääräuskoisia julmasti.
Länsimaiset yhteiskunnat ovat pääsääntöisesti taipuneet islamin edessä, Suomi ja erityisesti Helsinki muiden mukana.

Oulussa ja muualla maassa paljastuneiden, lapsiin ja nuoriin kohdistuneiden seksuaalirikosten osalta on nähtävissä sama kehitys kuin aikuisiin kohdistuneissa seksuaalirikoksissa. Ulkomaalaiset, lähinnä islamilaisesta maailmasta saapuneet miehet, ovat moninkertaisesti yliedustettuina seksuaalirikollisuuden sektorilla.

Tosiasioista piittaamaton Oulun kaupungin poliittinen johto teeskentelee hämmästynyttä, vaikka ei ole voinut olla tietämätön siitä, mitä esimerkiksi Ruotsissa on tapahtunut islamilaisesta maailmasta kulkeutuneen maahanmuuton myötä.

Korrelaatio islaminuskoisten maahanmuuton ja ulkomaalaisten tuottaman seksuaalirikollisuuden kasvun välillä on täysin selvä, mutta nähtävästi poliittinen korrektius estää sanomasta totuutta ääneen.

Islamin kutsuminen rauhan uskonnoksi on paitsi suuri valhe, myös loukkaus kaikkia niitä kohtaan, jotka, tai joiden läheiset, ovat joutuneet muslimien julmien tekojen uhriksi.
Islam on todellisuudessa väkivaltainen kultti, joka pyrkii alistamaan kaikki, eritoten ne, jotka eivät käänny islamiin.

Viime aikoina on mediassa näkynyt enenevässä määrin tietoa, jossa kerrotaan islamista kohtuullisen rehellisesti. Kummallista, että sama totuus ei kelvannut siinä vaiheessa, kun Jussi Halla-aho ja muut kriittiset nostivat todellisuutta esiin.
Jos Halla-ahoa olisi kuunneltu solvaamisen ja tuomitsemisen sijaan, Suomen tilanne olisi täysin toinen, sillä yksikään kansakunta ei ole niin tyhmä, että tuhoaa tieten tahtoen haitallisella maahanmuutolla oman, jopa maailman parhaaksi kehutun yhteiskuntansa.

Suomessa pahimmat inhimillisen yhteiskunnan viholliset ovat olleet oikeaa tietoa aktiivisesti pimittänyt valtamedia sekä suurin osa poliittisista puolueista ja poliitikoista.

Toinen toistaan tyhmempien kansanedustajien tietämättömyyden vuoksi kansalaiset ovat joutuneet ottamaan taakan, jonka kantamisesta on jo liian moni joutunut kärsimään raskaasti, jotkut jopa henkensä menettäen.
Kirkon erilaiset järjettömät tempaukset, kuten laittomasti maassa oleskelevien piilottelu, ja sisäministerien piittaamattomuus ovat olleet selviä merkkejä siitä, että yhteiskunta alkaa olla rappion laitapisteessä.

Entä monessako eurooppalaisessa valtiossa maan presidentti on ottanut julkisessa tv-lähetyksessä positiivisen kannan laittomasti maassa oleskelevien piilotteluun? Oletettavasti ”only in Finland”.

Suomalaisen yhteiskunnan henkinen ja moraalinen tila ovat kenties alempana kuin koskaan sotien jälkeen, mutta toivoa ei tietenkään kannata heittää. Toivon heittämisen sijaan olisi kansalaisten laaja herääminen nyt paikallaan.

Jos Euroopan unionilla olisi ollut vahvat poliittiset johtajat vässyköiden sijaan, ei vuonna 2015 alkanutta massiivista invaasiota olisi koskaan päässyt tapahtumaan. Sen sijaan, että EU-fanaattiset poliitikot olisivat pitäneet huolen omiensa turvallisuudesta, he ovat halveksineet ja solvanneet niitä, jotka näkivät jo aikaa sitten, millaiseen katastrofiin avointen ovien politiikka ajan myötä johtaa.

Nyt, kun EU:n rappion näkevät jo kaikki silmänsä auki pitäneet, on myös yksi pahimmin sivistynyttä Eurooppaa tuhoamaan pyrkinyt henkilö, George Soros, avannut suunsa ja todennut EU:n olevan Neuvostoliiton tiellä mitä tulee mahdolliseen romahdukseen ja hajoamiseen.

Mikä on Soroksen motiivi sanojen takana, sitä on vaikea sanoa, mutta hänet tiedetään rahanahneeksi henkilöksi, joka kuvittelee olevansa jumala.

Soroksen, kuten niin monen suomalaispoliitikon demareista keskustan kautta kokoomukseen, tavoitteena on ollut Euroopan liittovaltio. Liittovaltion rakentaminen ei onnistu, mikäli kansallisvaltioiden kansalaisilta ei kyetä riistämään rakkautta omaa maata ja sen kulttuuria kohtaan.

Suomi, Ruotsi ja Saksa ovat mainioita negatiivisia esimerkkejä valtioista, joissa vallanpitäjät ovat taipuneet oman maan koheesiota tuhoavaan politiikkaan. Viimeisen kahden vuoden ajan erityisesti Suomi on toiminut mallioppilaana pyrkien noudattamaan millilleen kaikkea sitä, minkä poliittinen johto kuvittelee miellyttävän Brysselin rosvokoplaa.

Moni on ihmetellyt mistä syystä Bryssel ja eri valtioiden liittovaltiofanaattiset eivät edes yritä estää islamin vyöryä Eurooppaan. Kun oivaltaa kuinka tärkeää kansallisvaltioiden kansallisen koheesion ja tasapainon järkyttäminen on liittovaltion muodostamisen kannalta, asettuvat palaset kohdalleen.

EU-liittovaltiota on pyritty muodostamaan samalla periaatteella kuin Neuvostoliittoa, tällä kertaa likaista työtä tehdään kuitenkin eri metodilla. Siinä missä Neuvostoliitto toteutti etnisiä puhdistuksia siirtäen kansallisvaltion asukkaita tuhansien kilometrien päähän kotimaastaan, EU pyrkii pakottamaan kansallisvaltiot ottamaan vastaan valtavat määrät sopeutumishaluttomia ja –kyvyttömiä maahanmuuttajia.

Jotta mahdollisimman moni ”hyvä ihminen” (hyödyllinen idiootti) saadaan mukaan kansallisvaltiota tuhoavaan työhön, toteutetaan suunnitelmaa ”turvapaikanhaun” ja pakolaisuuden nimissä. Kaikkialla läntisessä Euroopassa on toteutettu samaa metodia, jonka mukaisesti mielipuolista politiikkaa kritisoineet on nimetty islamofobeiksi, ksenofobeiksi, rasisteiksi ja ulkomaalaisvastaisiksi.

Neuvostoliiton aikana kriittisten suomalaisten nimittelyyn riitti vain yksi termi, neuvostovastainen, joten jos ei muuta, niin nykypäivän liittovaltiofanaattisilla on ainakin parempi mielikuvitus kuin neuvostoajan tovereillaan.

Heikki Porkka to 14.02. 10:18

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Ahdistu aidoista asioista. Hui kauhistus!!

Klo 10:55.

Nerouden riivaamiin uusia jäseniä?

ma 19.08. 12:18

Turkkilainen espoolainen, marokkolainen helsinkiläiseno ja muita kiellettyjä aiheita

pe 16.08. 15:29

Kööpenhaminassa ja Ruotsissa räjähtelee, Suomessa raiskataan lapsia

ma 12.08. 12:02

"Haaveilen vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikultturismi"

ti 30.07. 12:34

Viina oli ennen kortilla, nykyisin kahlitaan sanoja

ma 29.07. 14:08

Arvoton [Länsi-] Eurooppa

to 25.07. 11:55

Ohjaaja Aku Louhimies vastaan päätoimittaja Jouko Jokinen (yle)

pe 05.07. 13:39

Nationalismi ja kansallismielisyys ovat isänmaan ystävien aatteita

ma 01.07. 12:57

ISIS-lapsista

pe 28.06. 10:50

blogit

Vieraskynä

Tanskan sosiaalidemokraattinen hallitus lipsuu lupauksistaan

to 25.07.2019 21:43

Juha Ahvio

Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa

pe 16.08.2019 00:09

Professorin Ajatuksia

Suomalaiset nihkeitä Välimeren taksiliikenteen tukemiselle

ke 21.08.2019 23:08

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Kant: monikulttuurisuuskriittinen filosofi ajallemme

ma 29.07.2019 23:29

Petteri Hiienkoski

Kunnioitetaanko koululaitoksessa enää ihmisoikeuksia?

ti 13.08.2019 00:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Rauhan projekti ei etsi vihollisia omistaan

ti 30.07.2019 17:12

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08.2019 04:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Putin tulee rauha käsissään?

ke 21.08.2019 23:10

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hussein Al Taee, Taqiya ja muslimipoliitikkojen perimmäiset lojaliteetit

su 18.08.2019 09:12

Heikki Porkka

Ahdistu aidoista asioista. Hui kauhistus!!

to 22.08.2019 10:55

Tapio Puolimatka

Asetun ehdolle Suomen Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi

ma 12.08.2019 22:21

Olli Pusa

Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

su 18.08.2019 11:57

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Orpon moraaliposeeraus osui omaan nilkkaan

ke 21.08.2019 17:15

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Liberalismin siunaukset

ke 21.08.2019 23:09

Matti Viren

Työpaikat eivät synny itsestään

ke 21.08.2019 23:13