Blogi: Heikki Porkka, ti 29.01.2019 13:22

Ilmastoa, säätä ja maahanmuuttopolitiikkaa

 

The Independent julkaisi 20.3.2000 artikkelin, jossa Dr. David Viner, johtava asiantuntija ilmastokysymyksissä, väitti, että ”Children aren’t going to know what snow is” (lapsemme eivät enää tiedä mitä lumi on).

Independent on sittemmin poistanut artikkelin, mutta netin syövereistä se löytyy siitä huolimatta

Vinerin lausunnosta on kulunut noin 19 vuotta. Toisin sanoen lapsista on kasvanut jo nuoria aikuisia.

Tästä linkistä löytyvästä kuvasta voi tarkastella ajantasaisesti lumen määrää Euroopan alueella.

Toisesta linkistä löytyy tietoa lumen määrästä Suomen osalta sekä vuositasolla että tuore tieto päivän lumen syvyydestä nimetyillä paikkakunnilla.

Ilmasto muuttuu, sitä ei kiistä kukaan. Sen sijaan mistä muutokset johtuvat ja mihin suuntaan ollaan menossa, siitä tiedemiehillä sekä kadunmiehillä ja –naisilla on runsaasti toisistaan poikkeavia käsityksiä.

Jos olisimme uskoneet ilmastopaneeli IPCC:n ”tutkimustuloksia” ja ennusteita, ei Himalajalla olisi enää lunta ja jäätä eikä Suomessa enää hiihdettäisi ja Helsingin valtaväylien reunamille istutettaisiin palmuja.

Lisäksi muutamat eteläisten merien isot saaret olisivat jo aikaa sitten kadonneet syvyyksiin.

Mistä johtuu, että verovaroilla toimiva Yleisradio tuuttaa päivittäin vain yhtä näkökantaa tukevia tietoja, jotka perustuvat IPCC:n tutkimuksiin tai ”tutkimuksiin”, ihan miten vaan kukin haluaa uskoa.

Yleisradion toimittaja Jaana Kanninen on saanut jopa tiedonjulkistamispalkinnon ilmastonmuutosraportoinnistaan.

Ikävä kyllä, Kannisen raportointia tarkemmin syynänneiden useiden asiantuntemusta omaavien tahojen havainnot vahvistavat käsitystä, jonka mukaan Yle ja Kanninen johtavat suomalaisia harhaan ilmastonmuutokseen liittyvässä uutisoinnissaan.

Ylen ja Kannisen harjoittamasta ”tiedotuksesta” saa lisää informaatiota esimerkiksi tämän kirjoituksen ja sen sisältämien linkkien avulla.

Yle on säälittävän yksisilmäinen manipulaattori, joka yrittää edelleen siirtää keskustelua ilmastonmuutokseen vaalien merkittävimpänä teemana, vaikka jokainen älyssään oleva tiedostaa, että Suomea vaivaa aivan erilainen ”ilmastonmuutos” kuin säätilaan liittyvä muutosprosessi.

Kuten edellä kirjoitin, ilmastonmuutos on totta. Se on totta joka ainoa vuosi. Ilmastonmuutos on ollut totta jo kauan ennen kuin ihminen oli olemassa maan päällä.

On aivan saamarin säälittävää todistella joka ainoa päivä suomalaisille mitä kaikkea SUOMALAISET voivat tehdä pelastaakseen maailman taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Nimenomaan ilmaston lämpenemisestä ollaan oltu huolissaan, vaikka fokusta yritetään ajoittain siirtää milloin mihinkin suuntaan riippuen säätilojen ja lämpötilojen keskimääräisestä vaihtelusta.

En siis väitä, että ilmasto ei ole muuttumassa, mutta ihmettelen miksi ihmeessä juuri Yleisradio keskittyy joka ainoa päivä suomalaisten syyllistämiseen asiassa, jonka kanssa suomalaisilla on todellisuudessa äärimmäisen vähän tekemistä?

Ovatko Ylen toimittajat oikeasti niin hölmöjä miltä vaikuttaa? Eivätkö he ymmärrä Suomen mitätöntä, lähes olematonta osuutta ihmisen väitettyyn syyllisyyteen ilmaston muuttuessa?

Miksi Yle on vuosikymmenestä toiseen täyttynyt hysteerisistä toimittajista, jotka muistuttavat enemmän kommunistien ja natsien propagandisteja kuin journalisteja, jotka kertovat kansalaisille erilaisia faktoja ilman agendaa?

Todellisuudessa Suomessa on erittäin vakava ”sisäilmastollinen” ongelma, jonka löperö maahanmuuttopolitiikka on saanut aikaan.

Suomalaisia on kuollut ja haavoittunut maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Suomalaisia on myös raiskattu ja ahdistelu ennätysmäisen innokkaasti maahanmuuttopolitiikan seurauksena.

Maahanmuuttopolitiikan tuottamiin ongelmiin voimme vaikuttaa välittömästi merkittävällä tavalla. Ilmastonmuutoksen kanssa tilanne on täysin toinen, sillä Suomen tekemiset ovat maailman mitassa hiiren pissaa, jos sitäkään!!

Suomalainen yhteiskunta on sekaisin, henkisesti täysin sekaisin. Enemmän kuin koskaan elämäni aikana.

Arvot ovat päin helvettiä. Lähimmäisen, toisen suomalaisen henki ja turvallisuus eivät edelleenkään tunnu painavan mitään valtapoliitikkojen vaakakupissa.

Tästä saimme jälleen todisteen Oulun turvallisuusinfossa, joka järjestettiin eilen (28.1.2019). 

Kun Oulussa puhuttiin seksuaalisesta väkivallasta, kuultiin jälleen perinteisiä kliseitä siitä, että raiskaavathan suomalaisetkin ja että näillä ikävillä asioilla ei saa ratsastaa poliittisesti. Häpeän häivää ei ollut nähtävissä niiden poliittisten ryhmien edustajien kasvoilla, jotka ovat päätöksillään luoneet Ouluun vakavan turvallisuusongelman.

Huolestuttavana on pidettävä myös johtavien poliisien asennetta. He ovat huolissaan siitä, jos suomalainen ei halua matkustaa ulkomaalaistaustaisen ajamassa taksissa!! Jumankekka, täytyy olla aika kummallisin eväin varustettu pääkoppa, jos ei ymmärrä miksi niin moni suomalainen ei halua astua autoon, jota kuskaa henkilö, jonka paikallistuntemus ja kielitaito voivat olla hyvin heikkoja ja joka kuuluu samaan viiteryhmään kuin seksuaalirikoksia järkyttävällä tavalla tuottavat ihmiset.

Lisäksi poliisin edustaja korosti, että seksuaalirikosten motiivin osalta ei ole löytynyt mitään uskontoon viittaavaa. Tuskin kukaan uskontoa motiivikseen ilmoittaa, mutta asia ei taida olla aivan niin yksinkertainen, kun seksuaalirikollisina ovat "rauhan uskontoa" tunnustavasta kulttuurista saapuneet henkilöt.

Sivistyneen poliisijohtajan pitäisi ymmärtää, että islamilaisissa valtioissa uskonto liittyy maan kulttuuriin erityisen vahvasti. Niin vahvasti, että se [uskonto] on kulttuurissa kaikkialle ulottuva määräävä vaikuttaja.

Jos poliisijohtaja on oikein sivistynyt, hän on tutustunut siihen, mitä islamilaisen kulttuurin sisältämät ja yhteiskunnan elämää vahvasti ohjaavat uskonnolliset opukset toteavat vääräuskoisista ja heidän arvostuksestaan.

Ja vielä. Tunnistaako Oulun poliisi, että seksuaalinen väkivalta on AINA liittynyt sodankäyntiin kulttuurien välillä. Naisia ja lapsia on säännönmukaisesti kohdeltu kaltoin, kun vieras kulttuuri on pyrkinyt valtaamaan lisää alaa itselleen.

Tiedostavatko raiskaavat ulkomaalaismiehet itse tätä kulttuurista uskontoon, valloitukseen ja sodankäyntiin liittyvää asiaa toimintansa motiivina?

Eivät välttämättä, koska heidän arvomaailmansa on rakentunut kyseisen kulttuurin pohjalta. He saattavat pitää täysin luonnollisena omaa tekemistään ymmärtämättä, että se on osa niitä toimintoja, joita kyseinen kulttuuri edustaa pyrkiessään kampeutumaan maailman valtiaaksi, kuten sen useat merkittävät edustajat ovat moneen kertaan julkisesti todenneet.

Lopuksi muutama sana yhteiskunnassa tapahtuvilla asioilla ”ratsastamisesta”.

Mielestäni ajankohtaisilla aiheilla, joihin voidaan vaikuttaa poliittisesti, pitää ”ratsastaa” niin kauan, että ongelmat saadaan ratkaistua.

Eduskuntapuolueista vain perussuomalaiset ovat puhuneet jo vuosien ajan maahanmuuton ongelmista ja kertoneet, että ne tulevat pahenemaan radikaalisti, jos linja jatkuu. Ja näin on myös käynyt. 

Lähes poikkeuksetta muiden eduskuntapuolueiden edustajat ovat tuominneet perussuomalaisten puheet rasismina ja ksenofobiana. Itse asiassa muut eduskuntapuolueet ovat olleet näihin päiviin asti entistä avoimemman haitallisen maahanmuuton tukemisen kannalla.

Lähes hurmoksellinen haittamaahanmuuton tukeminen näkyi erityisen voimakkaasti yhteiskunnassa, kun kulttuuriväen useat edustajat, muutamat urheilijat sekä lukuisat poliittiset vaikuttajat ja puolueet antoivat tukensa Meillä on Unelma -tapahtumalle, jota Yleisradio sponsoroi vahvasti ennen tilaisuutta ja myös sen aikana.

Olisiko nyt anteeksipyynnön ja aivan toisenlaisten toimenpiteiden aika?

Valitettavasti on todettava, että utopialleen uskollisimmat eivät ole muuttaneet kantojaan vaan kieltävät edelleen tosiasian, jonka mukaan huonolla maahanmuuttopolitiikalla on erittäin paljon tekemistä viimeisen kolmen vuoden aikana eskaloituneiden seksuaalirikosten ja kohonneen terrorismiuhan kanssa.

Perussuomalaiset ovat sattumoisin puhuneet pitkään myös vanhusten ongelmista (ykköstykkinä Arja Juvonen), mutta vasta nyt valtamedia heräsi kunnolla todellisuuteen. Kävikö jälleen niin, että väärä taho yritti saada ongelmia esiin aiemmin?

Vanhustenhoidon ongelmilla on yhteys myös maahanmuuttopolitiikkaan. Ajatelkaa mitä kaikkea hyvää vanhuksille saataisiin, jos haitalliseen maahanmuuttoon ei tuhrattaisi vuositasolla satoja miljoonia euroja?

Aika moni muukin asia saataisiin samalla rahalla ojennukseen, mutta humanitaarisesta maahanmuutosta näyttää muodostuneen pakkomielle kaikille muille puolueille paitsi Halla-ahon johtamalle ryhmälle. Syyt haittamaahanmuuton suosimiseen vaihtelevat, mutta melko yhteisenä rintamana eduskunta on toistaiseksi ollut perussuomalaisia vastaan.

Miten on mahdollista, että järki on jättänyt suomalaisen yhteiskunnan niin laajalla sektorilla?

Heikki Porkka ti 29.01. 13:22

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Yleisradio ohjaa suomalaisten ajattelua

ti 19.03. 11:04

Perussuomalaisia johdetaan Brysselistä?

to 14.03. 13:48

Suomi on kulkemassa kohti katastrofia?

to 07.03. 09:17

Mitä saa 3 200 miljoonalla (3,2 miljardilla) eurolla vuodessa?

ti 05.03. 12:54

Perussuomalaisista, vihreistä, maahanmuutosta ja sukupuolista

ke 27.02. 12:47

Yle pimittää merkittävää tietoa Ranskan antisemitismistä

ke 20.02. 19:22

Pahuuden kultin palvonta palvelee liittovaltion tavoittelua

to 14.02. 10:18

Rappio raastaa Suomi-politiikkaa

ti 12.02. 12:18

Hybridivaikutetaan

ma 11.02. 14:11

Sdp:n poliittisesta uskottavuudesta

to 07.02. 11:43

blogit

Vieraskynä

Ps-nuorten naiset: Nykyfeminismi tai sukupuolikiintiöt eivät edusta tasa-arvoa

ti 19.03.2019 20:01

Juha Ahvio

Vuosi 2019 totuuden valossa: Miksi kristityn tulee olla kansallismielisen isänmaallinen?

su 17.03.2019 10:23

Professorin Ajatuksia

Pelastaisiko 1,4 miljoonaa maahanmuuttajaa suomalaisten eläkkeet?

la 23.03.2019 11:54

Jukka Hankamäki

Lasten ristiretki ja ilmastopolitiikan kobravaikutus

pe 22.03.2019 10:30

Petteri Hiienkoski

The Telegraphin uutiset liikaa Facebookille: yhteisöpalvelu bannasi tiedonvälittäjän vaalien alla

ke 20.03.2019 19:18

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Riittää, että kansa on sitä mieltä

ti 05.03.2019 14:48

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Tapauskertomus: Muslimimaasta tullut valehteli ja sai turvapaikan

pe 22.03.2019 23:24

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

GCM-sammakosta suudellaan maahanmuuttoprinssia

la 23.03.2019 11:56

Mika Niikko

Kuka opettaa sinun lapsellesi seksuaalisuudesta?

ma 28.01.2019 22:12

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Pekka Haavisto ja Paroni von Munchausen

la 23.03.2019 08:13

Heikki Porkka

Yleisradio ohjaa suomalaisten ajattelua

ti 19.03.2019 11:04

Tapio Puolimatka

"Homofobinen" professori haluttiin erottaa Oxfordin yliopistosta

pe 22.03.2019 21:47

Olli Pusa

Berner kävelevänä skandaalina

pe 22.02.2019 00:16

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

ISIS-morsiamet - tätä dokumenttiä ei Yle esitä

ke 13.03.2019 20:09

Reijo Tossavainen

Journalistin päätoim. M. Pettersson: "Me vaikutamme äänestystulokseen"

to 14.03.2019 18:27

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Tyhjästä on paha nyhjästä

la 16.03.2019 11:29

Timo Vihavainen

Sota joka yllätti

la 23.03.2019 11:55

Matti Viren

Populismia

ti 19.02.2019 23:20