Ruotsalainen ihmisoikeusaktivisti pelkää shariapoliisien lisääntyvän

Ruotsalainen ihmisoikeusaktivisti varoittaa, että ääri-islam on uhka, ja naiset ja tytöt no go -alueilla joutuvat yhä useammin shariapoliisin kontrolliin.

Ulkomaat ma 28.01.2019 22:35
kuva: shutterstock

Ihmisoikeusaktivisti Sara Mohammad uskoo, että islamistit ovat valtaamassa maaperää koko ajan enenevässä määrin, ja heidän ääri-ideologiansa rajoittaa yhä enenevässä määrin naisten ja tyttöjen elämää, kertoo Svenska Dagbladet.

– Islamistit ovat onnistuneet valtaamaan maaperää vuosi vuodelta enemmän. Rasistiksi leimatuksi tulemisen pelolla on tässä osuutensa, hän sanoo.

Hänen mukaansa Ruotsin kunnat ovat sponsoroineet ääri-islamistista propagandaa levittäviä järjestöjä, mikä lisää “shariapolitiikkaa”. Esimerkiksi vuonna 2018 Borås rahoitti 100 000 kruunulla fundamentalistista islamia levittävää järjestöä. Järjestöllä on salafistisia saarnaajia.

Vaikka Ruotsissa on taisteltu ääri-islamia vastaan, Mohammad huomauttaa, että samaan aikaan maa on ruokkinut ääri-islamilaisia järjestöjä rahoittamalla niitä.

Hyvän tahdon mielettömyys

Koko keskustelua vesittää Mohammadin mukaan se, että osa kansalaisista on tilanteesta autuaan tietämättömiä ja osa ei välitä. Osa kansasta kieltää jatkuvasti näiden ääri-ilmiöiden olemassaolon.

– Kyse on hyvästä tahdosta. Mutta jos et oikeasti tiedä, mitä islamistit haluavat tai millaisia rakenteita taustalla on, pitäisi olla hiljaa, ihmisoikeusaktivisti Sara Mohammad toteaa.

 

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ma 28.01. 22:35

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot