Blogi: Heikki Porkka, ti 08.01.2019 20:34

Kahden päivän fb-vierailu

Facebookin alkuperäinen profiilini oli noin neljä kuukautta bannissa elokuusta 2018 alkaen. Kun sain kirjoitusoikeuden joulukuussa takaisin, tuli kahden päivän päästä ilmoitus, jonka mukaan olen rikkonut yhteisönormeja. Kyse oli vuosien takaisesta tekstistä, jossa kirjoitin tapani mukaan tosiasioita liittyen islamiin ja / tai sen edessä nöyrtyvään eurooppalaiseen ja suomalaiseen ”sivistyneistöön”.

Tein valituksen bannista, jonka facebook hyväksyi ja palautti seuraavana päivänä kirjoitusoikeudet, jonka jälkeen kesti noin tunnin kunnes sain uuden ilmoituksen vuosien takaisesta tekstistä, jossa minun kerrottiin rikkoneen yhteisönormeja. Tein jälleen valituksen, jota ei tällä kerralla hyväksytty.

Kirjoituskielto päättyi kaksi päivää sitten (6.1.2019), mutta ei hätää, sillä sain jälleen tänään (8.1.2019) uuden 30 päivän kirjoituskiellon, joka perustui vanhaan kommenttiin, ei siis kirjoitukseen vaan ainoastaan kommenttiin, joka kuuluu näin:

”Meniköhän Åbo Akademin professori Grönlundilta syksyinen alkuviikko pilalle, kun Supo kertoi, että partalapset eivät olekaan puhtoisia?”

Kimmo Grönlund on Åbo Akademin professori, jolla on rajoittunut ja suomalaisvastainen mieli. Toisin sanoen hän on hyvä ihminen, joka kelpaa asiantuntijaksi esimerkiksi Yleisradioon.

Suojelupoliisi ei ole nähtävästi istunut Grönlundin luennoilla, koska puhui pahaa ( lausui tosiasioita) ulkomaalaisista partalapsista (aikuisia muslimimiehiä, jotka valehtelevat ikänsä), jotka eivät ole niin hienoja persoonia kuin Grönlund olettaa.

Liitän alle tekstin, jonka oletan olevan todellinen syy tänään saamaani kirjoituskieltoon. Huomisaamuna lisään blogiin toisen tekstin, jolla saattaa myös olla tekemistä kiellon kanssa.

Juha Sipilän, Petteri Orpon ja Sauli Niinistön Suomi on sensuurin Suomi täsmälleen niin kauan kuin suomalaiset hyväksyvät sen. Jos herätystä ei tapahdu tänä keväänä, taitaa neljän vuoden päästä olla jo myöhäistä yhteiskuntarauhan kannalta. Ruotsin mallia kohti mennään kovaa vauhtia kuten ainakin sdp ja kokoomus toivovat.

Seuraava kursiivilla kirjoitettu teksti on toiseksi viimeinen kirjoitus, jonka ehdin julkaista facebook-seinällä. Sen ja huomisaamuna blogiin ilmestyvän tekstin perusteella voi miettiä mitä kaikkea Suomessa ei saa kritisoida joutumatta jonkin tahon maalitauluksi:

Yle on Suomen suurin hybridivaikuttaja – toisin sanoen osatotuuksia syöttävä valemedia

Jyrki Katainen, kokoomuksen lapsinero Savosta, totesi 17.4.2018 Euroopan parlamentissa Strasbourgissa: "Me tarvitsemme Macronin kaltaisia johtajia,...."

Kyllä, niin näköjään tarvitsemme, koska ilman täydellisten poliittisten idioottien valtaannousua useat Euroopan kansat, kuten pääosa suomalaisista, eivät herää EU:n edistämän mielipuolisuuden edessä.

Emmanuel Macronin politiikan hyväksyy tällä hetkellä alle 20 prosenttia ranskalaisista. Lukema taitaa olla Ranskan kaikkien aikojen ennätys, kun ottaa huomioon, että Macron on ollut vallassa vasta reilun puolitoista vuotta.

Olisiko niin, että Venäjä, Donald Trump ja perussuomalaiset ovat hybridivaikuttaneet ja onnistuneet aivopesemään ranskalaiset? Varmaan näin, jos Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimitukselta tai Suomessa sijaitsevan Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen monikulttuurifanaatikoilta kysytään.

Kuten hyvin tiedetään, Yleisradio on mainostanut Macronia ihmemiehenä ja kultapoikana, Euroopan toisena merkittävänä johtajana Merkelin rinnalla.

Merkelin poliittinen ura on jo käytännössä goodbye. Jos hänellä olisi järkeä ja edes hitusen moraalia, olisi hän jo astunut syrjään oma-aloitteisesti havaittuaan voimakkaan negatiivisen syöksykierteen, johon on Euroopan johdatellut.

Macronin tulevaisuus vaikuttaa Merkeliä lohduttomammalta, sillä tällä hetkellä näyttää siltä, että mitä tahansa voi tapahtua, jopa verinen tai veretön vallankumous.

Ne suomalaiset, jotka ovat luottaneet Ylen toistuvasti tosiasioita pimittävään uutisointiin, saattavat ihmetellä, miksi kultapoika Macron on niin vihattu persoona Ranskassa.

Sen sijaan ne, jotka ovat seuranneet Yle-uutisten ulkopuolista maailmaa, toisin sanoen todellista elämää, tiedostivat alusta pitäen, että Macron on EU-komission ja sen taustalla vaikuttavan talouseliitin sätkynukke, jonka perimmäinen päämäärä on itsenäisten valtioiden tuhoa hamuava liittovaltio.
Ranskalainen kukkopoika lienee ajatellut itsensä tulevan liittovaltion mahtimiehenä.

Olisipa Ylellä edes yksi avoin ja rehellinen kirjeenvaihtaja ainakin Ranskassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Juuri näistä maista Yle antaa todella vääristyneen kuvan.

Ajatelkaa huviksenne vaikka sitä, että Macronin kannatus on Ranskassa alle 20 prosenttia (approve-prosentti), sen sijaan Donald Trumpin vastaava prosentti on ollut jo pitkään lähellä viittäkymmentä (50), ajoittain jopa yli sen (50). Trumpin suosio on amerikkalaisten keskuudessa korkeampi kuin Obaman vastaavana aikana.
Ei ihan uskoisi Ylen uutisoinnin perusteella!!

Ja ajatelkaa myös sitä, että Yle uutisoi televisiossa tärkeänä asiana jonkun amerikkalaisen miesnäyttelijän mahdollista nuoren miehen kikkelin koskettelua, kun samaan aikaan Saksassa hakataan merkittävä poliitikko tajuttomaksi ja sairaalakuntoon, koska hän edustaa AfD-puoluetta.

Ylen Ranskaan liittyvä uutisointi on surkeaa, mutta vielä onnettomampaa se on Saksan suhteen. Saksan kohdalla Yle ei nähtävästi kykene olemaan rehellinen, koska kroonista väkivaltaa siellä aiheuttavat rauhan uskonnon, vasemmiston ja väkivaltaista anarkiaa tuottavan antifan edustajat, joita kaikkia Ylessä ja suomalaisessa vihervasemmistossa digataan.

Turvapaikanhakijoiden tuottamasta rikollisuudesta uutisoidaan Saksassa useita kertoja viikossa, mutta heidän tekemistään vakavista rikoksista Yle pääsääntöisesti vaikenee. Sen sijaan Yle nostaa television merkittäväksi uutisaiheeksi amerikkalaisnäyttelijän MAHDOLLISEN kikkelinkoskettelun!

Ja auta armias, jos joku ns. äärioikeistolaiseksi nimetty tai sellaiseksi epäilty tekee jotain rikollista, se kerrotaan ykkösuutisena Ylen lähetyksissä.

Kuten muistetaan, suomalaismediat levittivät toistuvasti valheellisia uutisia Saksan Chemnitzistä.
Uutisointi perustui antifan sosiaalisessa mediassa levittämään propagandaan, johon uskoivat esimerkiksi Merkel ja suomalaismediat.
Puhuttiin ulkomaalaisvainosta ja juutalaisvainosta, jota äärioikeisto harjoittaa.
Silkkaa soopaa, sillä kaupungin ja poliisin edustajat kertoivat, että mitään kyseisiin asioihin viittaavaa ei ole kyetty todentamaan.

Ylen toimittajat eivät nähtävästi kykene hillitsemään itseään, koska ovat niin ideologisia.
Neuvostoliiton olemassaolon aikana Yle tunnettiin todellisena punamediana, nykyisin väri on punavihreä. Ja vaikka joukossa on kokoomuslaisia toimittajia, ei sillä ole merkitystä, koska kokoomus on ollut jo pitkään punavihreiden arvojen nimiin vannova puolue.

Tänä aamuna (8.1.2019) uutistenlukija Jenni Frilander antoi ymmärtää, että Ruotsin vaaleissa ei ollut vilppiä.
Kummallista, sillä jopa Euroopan unioni on antanut Ruotsille huomautuksen heikosta vaalisalaisuudesta. Lisäksi tiedetään, että kaikkien puolueiden vaalilipukkeita ei ollut aina saatavilla kaikilla äänestyspaikoilla.

Tosiasiassa, toisin kuin Yle-uutiset antaa ymmärtää, Ruotsin vaaleissa on ollut jo vuosien ajan paljon epäselvyyksiä, joista jopa valtamedia on Suomessa uutisoinut. Äänestyslippuja on hävinnyt, toimitsijoita on tuomittu käräjillä vaalivilpistä, juna-asemalta on löytynyt äänestyskuoria ja ääntenlaskussa on ollut epäselvyyksiä useissa kunnissa.

Ylen uutistoimituksen työntekijöiden kannattaisi perehtyä tosiasioihin ennen kuin ryhtyvät leikkimään toimittajaa.

 

Heikki Porkka ti 08.01. 20:34

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44