Madridin äärivasemmistolainen pormestarirouva: "Laittomat maahanmuuttajat ovat sankareita"

"Miksi kukaan vastustaisi avoimia rajoja?"

Ulkomaat to 13.09.2018 23:23

Nyt kun Espanja on Afrikasta tulevan laittoman maahanmuuton pääasiallinen kohde, Madridin kaupunginjohtaja on ylistänyt joukottaista maahantunkemista "erittäin myönteiseksi" Euroopalle.

Hän on kuvannut tulokkaita "sankareiksi, jotka seuraavat unelmiaan".

Espanjan kommunistisen puolueen entisen jäsenen, Madridin nykyisen pormestarirouva Manuela Carmenan edesottamuksista kertoo Breitbart.

"Eurooppa vapisee tällä hetkellä maiden kyseenalaistaessa ihmisten oikeudet oleskeluun ja ihmisten kykyyn liikkua ja mennä sinne, minne heidän mielestään pitäisi mennä", Manuela Carmena kertoi Toledossa perjantaina.

"Nyt on aika näyttää, että uskonkäsityksemme ovat vastakkaisia ja maahanmuutto on ilmiö, joka on erittäin myönteinen kaikille yhteiskunnille", hän julisti ja lisäsi:

"Ilman maahanmuuttoa meillä ei olisi maailmaa, mikä meillä on."

Kyseiset lausunnot Carmena antoi tapahtuman yhteydessä, jossa juhlittiin ensimmäistä kansainvälistä maahanmuuttoa ja kansalaisten rinnakkaiseloa käsittelevän foorumin loppua. Carmena kehui foorumia "uskomattoman ihanaksi" ja kiitti sosialistisen työväenpuolueen ja äärivasemmistolaisen Podemoksen hallitsemaa paikallishallitusta sekä avointen rajojen kansalaisjärjestöjen pyrkimyksiä tehdä Toledosta kaupunki, jossa "olemme sitoutuneet sanomaan kovaan ääneen ja selkeästi, että kaikilla on oikeus rauhaan".

Eldiario.es:n haastattelussa Madridin pormestarirouva totesi, ettei hän ymmärrä, miksi kukaan vastustaisi avoimia rajoja ja kertoi vasemmistolaiselle verkkolehdelle, että maahanmuutto rikastuttaa vastaanottavan yhteiskunnan.

Hän lisäsi, että "kun sanotaan, että maahanmuuttajat vievät työpaikkamme", todellisuus on, että uusilla tulokkailla "on usein enemmän taitoja tai he ovat halukkaampia töihin" kuin espanjalaiset.

"Kun ihmiset puhuvat maahanmuuttajien kanssa, on hyvin vaikeaa olla tuntematta vetoa heihin", Carmena huomautti ja korosti omaa sitoutumistaan ​​työssään "rikkoa stereotypioita" maahanmuuttajista ja rohkaisi vuoropuheluun ryhmien välillä.

"Kuinka voimme halveksia ihmisryhmää, jotka ovat näin arvokkaita kamppailtuaan niin kovasti päästäkseen maihin, joissa he voivat löytää paremman elämänlaadun?" hän kysyi ja ilmoitti laittomien maahanmuuttajien olevan "sankareita seuratessaan unelmiaan".

Pitkäaikainen kommunistiaktivisti ja Espanjan kommunistisen puolueen entisenä jäsenenä toiminut Manuela Carmena perusti pian Madridin pormestariksi vuonna 2015 valitsemisensa jälkeen Madridin poliisipiiriin monimuotoisuusyksikön, jonka "päätavoitteet" ovat "taistella tasa-arvon turvaamiseksi ja nostaa syytteitä viharikoksista". Lisäksi "monimuotoisuuspoliisi" - joka oli toimintavalmiudessa 24 h viharikosvalitusten varalta, kun kaupunki isännöi Maailman LGBT Pride 2017:tä - laatii poliisin toimintatapoja vammaisuuteen, uskonnonvapauteen, LGBT-ryhmiin, rasismiin ja muukalaisvihaan liittyvissä kysymyksissä ja on integroitu eurooppalaisen poliisin verkostoon.

"Poliisit tutkivat Madridin kaupungissa tapahtuvia kaikkia suvaitsemattomuuden ja syrjinnän tapauksia, ovatpa ne rikoksia tai eivät", espanjalainen El Mundo -sanomalehti raportoi viime vuonna.

Vaikka monimuotoisuusyksikön toiminta on aiheuttanut runsaasti polemiikkia, se määräsi kohdentamaan resursseja Madridin moskeijoiden suojelemiseksi ​viharikoksilta. Yhtä aikaa kirkkojen suojelu kielletään, vaikka kristittyjen rukoushuoneisiin hyökätään useinkin heittämällä polttopulloja.

Islamisaatio ulottaa lonkeronsa Euroopassa myös joulun aikaan. Vuonna 2016 Carmena hylkäsi kaupungin perinteisen jouluseimen Puerta de Alcalassa sillä perusteella, että se ei ollut "taidetta", ja korvasi näytteillä olleen seimen valokukilla.

"Uusi käytäntö" osoittautui kuitenkin epäsuosituksi ja niinpä kaikenikäiset paikalliset ympäri kaupunkia toivat kymmeniä omia pieniä jouluseimejään näytille protestiksi ja jättivät viestejä, joissa vaadittiin äärivasemmistolaista pormestaria "kunnioittamaan Espanjan perinnettä ja kulttuuria".

Uudelleen viime vuonna Carmena rikkoi perinteitä kieltämällä jouluseimen.

Paikallinen poliitikko José Luis Martínez-Almeida syytti Carmenaa "intomielisestä yhteistyöstä Ramadanin juhlintaan" ja "yrittämisestä piilottaa kaikki joulun kristilliset symbolit".

Hän totesi: "Haluamme saada takaisin kulttuuriset ja uskonnolliset juuremme."

Carmenaa on syystäkin paheksuttu vihamielisyydestä kristinuskoa kohtaan.

Vuonna 2015 hän oli boikotoinut Pariisin terroristihyökkäyksen uhreille järjestettyä messua sekä yrittänyt estää pro-life -mielenosoituksen kieltämällä marssiin tarvittavat luvat.

Espanjan pääkaupungissa Madridin kaupunginvaltuusto on puuttunut myös perinteisiin joulujuhlallisuuksiin ja korvannut ne uuspakanallisella "kansainvälisillä kulttuurien markkinoilla". Manuela Carmenan mukaan kuukauden pituisen tapahtuman nimenomainen tarkoitus oli tehdä joulusta "kattavampi".

Carmena on herättänyt ihmetystä niin ikään syyskuussa vuonna 2016, kun hän juhli 100 laittoman maahanmuuttajan hyppäämistä aidan yli Marokosta Espanjan alueelle.

Hän sanoi laittomista maahanmuuttajista todella huolettomasti näin:

"Haluamme todella heidät, rakkaat ystävät, koska he ovat parhaita, rohkeimpia. Ihmiskunnan historia on täynnä suuria rikkauksia, jota rotujen sekoittuminen ja maahanmuutto tuovat tullessaan."


 

Tytti Salenius to 13.09. 23:23

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Pysyyköhän Rinteen Titanic enää pinnalla?

su 14.07. 21:45

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07. 21:43

Timo Vihavainen

Gourmandise

su 14.07. 21:40

Professorin Ajatuksia

Vasemmistoliiton synkät juuret elävät ja voivat hyvin

su 14.07. 21:39

Henna Kajava

Metrot - Suomen kehitysmaalaistumisen näyteikkunat

su 14.07. 14:34

videot