PS nuoret: HYY:n katkaistava Seta-suhteensa

HAPSU pitää Setan toimintaa ja toimintatapoja vastenmielisinä. Väitteet sukupuolten moninaisuudesta sekä lapsille levitetty propaganda ovat täynnä ala-arvoisia valheita.

Kotimaa ma 25.06.2018 19:32
kuva: wikipedia

Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU katsoo, että seksuaalisten poikkeuksien normalisointia ajava Seta ry on marssinut läpi instituutioiden ja betonoinut itsensä ja agendansa suomalaiseen yhteiskuntaan. Lähes kaikki poliittiset opiskelija- ja nuorisojärjestöt ovat sen kannatusjäseniä. HAPSU ei ole eikä myöskään tule liittymään Seta-rintamaan.

Varsin moni suomalainen nuori on Setan piirissä, moni heistä tietämättään tai tahtomattaan. Setan kannatusjäseniin kuuluu useita puoluepoliittisesti sitoutumattomia opiskelijajärjestöjä ja ammattiliitto PAM. Myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunta on yhdistyksen kannatusjäsen – ja ylioppilaskunnan jäsenyys on yliopisto-opiskelijoille pakollinen.

”HAPSU pitää Setan toimintaa ja toimintatapoja vastenmielisinä. Järjestön väitteet muun muassa sukupuolten moninaisuudesta sekä lasten ja nuorten parissa tekemä propaganda ovat täynnä ala-arvoisia valheita, joista ei ole terveen yhteiskunnan rakennusaineiksi”, toteaa HAPSU:n hallituksen Viivi Luoma.

”Kuten koko perussuomalainen liike, myös HAPSU pitää perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä sekä miehiä ja naisia luonnostaan erilaisina ja toisiaan täydentävinä. Tästä ajattomasta totuudesta tulemme pitämään kiinni, vaikka maailma ympärillämme onkin muuttunut hullummaksi”, HAPSU:n puheenjohtaja Nico Anton Saramo lisää.

Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU:n mielestä on törkeää, että opiskelijat pannaan Setan vastentahtoisiksi maksumiehiksi. Yhdistys vaatii, että Helsingin yliopiston ylioppilaskunta eroaa järjestöstä. Tämä on yksi HAPSU:n tavoitteista syyslukukaudella 2018 järjestettävissä edustajistovaaleissa.

 

Jukka Rahkonen ma 25.06. 19:32

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot