Kokoomusnuori aikoo sylkeä jokaista näkemäänsä Lotta-patsasta

"Aion sylkeä jokaiselle Lotta-patsaalle, mikä eteeni sattuu."

Kotimaa to 07.06.2018 01:04
Lotta Svärd patsas. kuva: wikipedia

”Tiesittekö, että Suomen Puolustusvoimat ampuivat jatkosodassa myös omia, ilman oikeudenkäyntiä ja täysin mielivaltaisesti? Arviot uhrien määrästä vaihtelevat, mutta kyseessä on selkeästi ilmiö, ei yksittäistapaukset. Uhreja on joka tapauksessa vähintään kymmeniä, todnäk satoja", aloittaa tamperelainen kokoomusnuori Valtteri Koivunen viestissään.

"Lotta Svärd on kuvitteellinen henkilö, siksi sille on erikoista pystyttää sotasankaripatsasta. Lottajärjestö oli avoimen rasistinen, militaristinen ja poliittinen. Sen pitkäaikainen johtaja oli natsien suosiossa ja sai Saksan-matkallaan Hitleriltä huomattavan kunnianosoituksen", Valtteri jatkaa.

"Mm. yllä mainitsemistani syistä aion sylkeä jokaiselle Lotta-patsaalle, mikä eteeni sattuu. Tampereellekin sellaista puuhattiin tässä, mutta toivon hartaasti, ettei ainakaan tänne, kulttuurin, akateemisuuden ja moniarvoisuuden kaupunkiin, moista hirvitystä tule ikinä.”, kokoomusnuori päättää kiivaan viestinsä.

 

Eräs Kokoomuksesta vastikään eronnut henkilö kommentoi Kokoomuksen tilaa ilmeisen osuvasti näin: "Liityin 20 vuotta sitten keskusta-oikeistolaiseen puolueeseen. Erosin punavihreästä porukasta".

Kokoomuksessa on viime vuosina syljetty ahkerasti myös heidän entisiä "koti, uskonto, isänmaa" -arvojaan.

 

Jukka Rahkonen to 07.06. 01:04

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

videot