Valtamedian valeuutisointi hämmentää - isät eivät edelleenkään synnytä

Tämä absurdi tilanne kuvaa ikävällä tavalla millaisiin arkijärjenvastaisiin tilanteisiin yhteiskunnassa tullaan ajautumaan yhä useammin

Kotimaa to 05.04.2018 22:44
kuvituskuva: pixabay

Ainakin Kaleva, Iltalehti ja Lännen Media, jotka kaikki ovat juhlallisesti ilmoittaneet sitoutuvansa JSN:n ohjeisiin, levittivät eilen valeuutista suomalaisesta "miehestä", joka olisi synnyttänyt.

Häkellyttävää oli Aamulehden into tuoda esille että synnyttäjä olisi "mies", vaikka Aamulehti on usein mennyt naurettavuuksiin saakka mies-sanan välttelyssä kirjoituksissaan. Aamulehti ei kirjoituksissaan käytä muun muassa "varusmies" sanaa eikä eduskunnan "puhemies" titteliä.

Nyt Aamulehti kuitekin valeuutisessaan painotti useaan kertaan että synnyttäjä olisi nimenomaan mies. 

Todellisuus Aamulehden valeuutisen takana on hyvin yksinkertainen: Kyseessä on nainen, jolla on toimiva kohtu ja munasarjat.  Nainen on ollut juridisessa sukupuolenvaihtoprosessissa, joka ei tule tekemään hänestä koskaan miestä. Yksikään mies ei ole koskaan synnyttänyt eikä tule koskaan synnyttämään. Biologinen sukupuoli ei ole liukuva eikä muuttuva käsite. Se on vain yksinkertainen tieteellinen fakta.

Vastuullista journalismia harjoittavat mediat kuten Oikea Media kantavat vastuunsa tällaisten räikeiden valeuutisten oikaisemisesta.

Tämä absurdi tilanne kuvaa ikävällä tavalla millaisiin arkijärjenvastaisiin tilanteisiin yhteiskunnassa tullaan ajautumaan yhä useammin kun juridinen sukupuoli ideologisista ja mielenterveydellisistä syistä erotetaan todellisuudesta ja todellisesta biologisesta sukupuolesta.

Jukka Rahkonen to 05.04. 22:44

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot