Gazaan saapuvat laivat eivät hyödytä siviilejä

Laivojen ei ole tarkoitus tuoda avustuksia palestiinalaisille siviileille, vaan ennemminkin tuottaa häpeää Israelille ja saavuttaa propagandavoittoja Hamasille

Ulkomaat pe 29.09.2017 10:23

Jerusalemissa sijaitsevan Meir Amitin tiedustelun ja terrorismin informaatiokeskuksen asiantuntijaryhmä julkaisi hiljattain raportin, jossa lainattiin britti-palestiinalaisaktivistin Zaher Birawin sanoja.

Birawi on ollut vahvasti mukana monien eri maiden Israel-vastaisissa kampanjoissa ja hän antoi äskettäin haastattelun Hamasin päivittäiselle sanomalehdelle Felesteenille.

Haastattelussa Birawi myöntää, että Hamasin hallinnoiman Gazan rannikon edustalle viime vuosina saapuneiden pienten laivojen ei ole tarkoitus tuoda avustuksia palestiinalaisille siviileille, vaan ennemminkin tuottaa häpeää Israelille ja saavuttaa propagandavoittoja Hamasille sekä muille juutalaisen valtion vihollisille.

Lähde: ICEJ-uutiset

Jukka Rahkonen pe 29.09. 10:23

Kommentit: 2

Juha. pe 29.09.2017 21:13 0

Ilmeisesti "heillä" on iskostunut Kristittyjen uskonnon perustajan ja palvonnan kohteen Jeesuksen Kristuksen sanat: "Ihminen ei elä yksistään leivästä." Länsimaalaiset eivät ymmärrä omasta uskonnollisesta, filosofisesta ja kulttuuririllisesta taustastaan johtuen sitä, mikä tosin on joillekin selväpäisille ihmisille valjennut v. 2015 Saksan Liittokansleri Angela Merkelin "sipilä-kutsusta", joka koski koko Saksan maata muslimien ja heidän ns. uskontonsa Islamin kierouttamaa ihmisvihamielisyyttä ja täydellistä psykopaattista tunnekylmyyttä-. Etteivät muslimit olipa heidän etninen taustansa mikä hyvänsä nakkaa paskaakaan naisten, lasten, vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja onnettomuuksissa raajansa menettäneiden todella heikossa asemassa olevien ihmisten hyvinvoinnista tai sen parantamisesta ja heidän elinolojensa parantamisesta siten, että ylipäätänsä lähimmäisten olisi hyvä olla sekä tuntisivat saaneensa lohtua raskaaseen sairaaseen elämäänsä. Muslimit kuorrutettuna ainoalla ammatillaan - kuin mustalaisilla on hevosmiesten maine - terrorismilla ja viattomien raukkamaisella lahtaamisella nuo kävelevät meluisat riitaisat ja vihaa tihkuvat ydinpommit käsittävänsä olemassaolonsa tarkoitukseksi ainoastaan tappamisen, silpomisen, alistamisen ja häpäisemisen kaikissa vastenmielisimmissä muodoissaan joita vain julmuudessa nerokkaat ihmiset koko maailman sivu ovat saaneet sairaisiin mieliinsä hehkulampun syttymään. Julmuus ja kidutus on suoranaista taidetta, jota jopa itse piru kadehtii tuota luovuuden määrää ja kukkeutta.

Mitä tapahtuu su 01.10.2017 00:00 0

Ihmettelen tätä mediamaailmaa, jossa asenne on suruitta palestiinalaisten ja arabien puolella, mistään muusta välittämättä. Hulluutta, mutta totta.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

YLE ja STT vastuussa mielipidevainoista

ma 16.10. 17:42

Arto Luukkanen

Valtakunnansyyttäjä alistaa pakolla Suomen kansaa?

ma 16.10. 17:39

Heikki Porkka

Yleisradion Euroopan kirjeenvaihtaja toivoo paluuta menneeseen

ma 16.10. 12:37

Reijo Tossavainen

Euroopan kansat heräävät, nyt vuorossa Itävalta

ma 16.10. 10:01

Timo Vihavainen

Mielikuvien tärkeydestä

ma 16.10. 08:55

Professorin Ajatuksia

Itävallassa toteutui kansan tahto

ma 16.10. 08:33

videot