Poliittinen korrektius vahvistaa radikaalia islamia

Aatteellinen alistaminen ja ajatusten kontrolloiminen ja ohjaaminen on läpäissyt liberaalin länsimaisen ajattelun ja instituutiot

Kotimaa su 27.08.2017 09:56

Poliittinen korrektius on vahvistanut radikaalia islamismia, kirjoittaa muslimisyntyinen ja Lähi-idässä kasvanut AZ Mohamed Gatestone -instituutin artikkelissaan.

Clarion -projektin heinäkuussa 2017 paljastamassa laaja-alaisessa esittelyssä havainnollistetaan, mitä tarkoittaa käytännössä "kertoa tahallisia valheita, kun he aidosti ja todella uskovat heihin tarkoituksena unohtaa mikä tahansa tosiasia, joka on tullut epämukavaksi" - tai kuten George Orwell kutsui sitä romaanissaan 1984 "Doublespeak".

Doublespeak on kieli, joka tahallaan vääristää tai jopa kääntää sanojen merkityksen.

Esimerkiksi kun radikaalia islamia kritisoivat paljastavat tämän terrorismiksi, heidän arvostelijansa kutsuvat heitä "islamofobeiksi". Ja ne, jotka kutsuvat itseään "yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden sotureiksi" kampanjoivat suvaitsevaisuuden puolesta osoittaen kuitenkin juuri päinvastaista käyttäytymistä eli suvaitsemattomuutta. He sulkevat kaiken keskustelun, jonka kanssa he eivät ole samaa mieltä.

AZ Mohamed kertoo, että "tällaisia kosintamenoja ja naimakauppaa länsimaisten jaarittelu-, lörpöttely- ja chattailuyhteiskuntaluokkien ja radikaalien muslimifanaatikkojen välillä" käsitellään tarkemmin Andrew C. McCarthyn keskeisessä ja hyvin tärkeässä "Mahtava Jihad: Miten islam ja vasemmisto sabotoivat Amerikkaa" -kirjassa.

Islamistit ovat radikaalin vasemmiston luonnollisia liittolaisia.

AZ Mohamedin mielestä tämä liitto on vahvistunut.

"Sekä Yhdysvallat että muu länsi harjoittavat romantiikkaa sellaisten voimien kanssa, jotka ovat kaunistelematta vihamielisiä vapauden ja ihmisoikeuksien arvoille", hän muistuttaa.

Ymmärtääkseen tämän ilmeisen paradoksin, on Mohamedin mukaan oivallettava, mitä yhteistä on radikaalilla islamilla ja poliittisella korrektiudella. Vaikka islamismi edustaa kaikkea sitä, mitä poliittinen korrektius "näennäisesti" vastustaa - kuten sananvapauden hillitseminen, naisten, homojen ja "uskosta luopuneiden" tukahduttaminen - molemmista on tullut totalitaarisia ideologioita.

Mohamed vakuuttaa, että radikaalin islamismin totalitaarinen luonne on ilmeisempi kuin länsimainen poliittinen korrektius ja varmasti tappavampi.

Sunniterroristit, kuten Isis ja Hamas - ja shiiamuslimit, kuten Hizbollah ja sen valtion sponsori Iran, käyttävät joukkomurhia saavuttaakseen perimmäisen tavoitteensa.

"Se on islamilainen kalifaatti, joka hallitsee maailmaa ja alistaa ei-muslimeja."

Lähi-idässä kasvanut Mohamed kiinnittää huomiota siihen, että nyt lännessä kuitenkin yritetään asettaa tiukkoja sääntöjä siitä, mitä on sallittua ajatella ja ilmaista yliopistoissa ja tiedotusvälineissä. Se on menossa siihen pisteeseen, että jokainen, joka kieltäytyy tottelemasta saatetaan huonoon valoon, mustamaalataan, osoitetaan vääräksi, demonisoidaan, hiljennetään ja on vaarassa menettää elinkeinonsa ja toimeentulonsa. Se on hänen mukaansa aivan yhtä myrkyllistä ja muistuttaa Orwellin näkemystä sairaasta yhteiskunnasta.

Nämä säännöt eivät ole ainoastaan kirjoittamattomia ja ääneen lausumattomia.

Fox Newsin haastattelussa amerikkalainen kolumnisti Rachel Alexander huomauttaa, että Associated Pressin julkaisema uusi tyylikirja on tarkoitettu yleisiksi ohjeiksi toimittajille ja sitä käytetään tärkeimpänä lähteenä useimmissa englanninkielisissä sanomalehdissä kieliopin, välimerkkien ja oikeinkirjoituksen yhdenmukaistamiseksi.

Sillä pyritään nyt ohjaamaan kaikkia kirjoittajia välttämään tiettyjä sanoja ja termejä, joiden nykyään uskotaan olevan ei-hyväksyttäviä oletetuille liberaaleille. Pyrkimyksenä on siis edistää kieltä, jota liberaalit suosivat.

Alexander kirjoitti äskettäin:

"Silloin kun yksittäiset kirjoittajat eivät pidä kiinni Associated Pressin tyylikirjan vääristymistä ja harhoista, sillä ei useinkaan ole merkitystä. Mutta jos he toimittavat artikkelin valtavirtamediaan, he tulevat todennäköisesti näkemään sanansa muokattuina."

Terrorismiin liittyvät sanat siistitään Associated Press -tyylikirjan mukaiseen muotoon: militantti, yksinäiset sudet tai hyökkääjät. Niitä käytetään terroristi- tai islamisti -sanojen sijasta.

AZ Mohamed huomauttaa, että "tosin AP: n tyylikirja ei vedä vertoja" Koraaniin perustuville teksteille, joihin radikaalit islamistit perustavat jihadistiset toimintansa ja totalitaariset tavoitteensa.

"Se kuitenkin määrää ja on kulttuuripäätös, joka on kääntynyt fanaattiseksi intohimossaan. Se antaa myös silmäyksen aatteellisesta alistamisesta, joka on läpäissyt liberaalin länsimaisen ajattelun ja instituutiot."

AZ Mohamed korostaa, että poliittisen korrektiuden tyrannian tärkein näkökohta on hyvän ja pahan muuttaminen uhrista ja sortajasta käänteiseksi. Sen ennakoi täysin myös Orwell. Tällaisessa maailmassa länsi sortaa ja vainoaa radikaaleja muslimeja eikä päinvastoin. Tämä on johtanut Mohamedin mukaan islamin historian ja sen valloitusten vääristyneeseen opetukseen.

Vuonna 2013 Lähi-idän foorumi raportoi New Yorkissa toimivan riippumattoman New Yorkin tutkimuslaitoksen American Textbook Councilin tutkimuksen tuloksista, jossa todettiin seuraavaa:

"Viimeisen vuosikymmenen aikana islamin näkyvyys maailman historian oppikirjoissa on laajentunut. Merkittävistä islamiin liittyvistä aiheista oppikirjat jättävät pois tiettyjä oleellisia asioita, kaunistelevat, nuoleskelevat, mielistelevät ja muodostavat iloisia puheenaiheita, lopettavat kritiikin islamin ankarista tuomioista, jotka herättäisivät provosoivia tai jopa hälyttäviä kysymyksiä."

Muslimisyntyisenä AZ Mohamed tietää, että ajatusten kontrolloiminen ja ohjaaminen on välttämätöntä itsevaltaisten hallintojen hallitsemien väestöjen tukahduttamiseksi.

Hän pitää tekopyhänä ja järkyttävänä sitä, että itsensä liberaaleiksi ja ihmisoikeuksien puolustajiksi kuvailemat "liberaalit" käyttävät ylpeästi ja avoimesti vapaita yhteiskuntia.

Se on myös Mohamedin mukaan islamiin perustuvien järjestelmien ja tapojen avustamista ja yllyttämistä, sillä niiden perimmäinen ja lopullinen tavoite on tuhota länsimaiset käsitteet ja ihanteet.

Näiden kahden välinen "rakkaussuhde" on tiedostettava ja tunnustettava juuri siksi, mitä se on: "helvetissä tehty liitto", hän täsmentää artikkelinsa lopuksi.

Tytti Salenius su 27.08. 09:56

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot