Suomalainen professori: Ruotsi suurempi uhka Suomelle kuin Venäjä

"Ruotsin poliittinen eliitti poseeraa moraalisena suurvalta, mutta todellisuudessa se alkaa muistuttaa yhä enemmän idioottien kokoelmaa"

Kotimaa la 26.08.2017 11:26
Paul Lillrank on usein Ylen haastatteluissa. Kuva: Yle Svenska

Suuren Ruotsiin suuntautuvan muslimimaahanmuuton takia Ruotsi voi aiheuttaa suuremman uhan Suomessa kuin Venäjällä. Näin kirjoittaa Aalto-yliopiston tuotantotalouden professori Paul Lillrank Hufvudstadsbladetissa ja siitä kertoo Fria Tider.

Aiemmin professori Lillrank näki Putinin ja Venäjän suurimmaksi turvallisuusriskiksi Suomelle. Nyt hän on muuttanut mieltään ja uskoo, että Ruotsi on todennäköisesti suurempi uhka.

Syy on muslimien massamaahanmuutto.

Lillrankin mukaan Ruotsi on vastaanottanut suhteellisesti enemmän maahanmuuttajia, kuin mikään muu OECD-maa ja lisäksi kotouttaa ne huonoiten.

Paul Lillrank arvioi, että Ruotsi on tekemässä turvatonta rinnakkaisyhteiskuntaa etnisen alaluokan kanssa. Monikulttuurisuus käynnistää konfliktit ja poliitikoista Ruotsissa on tullut suuruudenhulluja, hän sanoo. Työmarkkinat eivät sovellu heikosti koulutetuille maahanmuuttajille, jota ruotsalaiset poliitikot eivät halua ymmärtää.

Kun resurssit eivät sitten riitä ylläpitämään Ruotsin hyvinvointivaltiota, vallanpitäjät eivät ymmärrä miksi.

Professori huomauttaa, että Ruotsin kunnat ovat todella onnettomia käsittelemään palautettavia IS-terroristeja. He mieluummin antavat niille taloudellista tukea ja etusijan maan asuntojonossa.

"On olemassa todellinen vaara, että Ruotsi on muuttumassa epäonnistuneeksi valtioksi ghettoineen, jossa Ruotsin laki ei enää päde ja poliisi ei hallitse tilannetta. Demokratia on sivuutettu, kun viranomaiset rikkovat maahanmuuttoa koskevaa lainsäädäntöä ja poliisi suvaitsee laittomia maahanmuuttajia. Ei ole ihme, että Ruotsista tulee Suomelle suurempi turvallisuusriski kuin Venäjästä."

Paul Lillrankin mukaan Ruotsin poliittinen eliitti poseeraa moraalisena suurvaltana, mutta todellisuudessa se alkaa muistuttaa yhä enemmän idioottien kokoelmaa - samanlaista "itsetuhoista mielipuolisuutta", josta Kaarle XII valotti jo hänen viime vuotenaan Ruotsin kuninkaana.

Norjalaiset ja tanskalaiset, jotka muun muassa ovat puhuneet rajavalvonnasta Ruotsin kanssa, ovat jo käsittäneet vakavan uhan naapurimaasta. Paul Lillrankin mielestä suomalaisten tulee ymmärtää sama asia.

Lillrank sanoo toivovansa, että voisi löytää jotain rauhoittavaa luettavaa Ruotsista, mutta sitä ei hänen mukaansa ole olemassa.

Tytti Salenius la 26.08. 11:26

Kommentit: 3

Juha. la 26.08.2017 13:59 2

Niin. Nyt vain pitää päättää se tosiasia, että lännessä meillä on ISIS Kalifaattinen hallitus ja valtio. Idässä Venäjä ja Vladimir Putin. Joskun kieltämättä on tullut ajateltua sitäkin asiaa pyöritellen päivittäisen elämän pyörteissä aivan kuten kaikkia asioita mielessään pohtii työnsä teon ohessa tai nykyisten tapahtumien valossa. Mieleeni on vain tullut todellakin se tilanne, että JOS Suomi ja Eurooppa säilyisi ilman sotaa yhä enenevän jihad terrorismin ja valepakolaisuuden massojen kurimuksesta jotenkin siististi, niin millainen rajanaapuri Ruotsista tulee Suomelle, vaikka akateemisesti toivottuna maamme saataisiin tyhjennettyä haittamaahanmuuttajista eli parasiiteista, jotka lipovat kuin vapmpyyri -lepakot vertamme saattaen näin kanta-asukkaat jatkuvaan "veren vähyyteen" eli vakavaan anemiaan. Meillä olisi Ruotsin rajan takana NO-GO alue, josta pyritään jatkuvasti soluttautumaan Suomeen tekemään terrori-iskuja ja pitämään yllä täällä jo olevia soluja, jotka koostuvat suomalaisista anarkisteista, vihreistä, kommunisteista ja muutoin vain olevista psykopaateista, jotka tappavat vain tappamisen ilosta.

Anneli ma 28.08.2017 20:01 1

Ruotsin poliisin raportin mukaan Keski- ja Etelä-Ruotsin suurissa kaupungeissa on nyt jo 61 ongelmallista asuinaluetta, joista 23 luokitellaan erityisen ongelmallisiksi. Näitä alueita leimaavat korkea työttömyys, väkivalta ja muu rikollisuus sekä asukkaiden epäluulo virkavaltaa kohtaan. "Autoja palaa, ambulanssit eivät uskalla ajaa virkatehtäviin, poliisiautoja kivitetään ja mediaa uhkaillaan", Ylen (18.8.) uutisessa luonnehditaan.

Terroriteot ovat kummunneet radikaalista islamilaisuudesta ja jihadismista eli aseellisesta taistelusta vääräuskoisia vastaan kannattavasta islamilaisuuden harhaopista. Meidänkin on keskusteltava siitä, missä määrin sallimme omista kulttristamme ja normeistamme poikkeavien rinnakkaisyhteiskuntien synnyn. He eivät voi kotoutua suomalaiseen yhteiskuntaan, jos elävät omassa kuplassaan ja näiden pienten kuplien annetaan paisua rinnakkaisyhteiskunniksi.

Jos suvaitsevaisuuden nimissä annetaan automaattisesti kaikki, esimerkiksi suurmoskeijat ja burkhat, ollaan vastoin alkuperäistä hyvää tarkoitusperää kenties enemmän eriyttämässä kuin yhtenäistämässä islaminuskoisia maahanmuuttajia osaksi suomalaista yhteiskuntaa.

Saara su 17.09.2017 08:53 0

On sentään hyvä, että meillä on näitä uskaltavia akateemikkoja, jotka puhuvat näistä asioista kaunistelematonta totuutta. Toivottavasti valtamedian vasta-alkanut unelias heräily tähän asiaan ei tule liian myöhään. Tämmöisiä asioita pitäisi nyt rummuttaa niin, että myös päättäjät niistä kuulisivat ja ymmärtäisivät asian.

Yksi noloimpia twiittejä oli Alexander Stubbin (vastineena USAn presidentille) twiitti, jossa hän hehkutti Ruotsin turvallisuutta täysin rehellistä tarkastelua kestämättömällä tavalla.

Ennen kävin usein Ruotsissa ja seurasin STV:tä ja muutakin ruotsalaismediaa - ihailin Tukholmaa ja Ruotsia muutenkin - vaan enpä ihaile enää. Ikävä suunta alkoi olla nähtävissä jo kymmenisen vuotta sitten.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Moniosaajat loihtivat kaikille miehille porttikiellon omilla raiskauksillaan

Klo 22:12.

Professorin Ajatuksia

Sananvapaus uhattuna

Klo 22:11.

Heikki Porkka

Yleisradio todellisuutta muokkaamassa

Klo 21:39.

Olli Pusa

Ilmastonmuutos on suuren luokan huijaus?

Klo 17:30.

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

videot