Blogi: Arto Luukkanen, la 26.08.2017 22:32

Viranomaisten terroripeli ja ihmisralli jatkuu

EDIT 26.8.2017 09:37 Tämä kirjoitus on sensuroitu Uusi Suomi -blogialustalta liian vaarallisena kirjoituksena eilen illalla.

 

Keskustelu Turussa tapahtuneesta terroriteosta jatkuu.

Kuten odotettavissa oli, Yle omaksui jonkinlaisen perustuslain vastaisen sensorin roolin (kt.https://yle.fi/uutiset/3-9786940). Kansalaisia varoitetaan vihapuheesta ja väkeä pelotellaan sillä, että pelkkä tykkääminen fb:ssä voi johtaa syytteeseen (https://yle.fi/uutiset/3-9791371). Länsimaisessa yhteiskunnassa ajatuspoliisin työ on yleensä yhdistetty diktatuureihin.

Kuten professori Timo Vihavainen blogissaan tästä on todennut:

Viralliselta taholta on, joltakin Jouni Niskanen-nimiseltä toimihenkilöltä nyt tullut ilmoitus, että ”väärien” mielipiteiden jakaminen ja ”peukuttaminenkin” netissä saattaa täyttää rikoksen tunnusmerkit. Niin kai on, jos sitä halutaan. Yhtä selvää on, että tämänlaatuinen ajatusten ja ilmaisujen poliisivalvonta täyttää totalitarismin tunnusmerkit. Kansanedustajien ja muiden sellaisten tahojen, joiden tehtävänä on valvoa kansan perusvapauksia, on nyt ehdottomasti syytä reagoida näihin puheisiin, jotka tulevat virkavaltaa käyttäviltä ihmisiltä.” (http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/08/kiihottuminen-ja-kiihottaminen.html?spref=fb).

Hallituksen arvosteleminen terrorista on nyt leimattu vihapuheeksi, josta joutuu oikeudelliseen vastuuseen ja ihmisiä varoitetaan presidentin auktoriteetilla. ”Törkeää leimaamista tai tahallista väärinymmärtämistä on jo kuultu tarpeeksi”.

Kansan toivotaan - anteeksi ranskan kieleni -  ”pitävän turpansa kiinni”.

Turvapaikanhakijoiden ihmeellinen odysseia

Samalla kun kansa on alkanut tukkia kiittämättömiä kitojaan, on terroritapahtuman selvittely edennyt.

Uusia johtolankoja avautuu koko ajan. Ei tietenkään Ylen kautta vaan ulkomaiset uutistoimistot ovat tehneet sen suurimman työn. Yle peesaa ja päilyy poliittisen korrektiuden ja pelon välillä.

Niin sanottujen marokkolaisten merkillinen odysseia Saksassa ja Ruotsissa on avannut aivan uudenlaisen näkökulman tämän kammottavaan teon historiaan.

Epäiltyjen henkilöllisyys näyttää olevan yhtä liukas kuin saippua vankilan suihkussa. Kuten Iltalehti kertoo: ”epäiltyjen henkilöllisyyksien varmentaminen on poliisin mukaan haastavaa.” (http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708242200348520_u0.shtml). Näyttää siltä, että viranomaisilla on käsissään mahdoton valhe-henkilöllisyyksien vyyhti, joka on mahdollistanut tarkoituksellisesti tehdyt, väärillä nimillä suoritetut rötökset.

Tietojenvaihto ei toimi Suomen ja Ruotsin välillä. Jos näin on, niin mikään valtuuksien lisäys ei auta, kun perusasiat ovat hunningolla! Missä on ikivanha tiedustelupoliittinen yhteistyö Suomen ja Ruotsin välillä?

Marokkolaiset – ei toivottu vähemmistö, josta ei saa puhua

Marokkolaiset tulijat (jotka ovat radikalisoituneet Euroopan terrori-iskuissa) ovat pohjolassa käsittääkseni uusi ja kohtalaisen pieni ryhmä. He ovat lähes aina köyhiä ja se on leimannut heitä samalla erityisen aggressiivisiksi islamisteiksi tai naistenahdistelijoiksi.

Näyttää myös siltä, että he ovat systemaattisesti tuhonneet kaikki henkilöllisyyspaperinsa. Heitä ei juuri missään hyväksytä pakolaisiksi (mikä vie samalla toiveet makeasta elämästä ja jonkinlaisesta sopeutumisesta) mutta se ei heitä järkytä, koska Marokko on äärimmäisen vastahakoinen ottamaan heitä vastaan eikä juuri auta henkilöllisyyksien selvittelyssä.

Näin he onnistuvat välttämään pakkopalautukset ja tarpeen mukaan siirtyvät muihin maihin –uusilla väärillä nimillä-, jos maa jalkojen alkaa ”polttaa”.

Kun henkilöllisyyksiä ei tiedetä, ovat epäiltyjen matkat Saksasta Ruotsiiin ja Suomeen täysin sen varassa mitä he suvaitsevat kertoa. Se tiedetään, että eräät näistä pidätetyistä ovat olleet varmuudella olleet Ruotsissa. Ruotsissa olisi vuodesta 2013 elänyt yksi Turun puukotuksen yhteydessä pidätetyistä, jolla olisi Suomessa tuomio seksuaalirikoksesta.  Voiko tämä olla totta?

Sekin tiedetään joltisellakin varmuudella, että heidät on haluttu karkottaa.  Syynä se, että he ovat otaksuttavasti syyllistyneet Ruotsissa rötöksiin. Kukaan ei vain oikein tiedä varmasti, sillä Ruotsissa nämä ovat kertoneet olleensa marokkolaisia ja täällä algerialaisia tahi palestiinalaisia.  

Tietoa on, että yksi terroristi määrättiin jo karkotettavaksi Ruotsista hylätyn turvapaikkahakemuksen jälkeen, mutta sitten hän vetosi vaikeaan lapsuuteensa… hups ja sitten vaietaan mitä sen jälkeen tapahtui, mutta äkkiä mies olikin Suomessa, missä ilmeisesti (ei ole tarkkaan sanottu missä valtiossa) kesällä 2016 heti kättelyssä teki seksuaalirikoksen, josta sai sitten tuomion (ilmeisesti ehdollisen). Ja edelleenkään ei Suomessa kerrota, miksi häntä ei karkotettu ja hylättiinkö edes mahdollinen turvapaikkahakemus. Saksan sisäministeriön tiedottajan mukaan pääepäilty ei olisi hakenut turvapaikkaa Saksasta ja olisi oleskellut siellä laittomasti.

Viranomaisten peli?

Tavalliselle ihmiselle tulee mieleen, että kyseessä on kummallinen siirtopeli – marokkolaisjengien välillä, pelissä, jossa viranomaiset ovat olleet sokkoina.

Ikävä sanoa, mutta virallisille tahoille nämä ihmiset ovat olleet ikävä ”ongelmajäte”. Herää epäilys, että näitä ihmisiä on ehkä yritetty jekuttaa muille valtioille ja siirtoja varten on oltu valmiita katsomaan sormien välistä rikollista toimintaa mikäli nämä ovat ilmoittavat lähtevänsä muualle. Esimerkiksi Suomeen.

Tavallisille ihmisille suunnatussa informaatiossa on ammottavia aukkoja: miten he ovat siirtyneet Ruotsista Suomeen? Kuka on vienyt ihmisiä eteenpäin ja miten? Ihmissalakuljettajat, rikolliset vai nämä itse, vai peräti jotkut viranomaiset???

Samalla kun parhaansa yrittävillä viranomaisilla on äärimmäisen haastava työ näiden henkilöllisyyden ja historian selvittämiseksi, on tiedostava lehdistö Suomessa aloittanut jo Suuren Kertomuksen kehräämisen. Hölmölän maan verovaroilla maksetut viralliset uutiset ovat nyt valmistautumassa itkettämään väestöä. Näillä epäillyillä on ollut vaikea lapsuus ja kamalaa. Byhyy! Se ei kuitenkaan ole lopettanut mahdollisia rikoksia vaan niitä on tehty Suomessa.

Suuren Tarinan tärkeät ja ihmiseen vetoavat seikat ovat romanttisessa kurjuudessa ja ihmeellisessä sankarimyytissä. Varsinainen pääepäilty on kuulemma radikalisoitunut vasta elokuussa ja on sairaalassa niin kovin kohtelias ja höyli. Hän on kärsinyt niin kovasti. Ehkä tulevaisuudessa hänet pitää vapauttaa?

Miniskandaalit ja alkavat ”Suuret kertomukset”

Vielä kerran: kysymyksiä on valtavasti eikä niihin löydy oikein hyvää vastausta. Onko näitä marokkolaisia/algerialaisia/palestiinalaisia yritetty karkottaa todenteolla Ruotsissa, ovatko he tehneet muualla turvapaikkahakemuksia, toisella nimellä? Onko niitä vielä käsittelyssä? Ovatko he saaneet oikeusapua – esimerkiksi Petteri Orpon puolison lakifirmalta?

Kaiken kaikkiaan tässä on yhdessä valtava määrä skandaaleja yhdessä.

Samalla kun meidän märkäkorvalehdistömme yrittää vääntää koskettavan Suuren Tarinan kärsivistä katulapsista Ruotsissa ja hymy-poikapidätetystä, niin yleisölle annostellut tiedot ovat epämääräisiä ja kummallisia. Epämääräinen informaatio ruokkii huhumyllyjä ja romanttiset tarinat alkavat velloa.

Ehkä lopputuloksena on se, että näistä epäillyistä tehdään elokuva? ”10 veitseniskua”?  

Käsillä on inhimillinen murhenäytelmä.  

Mitä pitäisi tehdä – Soini töihin!

Se mitä Suomen pitäisi nyt vaatia Ruotsilta ja Saksalta on se, että he lähettävät kaikki tiedot näistä epäillyistä. Eli pitää vaatia kaikkien tietojen välittämistä, ei vain muutamien yksittäisten, joiden välillä on sitten tahallaan jätettyjä mustia aukkoja! On saatava selville, ovatko muutkin jengiläiset pakolaisehdokkaita ja mahdollisesti vielä hylättyjä!

Viranomaisten on tehtävä nyt aktiivista yhteistyötä eri maiden kanssa ja oltava suoria. On hankittava sormenjäljet, dna-tunnisteet ja valokuvat. Heti!

Ruotsista ja Saksasta on saatava selvitykset, miksi elintasopakolaisia ei ole pidätetty rötösten tai rikosten vuoksi, miksi heidän sallittu oleskella ja matkustella ilman turvapaikkahakemusta ja miksi Ruotsin tapauksessa em. karkotuspäätöstä ei toteutettu. Ja jos, kuten Supo väittää, tietojenvaihto Suurella Eurooppalaisella tasolla ts. Suomi-Saksa välillä ei toimi, niin uskaltavatko he väittää, että se ei edes skandinaavisella tasolla välillä Suomi-Ruotsi myöskään toimi? Tämä yhteys on Suomessa aina ollut tiedustelutoiminnan kansainvälinen perusyhteys! Selitykset vaikuttavat ontoilta.

Samoin Tanskastakin pitäisi saada tietoja: erittäin todennäköisesti näiden miesten tie Saksasta Ruotsiin on mennyt tätä kautta eikä meritse. Ja muualtakin. Näyttää siltä, että päätekijä on VO-keskuksesta tulleiden tietojen mukaan kehuskellut olleensa kokaiinikauppiaana Italiassa!

Eli hyvä Timo Soini! Ennen Lontoon iloja ja pankkiirin makeaa elämää sinulle olisi vielä oikeita töitä. Selvitä nämä jutut ole hyvä.

Turkugate jatkuu…

Arto Luukkanen

Järvenpää

ps. Suomalaisten tapa suhtautua Turun terroriin ei ole mikään heimokulttuurin väkivaltainen kostoreaktio vaan ihmiset purkavat tuntojaan ja esittävät mielipiteitään avoimesti. Samalla kun yritetään estää traumaattisen tapahtuman käsittely kansalaisten keskuudessa, niin ihan tavalliset hiljennetyt ja pelotellut ihmiset (kaikkialta) ovat alkaneet aseistautua. Kun puhua ei saa ja hallitus ei huolehdi turvallisuudesta, niin pippurisuihkeiden, puukkojen ja talikoiden kauppa on räjähtänyt käsiin. Ei auta vaikka saarnaan jalosti siitä että, se on vastoin lakia, väkivalta ei ratkaise mitään ja että Suomen poliisi kyllä varjelee. Puhun tuuleen enkä saa kannatusta.  ”Jos jään kiinni niin saan pienet sakot mutta jos minulla on pippurisuihke niin pelastan henkeni”. Mitä minä siihen sanon? Mitä vastata kun yleinen näkemys on se, että hallitus on jättänyt kansalaiset oman onnensa nojaan ja haluaa ainoastaan hiljentää ihmiset?

Arto Luukkanen la 26.08. 22:32

Arto Luukkanen

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Vuonna 1964 syntynyt Luukkanen on väitellyt vuonna 1994.

tuoreimmat

Kokko-kieltolaki ei sytytä

Klo 23:43.

Entä jos ei ole Pride-uskossa?

ti 18.06. 23:53

Natsittaja Ohisalon pitää vastata puheistaan

la 15.06. 22:51

Kepun poliittinen koti palanut - PS vaihtoehto

la 15.06. 01:06

Antti Rinne on Suomen Hrustsov

ti 11.06. 23:26

Antti Rinteen "Hei Me Nautiskellaan!" hallitus

su 09.06. 22:56

Kepu - vaatelias rakastajatar

pe 07.06. 23:24

Maaseudun tulevaisuus - ei tulevaisuutta?

ti 04.06. 23:06

Puoluetta palvelemaan - Arto Luukkanen puoluesihteeriksi

ma 03.06. 21:34

Kepu siirtyy politiikasta talouteen

to 30.05. 22:15

blogit

Vieraskynä

Päivi Räsäsen avoin kirje arkkipiispa Luomalle

ti 18.06.2019 23:56

Juha Ahvio

Kirkollinen avioliittoon vihkiminen ja Helsinki Pride -yhteistyö kirkkolain ja kirkkojärjestyksen valossa

to 20.06.2019 23:03

Professorin Ajatuksia

Poliittinen korrektius vie harhaan

ma 24.06.2019 23:39

Marko Hamilo

Puolusta Eurooppaa, äänestä euroskeptikkoa

la 25.05.2019 16:12

Jukka Hankamäki

Tarkistuksia Titanicin törmäyskurssiin

ti 04.06.2019 23:07

Petteri Hiienkoski

Poliittisesti harhaanjohtavaa laintulkintaa oikeustieteilijöiltä

ma 24.06.2019 15:54

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

PS:n eurovaalitulos historiansa paras

ma 27.05.2019 20:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Multikultin edistäminen hallitukselle ilmastotoimia tärkeämpää

ma 24.06.2019 14:28

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Kokko-kieltolaki ei sytytä

ma 24.06.2019 23:43

Mika Niikko

Kuka kantaa vastuun SETA-lobbareiden aiheuttamista peruuttamattomista vahingoista?

ti 28.05.2019 22:52

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

HBO Chernobyl sarja - Greenpeacen valheellista narratiivia

su 16.06.2019 10:20

Heikki Porkka

Tanska - maahanmuuttovastainen sosialidemokraattinen puolue voitti vaalit

to 06.06.2019 11:26

Tapio Puolimatka

Sukupuoli-ideologia estää kriittisen seksuaalikasvatuksen

ti 18.06.2019 00:49

Olli Pusa

Vappusatasesta juhannuskympiksi?

la 22.06.2019 10:11

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Perussuomalaisten puoluesihteeriksi osaava tekijä: Arto Luukkanen

ma 24.06.2019 07:31

Jessica Vahtera

Sananvapauden puolesta on taisteltava

ma 24.06.2019 10:45

Pauli Vahtera

Kansanvaihdon kiihdyttäminen

pe 07.06.2019 23:27

Timo Vihavainen

Demokraattinen repressio

ma 24.06.2019 23:40

Matti Viren

Mitä on köyhyystutkimus?

ma 24.06.2019 00:19