Blogi: Heikki Porkka, la 08.07.2017 12:25

Pakko uskoa, natseja ne ovat

Koska Yle ja monet muut mediat vaikenevat Hampurin väkivallantekijöiden poliittisesta suuntautumisesta, täytyy sosiaalisen median paikata tiedon pimitystä.

Ensin kolme toimittaja Pertti Rönkön tuoretta (aamupäivä 8.7.2017) fb-päivitystä käänteisessä järjestyksessä:

1.”Hampurin poliisin tiedottaja Timo Zill: tällaista väkivallan eskaloitumista ei ole ennen koettu. Poliisit olivat hengenvaarassa.”

2.”Saksan media ja asiantuntijat: tällaista väkivallan ja tuhon määrää kuin yöllä Hampurissa ei ole mielenosoituksissa aikaisemmin koettu.”

3.”Osa mediaa vaikenee visusti siitä, että Hampurin mielenosoitusmellakoitsijat ovat äärivasemmistolaisia, ja että Musta blokki on punainen SA.”

Kysyttäessä kohdan kolme sisällöstä, Rönkkö vastaa:

”Saksassakin osa mediasta, etenkin julkiset yleisradiot, jättävät tärkeät tunnistustiedot kertomatta.

Wikipedia puolestaan kertoo, mitä SA tarkoittaa:

”Sturmabteilung lyh. SA (tarkoittaen ”rynnäkköjoukot” tai sananmukaisesti ”myrskyosasto”) toimi Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen puolisotilaallisena järjestönä. Se näytteli tärkeää osaa Adolf Hitlerin nousussa valtaan 1930-luvulla. SA:n miehiä kutsuttiin usein univormunsa mukaan ”ruskeapaidoiksi” erotuksena SS-joukkojen ”mustapaidoista”.

SA:n perustamisesta ja perustamisen syistä Wikipedia kertoo seuraavaa:

”Münchenissä keväällä 1920 Hitler perusti Ordnertruppeniksi kutsutun joukon, joka muodostui lihaksikkaista natseista, ex-sotilaista ja kapakkatappelijoista, joiden tehtävänä oli suojella häntä ja häiritä Hitlerin vastustajia. Sen alkuperäinen tehtävä oli toimia natsien kokouksissa henkivartijajoukkona. Pian sen nimeksi tuli Sportabteilung (peitenimi, joka tarkoitti ”urheilujaostoa”), jonka lyhenne oli SA.”

SA organisoi 1920-luvun Saksassa katutappeluita ja muuta väkivaltaa ennen natsipuolueen viimeisintä perustamista (1925) ja Hitlerin valtaannousua.

NSDAP:n, Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen edeltäjä oli DAP, Saksan työväenpuolue, joka perustettiin vuonna 1919. DAP:n nimi muutettiin NSDAP:ksi vuonna 1920.

Suomeksi:

Äärivasemmiston, jonka leiriin useat suomalaiset vasemmistonuoret (vas) voidaan laskea, ja jonka piirissä ovat aiemmin aktiivisesti hyörineet mm. Paavo Arhinmäki (vas), Li Andersson (vas) ja Dan Koivulaakso (vas), yhä kiihtyvä vandalismi ja väkivalta ovat kuin kopio Hitlerin apurien toiminnasta. Pelottelua, vandalismia, väkivaltaa ja eri mieltä olevien järjestelmällistä vainoa.

Valtamediaa, Yleisradiota ja lähes kaikkia suomalaisia vanhoja medioita tämä näkyvä yhteys ei kuitenkaan hirvitä, koska äärivasemmiston ideologiaa ja toimintaa symppaavia toimittajia löytyy Yleisradiosta [ja muualta suomalaisesta mediasta] roppakaupalla.

Koska Yle ja muut mediat eivät esitä koskaan laajaa ja syvällistä kommunismin historian kritiikkiä, vaan esittelevät kaiken pahan alkujuurena natsit, täytyy ihmetellä, miksi natsien käyttämä metodiikka ei tällä kerralla saa mediaa kauhistelemaan tekijöiden käytännön toimien yhteyttä ”esi-isään”.

Kaikesta päätellen valtamedian kauhistelemat ”natsit” tulevat aivan toisesta suunnasta kuin suomalaisille ja muille eurooppalaisille pyritään kertomaan.

Nykyinen vasemmisto on paitsi uuskommunistinen, myös natsistinen poliittinen liike, joka käyttää ”hitleriläistä” [ja leninis-stalinistista] metodiikkaa pyrkiessään hallintaan pelottelun ja voimapolitiikan avulla.

Saksalainen äärivasemmisto tunnetaan myös siitä, että se puolustaa henkeen ja vereen sopeutumattomien islaminuskoisten maahantuloa. Sama koskee myös suomalaista vasemmistoa. Historiasta tiedetään, että natsit kouluttivat muslimisotilaita ja natseilla oli jopa oma islaminuskoisten divisioona entisen Jugoslavian alueella.

Tunnettua on myös se, että muslimit ja natsit olivat juutalaisvihamielisiä ja että esimerkiksi Ruotsissa suurin osa (yli puolet) juutalaisiin kohdistuvasta vainosta tulee nykyisin muslimien taholta, kakkosvainoajina ovat vasemmiston edustajat. Valtamedian rummuttama äärioikeisto tulee kaukana perässä, muutaman prosentin osuudella.

Niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin, vaikuttaa siltä, että Suomessa ja monin paikoin muissa Euroopan läntisissä valtioissa on todellisuudessa erittäin väkivaltaista äärivasemmistoa suojeleva valtamedia.

Vielä ihmeellisemmäksi asia muuttuu, kun tiedostaa, että esimerkiksi Suomessa keskusta-oikeiston merkittävät puolueet (kesk, kok) hyväksyvät äärivasemmiston väkivaltatoimintaa pimittävän valtiollisen median toiminnan.

Vallan- ja rahanhimo sokeuttaa nähtävästi niin pahoin, että kokonaisuutta ei enää nähdä oman nippelipolitiikan takaa.

Nykyiselle kehitykselle ei ole näkyvissä muutosta, joten kansalaisten on syytä miettiä kenen puoleen kääntyvät tulevaisuudessa halutessaan paluuta parempaan yhteiskuntaan. Ei välttämättä taloudellisesti rikkaampaan, mutta huomattavasti turvallisempaan ja ennustettavampaan.

Heikki Porkka la 08.07. 12:25

Kommentit: 3

Omat Aivot la 08.07.2017 17:11 0

Kommunismi on maailmanhistorian tuhoisin ideologia. Voi tosiaan sanoa, että tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Kommunismista ovat versoneet monet katastrofaaliset variantit, kuten bolsevismi ja kansallissosialismi, samoin kuin Maon, Kim Il Sungin ja Pol Potin hirmuhallinnot. Hitler totesi aikoinaan, että kommunistista on helppo saada kansallissosialisti. Käytännössähän nämä kaksi kipailevaa versiota ovatkin veljeksiä keskenään. Veljekset taistelivat verisesti keskenään siitä, kumpi perii heille otolliset sielut puolelleen.

Kommunismista sanotaan, että huono soveltaminen pilaa hyvän aatteen. Eiköhän soveltamista ole kokeiltu jo riittävän monta kertaa. Ruumisvuoret ovat jo niin korkeita, että johtopäätöksen pitäisi olla selvä: "BUSTED!" Kommunismi on kuitenkin hämmästyttävän sitkeähenkinen aate. Nuoriso lähtee sen huumaamana tänäkin päivänä kaduille riehumaan, tuhoamaan ja hakkaamaan. Samaan aikaan aatteen älyköt ovat muka peloissaan lähisukulaisensa, "äärioikeiston" väkivallasta. Aatteena vain Islam voi vetää vertoja kommunismille sitkeydessä, kielteisyydessä ja riitaisuudessa. Siten nämä aatteet tuntuvatkin löytävän toisensa.

Juha. la 08.07.2017 17:38 0

"Omat aivot" kertoi kaiken oleellisen kommunismista. Jotain kertonee myös se, että kommunismi, sosialismi eri muotoineen on murhannut ainakin sen neljä kertaa enemmän ihmisiä kuin konsanaan se paheksuttu ja pelättä natsismi Adolf Hitlerin harjoittamana Saksassa. Tämä on maailmalla laskettu määrä sellaisten ihmisten taholta, jotka eivät kuulu kumpaiseekaan murhakulttiin sympatiseeraten jompaa kumpaa. No, sehän on selvää sanomattakin, mutta tarkoitan lähinnä oikeita tutkijoita ja historioitsijoita, jotka eivät laskettele kulloistakin poliittissidonnaista jargonia kuin Papukaijat. Se, että onko relevanttia alkaa laskemaan sinänsä ruumiita kun se yksikin on liikaa ja toisen paremmuutta ei voi ruumiilla absoluuttisesti laskeskella ainakaan peräti Taivaan Portilla Pyhälle Pietarille. Mutta tässä tapauksessa onkin osoittaa se tekopyhyys, jota sosiaalidemokraatit, vihreät ja kommunistit harjoittavat keuhkoamalla "NATSEISTA", joka on juutalaisen maailmanliiton antama haukkumanimi v. 1933 Kansallissosialistisen puolueen noustessa valtaan Saksassa ja Adolf Hitlerin julistaessa avoimen sodan juutalaisia rahapiirejä ja kommunisteja vastaan Saksan sisäpolitiikassa ja ulkopolitiikassa. Sosialistiset (punaiset) puolueet käyttävät siksi AINA natsi -nimitystä, eikä kansallissosialistista, koska punaiset eivät halua kalskahtavan samalta, jota heidän vihollisensa puolue kuullostaa. On merkille pantavaa, että EU ei ole tuominnut Josef Stalinin hallinnon aikaisia Neuvostoliitossa ihmisoikeusrikkomuksia ja kansanmurhaa sekä summittaista poliittista vainoa keskitysleirineen. Sitä vastoin Natsi Saksan rikokset on tuomittu kuten oikein onkin ilman poliittisia painotuksia. EU:n parlamentissa on satoja entisiä stalinisteja ja äärikommunisteja, jotka kuuluvat nyt vihreään kommunistiseen puolueeseen ja sosiaalidemokraatteihin, kuten esim. takavuosien portugalilainen José Manuel Barroso, joka 2000-luvulla johti komissiota EU:ssa. Muistaa voi myös omat satu hassimme ja muut äärikommunistit, jotka

Juha. la 08.07.2017 17:39 0

kuuluvat nyt vihreään kommunistiseen puolueeseen ja sosiaalidemokraatteihin, kuten esim. takavuosien portugalilainen José Manuel Barroso, joka 2000-luvulla johti komissiota EU:ssa. Muistaa voi myös omat satu hassimme ja muut äärikommunistit, jotka ovat tehneet "vihreiden" leivissä miljardien vahinkoa Suomelle taloudellisesti. Tätä taustaa vasten esim. Satu Hassille tullaan lähitulevaisuudessa antamaan Valtioneuvoksen arvonimi kultakäädyin. Näinhän se menee Eu-tähtien alla. Me suomalaiset saamme odottaa kuin kurki, että "sulaako suo ennen kuin Kurki kuolee."Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

Li Andersson ja Jussi Halla-aho - utopia vastaan realismi

la 15.09. 12:31

Ihmisroskasta ja rikkaruohosta

to 13.09. 09:14

Ihmisroskan maan pehmeästä politiikasta

ti 11.09. 20:24

Suomalaisten älykkyydestä, viisaudesta ja tyhmyydestä

la 01.09. 11:44

Ranskan uusi Napoleon ja kokoomuslainen Waterloo

pe 31.08. 12:00

Helsingin Sanomien toimittaja ääriuutisoi

ke 29.08. 13:45

Edustaako ja edistääkö toimittajakunnan enemmistö ääriajattelua?

ti 28.08. 10:28

EU - kommunismin jalanjäljissä

ma 27.08. 10:34

Yleisradion ja valtamedian korottamat kunniakansalaiset

pe 24.08. 22:44

blogit

Vieraskynä

Suojeleeko oikeus ns. kansanryhmää sananvapauden kustannuksella?

su 16.09.2018 21:32

Juha Ahvio

Kansalliskonservatiiviset Ruotsidemokraatit nousevat Ruotsissa

la 01.09.2018 10:25

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09.2018 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09.2018 23:24

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Mykkänen haluaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain Eurooppaan

pe 07.09.2018 21:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09.2018 23:14

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Totuusmedia suojelee Paavi Fransiskusta

su 09.09.2018 09:06

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09.2018 10:29

Olli Pusa

Vihreät tieteenvastainen puolue?

ti 11.09.2018 18:22

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Loikkareiden tarina lähestyy kuilun reunaa

la 15.09.2018 08:15

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09.2018 23:22

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40