Pääministeri Orban: Monikulttuurisuus on täysin epäonnistunut

Unkarin pääministeri Viktor Orban on Budapestissa pitämässään puheessa todennut monikulttuurisuuden epäonnistuneen täysin.

Ulkomaat ke 28.06.2017 23:52

– Monikulttuurisuus on täysin epäonnistunut, ja sen hinta halutaan maksattaa kaikilla Euroopan unionin jäsenmailla, Unkari mukaan lukien, sanoi Orbán.

Pääministeri Orbánin mukaan siirtolaiset päästettiin Eurooppaan epäviisaasti, ja nyt ne halutaan jakaa maihin, jotka ovat puolustaneet itseään eivätkä ole päästäneet niitä maahan. Orbánin mukaan siirtolaisia ei pitäisi päästää Eurooppaan, vaan ne tulisi kuljettaa pois Euroopasta.

Pääministeri Orbán syytti Saksaa siitä, että se on yrittänyt väärentää historiaa, että Unkari olisi päästänyt laittomat siirtolaiset Eurooppaan.

Viktor Orbán myös viittasi massaintegraation illuusion epäonnistuneen, sillä on syntynyt rinnakkaisyhteiskuntia, joissa rikollisuus on kasvussa ja yleinen turvallisuus heikentynyt.

– Unkarilaiset eivät halua laittomia siirtolaisia, ei yhtään, ei tilapäisesti, ei ollenkaan. Unkarilaiset haluavat, että me teemme kaikkemme suojellaksemme maatamme laittomilta siirtolaisilta, pääministeri Orbán totesi.

Orbán totesi Fidesz-puolueen tilaisuudessa, että niin kauan, kun Unkarissa on työttömiä, ei Unkarin tulisi antaa näitä töitä muille. Orbánin mukaan kyse ei ole ainoastaan taloudesta, vaan myös kulttuurisesta ja henkisestä puolesta.

– Jos haluamme Unkarin olevan vahva kansakunta, meidän tulee antaa työtä kaikille ja meidän tulee kunnioittaa kaikenlaista työtä, pääministeri Orbán sanoi.

Lähteet: Fidesz.huHungary Today
Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ke 28.06. 23:52

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot