Ruotsi: muslimi puukotti matkustajia ja syytti "rasismista", koska hijabiin pukeutuneen naisen lippu tarkastettiin

Hussain aloitti valistamaan junavaunussa olevaa järkyttynyttä yleisöään tasa-arvosta, huutaen kaikille, että "jokainen on yhtä arvokas" ja vaatien heitä osoittamaan hänelle kunnioitusta

Ulkomaat su 18.06.2017 11:23
Breitbartin artikkeli 15.6.2017

Irakilainen muslimimies matkusti junalla Tukholmasta Hallsbergiin ja yllättäen hyökkäsi kylmäverisesti veitsen kanssa matkustajien kimppuun, koska musliminaista pyydettiin esittämään matkalippu. Mies syytti kaikkia rasismista, kertoo Breitbart.

Karim Alaa Hussain, 25, raivostui kun naiskonduktööri pyysi tuntematonta huntuun pukeutunutta naista esittämään matkalippunsa.

Musliminainen valitti, että häntä oli jo kerran aiemmin pyydetty näyttämään lippunsa. Silminnäkijät todistivat konduktöörin käyttäytyneen "erittäin kohteliaasti ja korrektisti".

Hussain oli kuitenkin asiasta eri mieltä Fria Tiderin kertoman mukaan sekä oikeuden asiakirjojen mukaan, jotka Breitbart London sai nähtäväkseen.

Hussain ponkaisi jaloilleen ja vaati saada tietää minkä takia naiskonduktööri oli pyytänyt saada nähdä naisen lipun. Konduktööri vastaus, että "hän on tekemässä vain työtään" ei kelvannut Hussainille, joka raivostui vastauksesta.

Muut matkustajat yrittivät rauhoitella Hussainia, mutta se vain lisäsi hänen raivoaan. Hän syytti heitä rasismista, varsinkin yhtä matkustajaa ja alkoi lyömään tätä kasvoihin.

Hussainin valitsema uhri puolustautui ja sai painittua Hussainin laittiaan, mutta irakilainen pääsi vapautumaan otteesta ja veti esiin pitkän keittiöveitsen ja puukotti sillä miestä neljä kertaa kylkeen ja selkään aiheuttaen miehelle hengenvaaralliset sisäiset verenvuodot.

Silminnäkijät kuvailivat kuinka raivostunut muslimi Hussain pomppi sen jälkeen ympäri junavaunua "kuin olisi voittanut kansallisen mestaruuden", huitoen ja esitellen veristä veistään kauhuissaan olevien matkustajien edessä ja vaatien erästä isää ja tämän tyttöä tunnustamaan ovatko "hekin rasisteja".

Hussain aloitti sen jälkeen valistamaan junavaunussa olevaa järkyttynyttä yleisöään tasa-arvosta, huutaen kaikille, että "jokainen on yhtä arvokas" ja vaatien heitä osoittamaan hänelle kunnioitusta, samaan aikaan kun hänen uhrinsa makasi vertavuotaen vaunun lattialla.

Kun juna pysähtyi seuraavalla asemalla, Hussain pakeni aseman puistoon, josta poliisi otti hänet kiinni.

Hän kertoi poliiseille toimineensa vain itsepuolustukseksi ja olevansa "ylpeä" siitä mitä oli tehnyt. Oikeus tuomitsi hänet kuitenkin kahdeksan ja puolen vuoden vankeuteen.

Hussainilla on erittäin pitkä rikosrekisteri ja hänen olisi pitänyt olla istumassa kolmen ja puolen vuoden tuomiotaan iskun aikaan, mutta hänen tuomiotaan oli lyhennetty ja hän oli vapautettu aikaisemmin.

Häntä ei olla karkoittamassa Ruotsista tuomionsa jälkeen, koska hänet on palkittu EU kansalaisuudella vuonna 2008 huolimatta lukuisista aiemmista rikoksistaan jo tuolloin.

Jukka Rahkonen su 18.06. 11:23

Kommentit: 4

MSK su 18.06.2017 11:37 2

Tässäkö on esimerkki islamilaisesta tasa-arvosta? Me kun täällä luulemme, että islamilaiset ihmisoikeudet ovat samanlaiset kuin kristinuskoon perustuvat ihmisoikeudet.

Ja tuollainenko on "rasisti"-sanan merkitys ruotsissa nykyisin. Kovin innokkaastihan sitä sanaa täälläkin viljellään. Sen sanan merkitys tuntuu nykyisin muuttuneen alkuperäisestä sellaiseksi, että jokaista joka on haittamaahanmuuttokriittinen tulee kutsua rasistiksi. Lopullinen päämäärä lienee että jokaista, joka vastustaa islamin ylivaltaa, tulee kutsua rasistiksi. Sen näemme tuosta Ruotsissa ainakin olevan aluillaan.

Artturi Noitalahti su 18.06.2017 12:54 2

Uutisesta ei valitettavasti käynyt ilmi, että antoivatko vaunussa olevat matkustajat pelolle vallan. Helposti voisi ajatella että ainakin jutussa mainitut isä ja tytär mahdollisesti antoivat. Niinhhän ei saisi tehdä. Järkyttyminen on sallittua ja ilmeisesti suotavaakin koska poliittinen eliittikin tekee niin, mutta pelolle ei saa antaa valtaa. Ruotsalainen suvaitsevaisto saa kyllä onnitella itseään siitä, miten hyvin Karim Alaa Hussain on sisäistänyt, mitä tarkoittaa nollatoleranssi rasismille.

Juha. su 18.06.2017 19:54 0

Normaalia mananmaille mennyttä "Rähmispossu" -aineistoa, josta sai lukea joka ikinen päivä ajantasaisesti. Olen ottanut edm. sivustolla lukuisia kertoja kantaa Ruotsin eli Absurdastianin ns. elämänmenoon. Samalla tiellä ollaan täällä Hölmölässä. Sen sanon, ettei naapurin kaltaisessa maassa kaiken siitä tietävänä ulkopuolisena - siellä ei asuisi enää pirukaan kylmään veteen suoraan heittämällä. Mutta täytyy ymmärtää valitettavaa ruotsalaista kansanluonnetta 40-vuotta kestänyttä sosiaademokraattista aivopesua - joista muuten Halla-aho kuvaili, "ettei tiedä toista niin alistuvaista ihmisryhmää kuin ruotsalainen sosiaalidemokraatti" - lisäksi kuten täältä Hölmölästä tiedämme ihmisiä pyritään turruttamaan kuten ruotsissa on käynyt. Lisäksi valtamedia, joka kutsuu itseään ainoaksi oikeaksi totuudeksi paahtaa maahanmuuttomyönteistä propakandaa päivin ja öin. Polisi hakkaa valkoisia kuten täällä ja tarjoilee pullaa ja kahvia sekä muutoin lempii "maahanmuuttajien" eli väkivaltaisten islamistien kanssa.

Saara su 25.06.2017 12:53 0

Ranskassa ja Britanniassa tällainen veitsen kanssa riehuja ei enää nykyään saisi kovin hellää kohtelua poliiseilta tai oikeuslaitoksilta.

Pohjoismaissa rikollisten pehmeä kohtelu on tähän asti toiminut hyvin, koska virkavallan ja lain kunnioitus on ollut yleisesti korkealla tasolla ja kovaa rikollisuutta on ollut äärimmäisen vähän. Voi olla, että Pohjolan helläkätisyys ei islamistien kanssa toimi. Lyhennetyillä vankilatuomioilla ei saavuteta samoja etuja, joita kantaväestön parissa on nähty saavutettavan.

Silloin kun rikollisuus kumpuaa ideologiasta, henkilö ei vankeinhoidolla "parane" yhteiskuntakelpoiseksi ellei tuo "hoito" saa henkilöä hylkäämään haitallista ideologiaansa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan ylittäneistä häkkilapsista, Trumpista ja valemediasta

Klo 20:01.

Matti Viren

Wir schaffen das!

ma 25.06. 01:52

Timo Vihavainen

Kansalaistottelemattomuus

su 24.06. 22:00

Professorin Ajatuksia

Li Anderssonin usko Homo sovieticukseen

su 24.06. 21:59

Reijo Tossavainen

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

su 24.06. 19:04

videot