Yle: Hallitus kaatumassa Sipilä ja Orpo: Ei edellytyksiä yhteistyölle Perussuomalaisten kanssa

"Keskustan ja kokoomuksen puheenjohtajat ilmoittivat Twitterissä, ettei edellytyksiä yhteistyölle Jussi Halla-ahon johtaman perussuomalaisten kanssa ole."

Kotimaa ma 12.06.2017 14:41

Keskustan, kokoomuksen ja perussuomalaisten muodostama hallitus on kaatumassa, kertoo Yle.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) kertovat Twiterissä esittävänsä puolueidensa eduskuntaryhmille, että yhteistyötä perussuomalaisten kanssa ei jatkettaisi.

"Keskustelut käyty. Yhteinen esityksemme Kesk./Kok. eduskuntaryhmille: ei edellytyksiä jatkaa yhteistyötä Halla-ahon johtaman PS:n kanssa", Sipilä ja Orpo kirjoittavat identtisissä tviiteissään.

Poliittisesti tilanne on lähes historiallinen: Hallitusohjelmista ei löytynyt mitään erimielisyyksiä. Sen sijaan viesteissä on viitattu vain tarkemmin määrittelemättömiin "arvoihin".

Kaikkien kolmen hallituspuolueen puheenjohtajat olivat tänään maanantaina koolla pääministerin virka-asunnolla keskustelemassa hallitusyhteistyön jatkumisesta.

Jukka Rahkonen ma 12.06. 14:41

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot