Nuivan siiven täysvärisuora - Huhtasaari 1.vpj, Hakkarainen 2.vpj ja Eerola 3.vpj

Niin sanotut nuivat, maahanmuuttokriitikot, hallitsevat nyt Perussuomalaisten neljää vaikutusvaltaisinta positiota.

Kotimaa la 10.06.2017 19:26

Perussuomalaisten johdossa tuuletus jatkui, kun puolustusministeri Jussi Niinistö putosi ensimmäisen varapuheenjohtajan paikalta ja tilalle valittiin kansanedustaja Laura Huhtasaari.

"Perussuomalaiset on nyt eri puolue kuin ennen Jyväskylän puoluekokousta. Maahanmuuttokriittinen siipi on nyt perussuomalaisten enemmistö", kirjoittaa IltaSanomat.

Jussi Halla-aho valittiin ensin puheenjohtajaksi ja Halla-ahon suosikkikansanedustaja Laura Huhtasaari valittiin yhtä selkeällä enemmistöllä ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi.

"Huhtasaari oli liikuttunut valinnastaan ja pidätteli onnenkyyneliään, kun puolueväki tuli onnittelemaan uutta varapuheenjohtajaansa", IltaSanomat kertoo.

"Meistä tulee hyvä kaksikko (Halla-ahon kanssa). Toimimme isänmaan asialla, koska minulla ja Jussilla on samanlainen ajatus siitä, että mikään puolue tai henkilö ei ole itseistarkoitus. Me olemme väline, ajamme Suomen etua. Me olemme isänmaallinen kaksikko, ajamme perussuomalaisten ja Suomen etua", Huhtasaari vastasi Ylen kysymykseen.

Julkisuudessa on liikkunut spekulointeja siitä, että Huhtasaari voisi olla Halla-ahon valinta uudeksi ulkoministeriksi. Halla-aho on aiemmin kertonut puheenjohtajakiertueensa aikana, että hänen puolueessaan Soini saa väistyä ulkoministerin paikaltaan.

"Tämä oli modernin, kansallismielisen liikkeen, ja isänmaallisten ihmisten läpimeno", Huhtasaari luonnehti IS:lle omaa ja Halla-ahon valintaa puoluejohtoon.

 

Hieman myöhemmin nuiva siipi tuuletti jälleen. Teuvo Hakkarainen on valittu perussuomalaisten toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Teuvo Hakkarainen voitti vastaehdokkaansa Arja Juvosen puolueen toisen varapuheenjohtajan valinnassa, prosentein 63-37.

Hakkarainen kuuluu Halla-ahon ja Huhtasaaren tavoin puolueen maahanmuuttokriittiseen siipeen. 

 

Puolueen kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Juho Eerola. Eerola sai äänestyksessä 55 prosenttia äänistä.

Puoluekokous on ollut Perussuomalaisten nuivalle siivelle jättimenestys. Niin sanotut nuivat, maahanmuuttokriitikot, hallitsevat nyt perussuomalaisten neljää vaikutusvaltaisinta positiota.
 

EDIT 19.46: Juho Eerola lisätty ja otsikko muutettu täysvärisuoraksi. Kaikki neljä edustavat puolueen nuivinta laitaa. 

Jukka Rahkonen la 10.06. 19:26

Kommentit: 1

Juha. su 11.06.2017 09:35 0

Persut loivat nahkansa. Entinen olikin jo vatsapuolelta puhki kulunut. Olen iloinen, ettei jo varaamallani "kyypakkauksella" ole enään mitään käyttöä. Kivaa nähdä sentään edes puolueen sisäiset vaalit, joissa ei äänestetty "väärin", että olisi pitänyt leikisti keksiä lisää syitä miljoonanteen "yritykseen", kuin lapsena korkeutta hypätessä. Muilla puoleilla ei ole nyt yhtään "kivaa". Jo yksinomaan pelko Halla-ahon valitsemisesta Persujen puheenjohtajaksi on se saanut Brysselin Moolokin kidan täyttäjät tsernobylovilaisiin kriisitunnelmiin aina hallitusyhteistyötä myöten vähintään ja välittömäksi maailmanlopun koittamisiin. Kaipa ilmastokin lämpenee yksinomaan Halla-ahon takia kymmeniä asteita ja taivaalta sataa tulta ja tappuraa. On olemassa sekin vaihtoehto tässä "ruotsittuneessa" juutalaisen George Soroksen miljardien lahjusrahojen jalka -maassa, että Persut joutuvat kättely kieltoon ja mutta toiki heitä keskimmäisellä sormella muistaen samanlaiseen paitsiion kuin Ruotsidemokraatit naapurin seinähullujen pirtissä huolimatta siitä, että puolue on kiivennyt kannatusluvuissaan suurimmaksi puolueeksi. Nuivien esiinmarssi tuo hienoista toivoa ja vaihtelua puoluekenttämme samasta puusta vestettyyn "kirjoon", jotka intomielisesti kuuntelevat rahan kilinää ja kommunistisen veriarpajaisten suonen iskentää, jolla potilaan kuntoa "parannetaan" kunnes tuo menehty saamaansa poikkitieteelliseen hoitoon. Suomessa puolueet kannattavat homogeenisyyttä eli kilpalaulantaa samasta pullon kyljestä, eikä heille tunnu kelpaavan "monikulttuurinen" puoluekenttä, jossa on rikkautena toisenlaisiakin ajatuksia harjoitettavasta politiikasta.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Gallup-kannatusten salaisuus

ke 17.01. 18:42

Timo Vihavainen

Usko ja usko

ke 17.01. 17:04

Professorin Ajatuksia

Orwellilainen uuskieli vaihteeksi vastatuulessa

ke 17.01. 17:01

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01. 08:44

Reijo Tossavainen

Huhtasaari halutaan vaieta "kuoliaaksi". Koska persu.

ti 16.01. 11:00

videot