Islam-suojat asennettu Tampereella

Poliisi on tukkinut väylät Tampereen Keskustorille, missä vietetään parhaillaan jääkiekkojoukkue Tapparan mestaruusjuhlia

Kotimaa la 29.04.2017 20:16

Poliisi on tukkinut väylät Tampereen Keskustorille, missä vietetään parhaillaan jääkiekkojoukkue Tapparan mestaruusjuhlia, kertoo Aamulehti.

Poliisi on pysäköinyt useita suuria kuljetusautoja ainakin Hämeenkadulle, Aleksis Kiven kadulle ja Kauppakadulle.

Tiet on tukittu, jotta kukaan ei pääse ajamaan autolla torille kokoontuneeseen väkijoukkoon. Poliisi arvioi, että paikalla on vähintään yhtä paljon väkeä kuin viime vuoden mestaruusjuhlissa eli noin 20 000 henkeä, Aamulehden mukaan.

Turvallisuustoimista vastaavaan Markku Mäki-Ventelän mukaan poliisin täytyy ottaa huomioon eri puolilla maailmaa viime aikoina tapahtuneet terroriteot.

Israelissa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa on viime vuosina tapahtunut jihad-iskuja, joissa terroristi on ajanut henkilö- tai kuorma-autolla ihmisten päälle. Kaikissa tapauksissa tekijän motiivina on ollut islamilaiseen uskoon kuuluva jihad eli taistelu "vääräuskoisia" vastaan ja tekijöillä on ollut kytköksiä islamilaisiin terroristijärjestöihin. Tekijät eivät ole olleet syrjäytyneitä vaan usein hyvin toimeentulevia, osa korkeasti koulutettuja ja hyvin yhteiskuntaan integroituneita.

Jukka Rahkonen la 29.04. 20:16

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot