Pat Condell: islamilainen invaasio tulee epäonnistumaan

Videot ma 27.03.2017 21:21
Jukka Rahkonen ma 27.03. 21:21

Kommentit: 3

Saara ke 05.04.2017 08:51 1

Pat Condell maalaa todella synkkää kuvaa Euroopan tulevaisuudesta. Hän pitää muslimipakolaisten massamaahanmuuton jatkumisen sallimista varmana Euroopan itsemurhana - varmana tuhona kulttuurillemme ja arvoillemme. Hän arvelee, että leväperäisen EU-politiikan takia on tulossa kunnon verilöyly.

Yhdysvalloista tulee paljon palautetta Condellille siitä, kuinka selkärangattomia eurooppalaiset ovat edistyksellisyytensä, poliittisen korrektiutensa, suvaitsevaisuutensa ja monikulttuuri-ihanteidensa takia.

Condell toivoo, että me eurooppalaiset näyttäisimme USA:lle, että kyllä meiltäkin selkärankaa löytyy hankkiutumalla kokonaan eroon "uskonnon syövästä" julkisessa elämästä. Hän painottaa uskonnon olevan pelkästään henkilökohtainen asia.

Siinäpä pohtimista, ratkeaisiko koko ongelma esimerkiksi rajoittamalla uskonnonvapautta kaikkialla Euroopassa niin, että se käytännössä kokonaan estäisi poliittisen islamin harjoittamisen?

Kristinuskohan on käytännössä jäänyt yksityisasiaksi täällä Pohjolassa ja osin Keski-Euroopassa ihan toisella tavalla kuin muualla. Uskonnottomat toki toivovat sen piiloutuvan vielä paremmin täälläkin.

Itse tahtoisin vaalia Euroopan juutalais-kristillisiä juuria, niin että ne saisivat näkyäkin - jopa siinä tapauksessa, että kulttuuriamme jyräävä islam kiellettäisiin täysin ja kokonaan.

Silloin EU ei enää tosin olisi yhtä monikulttuurinen emmekä ainakaan voisi ylpeydellä uskonnonvapaudella, mutta haittaisiko maineenmenetys niinkään paljon kuin haittaavan poliittis-uskonnollisen kulttuuritulokkaan paapominen?

Gideon to 06.04.2017 20:13 1

Islam tulee yksinkertaisesti rajata uskonnonvapauden ulkopuolelle, koska islam on ensisijaisesti erittäin haitallinen ja vaarallinen poliittinen ideologia.

Saara la 22.04.2017 07:04 0

Kappas vaan, nettisensuuri etenee hurjaa vauhtia...

No, Pat Condell itse löytyy onneksi kyllä YouTubesta edelleen. Yksi katsomisen arvoinen video on myös tämä:

https://www.youtube.com/watch?v=6K7YXaNw2CUKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

blogit

Reijo Tossavainen

Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

ti 20.03. 11:43

Arto Luukkanen

ÄsDeePee - sun rahaas himoitsee??

ti 20.03. 10:06

Timo Vihavainen

Jussi Juonion nauru

ti 20.03. 10:03

Professorin Ajatuksia

Koiran vastuu raiskauksista

ti 20.03. 10:02

Henna Kajava

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus

ma 19.03. 00:47