Terhi Kiemunki eroaa Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajuudesta

Terhi Kiemunki ilmoitti tiedotteella eroavansa Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajuudesta.

Kotimaa to 16.03.2017 16:50
Terhi Kiemunki

Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemunki ilmoitti tänään tiedotteella eroavansa tehtävästään.

Kiemunki on ehdolla kuntavaaleissa Tampereen Perussuomalaisten listalta.  Tiedotteessa hän ilmaisee tukevansa paikallisyhdistystä tämän vaalikampanjoinnissa, kertoo tukevansa Jussi Halla-ahoa tämän kampanjoidessa puolueen puheenjohtajuudesta, sekä olevansa valmis toimimaan Tampereen Perussuomalaisten valtuustoryhmässä tullessaan valituksi valtuustoon. 

Kiitän Tampereen Perussuomalaisten hallitusta tuesta. Saimme kuntavaaleihin hyvän ehdokaslistan, vaikka erottamiseni puolueesta haittasikin viimeisten päivien ehdokashankintaa ja kampanjatyötä. Olen saanut sovitut yhdistyksen yhteisen vaalikampanjan kuviot valmiiksi ja kuten tiimille lupasin, teen kaiken tarvittavan myöskin kampanjan loppuun viemiseksi. Olen ehdolla Perussuomalaisten listalla Tampereella ja täysin sitoutunut ohjelmaan, jonka laatiminen on suurelta osin ollut käsissäni.

Vaikka yhdistyksen hallitus on toivonut minun jatkavan kampanjan loppuun asti johdossa, olen jättänyt eroilmoitukseni yhdistyksestä ja sen puheenjohtajuudesta hallituksen seuraavaan kokoukseen käsiteltäväksi. Tampereen Perussuomalaisia on johtanut vahva ja hyvähenkinen joukkue, jossa kukaan ei nosta itseään ylitse muiden. Se johto kykenee jatkamaan sääntömääräiseen syyskokoukseen asti täysin toimintakykyisenä.

En jätä yhdistystä, vaikka joku sen sisällä tai jotkut sen ulkopuolella saattavat niin halutakin. En myöskään petä loistavaa joukkuetta sen vuoksi että tusinan verran sen ulkopuolisia ihmisiä on päättänyt, etten kuulu siihen. Olen edelleen käytettävissä aina ja kaikessa missä minua tarvitaan. Jätän seuraavaan hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi kannatusjäsenhakemukseni ja osallistun kutsuttaessa kokouksiin ja sellaisiin tehtäviin, joihin minun toivotaan osallistuvan.

Käyn oman vaalikampanjani niihin Perussuomalaisiin arvoihin ja ohjelmiin perustaen, joiden eteen olen tehnyt töitä tähänkin asti ”unohdetun kansan” puolesta. Perussuomalaisuus ja kansanliikkeen arvot eivät ole minusta kadonneet ja olen edelleen valmis toimimaan kansallisen edun mukaan Perussuomalaisten valtuustoryhmässä, jos tulen vaaleissa valituksi. Lisäksi osallistun Jussi Halla-ahon puheenjohtajakampanjaan, toivoen reilua peliä jokaisen puheenjohtajaehdokkaan kannattajilta. Jos olen tulevana syksynä puolueen jäsen, olen todennäköisesti käytettävissä Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajan tehtävään.

Terhi Kiemunki

Perussuomalaisten puoluehallitus erotti Terhi Kiemungin puolueesta 24. helmikuuta, mutta Tampereen Perussuomalaisten hallitus antoi tukensa Kiemungin jatkolle paikallisyhdistyksen puheenjohtajana.

Kiemungin erosta uutisoi ensimmäisenä Kansalainen.

Marko Hamilo to 16.03. 16:50

Kommentit: 1

Juha. la 18.03.2017 11:06 0

Sensaatiomaisen 17 lisäpaikkaa saaneen SMP:n Eduskuntavaalivoiton v.1970 jälkeen puoluejohtaja Veikko Vennamon eduskuntaryhmän hajoaminen tapahtui v. 1972, kun ryhmästä erosi 12 edustajaa vallitsevien erimilisyyksien vuoksi. Menestys tuntuu olevan ainakin joillekin puolueille se "kuoleman suudelma", mikä voi suistaa puolueen jos ei perikatoon, niin ei ainakaan se ole kaunista katsottavaa ainakaan omalle kannattajakunnalle. Vastustajien riemu voi sensijaan olla hyvinkin aitoa. Tuosta SMP:n vaalivoitosta voi kertoa vielä sen anekdootin, että silloinen Tasavallan Presidentti Urho Kekkonen harmistui riitapukarinsa Veikko Vennamon menestyksestä niin, että hän sai sydänkohtauksen, joka paljastui vasta myöhemmin. Alkoholiakin kului tuona synkkänä iltana "normaali" määrä. Ellen väärin muista, synkimpänä hetkenään järkytyksestä tuona iltanan, hän jopa ilmoitti eroavansa presidentin virasta kun homma on kerran tälläiseksi mennyt.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Apteekin hyllyltä

Klo 17:52.

Jukka Hankamäki

Helsingin Sanomien kultaiset kuohijat vaarallistavat seksin

Klo 10:32.

Professorin Ajatuksia

Sikailua toisten juhlissa

Klo 10:20.

Henry Laasanen

Touko Aalto vihapuhuu setiä vastaan

Klo 08:40.

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam III: "Teologian desantit" ja Aabrahamin usko

ke 18.10. 22:14

videot