Saksalaisessa pedofiiliringissä 111 000 jäsentä

Järjestelmän kautta välitettiin pedofiileille mahdollisuus lasten hyväksikäyttöön.

Ulkomaat su 19.08.2018 23:06
Jutun päätutkija Ute Praefcke. Kuva: DW News video

Saksan Limburgissa on meneillään oikeudenkäynti pedofiilien rinkiä vastaan. Darknetissä pyörinyt kuva- ja kontaktipalvelu paljastui ohjelmointivirheen takia, joka mahdollisti palvelun palvelimen fyysisen sijainnin määrittämisen poliisille. Kone löytyi autokorjaamoyrittäjän työpaikalta.

Pedofiilipalvelua käytti 111 000 asiakasta eri maista. Kuva- ja videomateriaali on organisoitu huolella. Muunmuassa imeväisten hyväksikäyttö oli eritelty omaan kansioon tästä puuhasta kiinnostuneille.

Järjestelmän kautta välitettiin pedofiileille mahdollisuus lasten hyväksikäyttöön. Ilmeisesti vanhemmat tarjosivat lapsiaan palvelun kautta pedofiileille.

On ilmeistä, että myös suomalaiset pedofiilit ovat käyttäneet tätä monikielistä palvelua laajan käyttäjämäärän vuoksi.

Suomen lehdistö ei aiheesta ole kirjoittanut jutun suuruudesta huolimatta. Sen sijaan tiedotusvälineet uhraavat mittavasti palstatilaa kaiken seksuaalisesti poikkeavan normalisoimiseksi.

Yhdysvalloissa ja myös Suomessa on oltu huolissaan trendistä, joka on jo johtanut pedofilian normalisointivaatimuksiin. Yhdysvalloissa on pinnan alla useita ryhmiä, jotka ajavat pefofilian laillistamista ja näiden järjestöjen rantautuminen Eurooppaan ja Suomeen on todennäköisesti ollut jo pitkään käynnissä.

Professori Puolimatkan huomiota herättäneet kirjoitukset aiheesta ovat olleet erittäin tarpeellinen varoitus tästä haitallisesta kehityksestä ja arvojen rappiosta. 

 

Asiasta raportoi Juha Hämäläinen

 

Jukka Rahkonen su 19.08. 23:06

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot