Globalistien ote heikkenee Euroopassa Merkelin ja Macronin kannatuksen laskiessa

74 prosenttia vastanneista oli tyytymättömiä Saksan nykyiseen hallitukseen.

Ulkomaat ma 06.08.2018 23:13

Ranskan ja Saksan globalistiset liberaalit johtajat ovat päätyneet ennätysalhaisiin kannatuslukemiin kun isänmaallisuus ja konservatiivisuus kasvaa EU-maissa.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron on jatkanut alaspäin luisumistaan gallupeissa. Nyt hänen
kannatuslukemansa ovat alhaisimmillaan sen jälkeen kun hänet valittiin virkaan toukokuussa 2017.

Yougov gallupin mukaan Macron, entinen Ranskan sosialistisen puolueen jäsen, on joutunut
toteamaan suosionsa laskeneen viisi prosenttiyksikköä, 27 prosentin kannatukseen. 62 prosenttia gallupiin osallistuneista ei hyväksy hänen politiikkaansa.

Vielä vuosi sitten puolet ranskalaisista kannatti Macronia.

Saksan liittokansleri Angela Merkelin johtaman hallituskoalition kannatus laski ennätyksellisen alhaiseen 29:ään prosenttiin, DeutschlandTrend-raportin mukaan. Hallituksen kannatus on tipahtanut alle 30:n prosentin ensimmäistä kertaa.

Merkelin kannatuslukemat ovat vajonneet alaspäin siitä alkaen kun hän avasi rajat yli miljoonalle Lähi-Idästä ja Afrikasta tulleelle maahantulijalle, maahanmuuttokriisin ollessa huipussaan.

Saman DeutschlandTrend-raportin mukaan Vaihtoehto Saksalle (AfD) puolueen kannatus saavutti uudet huippulukemat, nousten 17 prosenttiin. 74 prosenttia vastanneista oli tyytymättömiä Saksan nykyiseen hallitukseen.

Viimeisen vuoden aikana, konservatiiviset ja isänmaalliset puolueet ovat saavuttaneet vaalivoittoja Unkarissa, Italiassa, Tsekin tasavallassa ja Itävallassa. Kaikissa näissä maissa kansalaiset ovat äänestäneet vahvojen ja pitävien rajojen puolesta, puolustaakseen kristillistä ja eurooppalaista perintöä  sekä hylätäkseen globalisaation, asettaen kansallisen itsemääräämisoikeuden etusijalle.

 

Lähde: https://www.breitbart.com/london/2018/08/05/globalist-grip-weakens-europe-merkel-macron-tank-polls/

Ahti Valkeapää ma 06.08. 23:13

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

Klo 14:13.

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10. 21:56

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10. 21:54

Professorin Ajatuksia

Vihreitä saksanmaalla ja täällä Pohjantähden alla

ke 17.10. 21:52

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10. 01:12

videot