Italian Salvini haluaa enemmän lapsia, vähemmän maahanmuuttajia

"Perinteet, historia ja identiteetti ovat vaakalaudalla, koska vasemmisto käyttää kutistuvaa syntyvyyttä ja oletettua väestön ikääntymisen uhkaa tekosyynä maahanmuutolle."

Ulkomaat la 04.08.2018 10:45
Matteo Salvini. Kuva: Breitbart

Italian uuden hallituksen varapääministeri ja sisäministeri Matteo Salvini seuraa Unkarin Viktor Orbanin jalanjäljissä, asettaen syntyvyyden keskeiselle sijalla hallituksensa ohjelmassa, varoittaen että maa johon tuodaan maahanmuuttajia, sensijaan että tuettaisiin perheitä, on "tuhoontuomittu".

Italian oikeistopuolue Legan johtaja, jonka hallussa on puolet Italian uuden kansaa edustavan hallituskoalition paikoista, toi esiin prioriteettinsä ja päämääränsä The Sunday Timesin haastattelussa, historiallisessa Palazzo del Viminalessa Roomassa. Salvini totesi suorasukaisesti: "Maa joka ei synnytä lapsia on tuhoontuomittu".

45-vuotias puoluejohtaja varoitti, että Italian "perinteet, historia ja identiteetti ovat vaakalaudalla, erityisesti koska vasemmisto käyttää kutistuvaa syntyvyyttä ja oletettua väestön ikääntymisen uhkaa tekosyynä maahanmuutolle."

Salvini seuraa siis niiden Keski-Euroopan konservatiivisten voimien, erityisesti Puolan ja Unkarin jalanjälkiä, jotka ovat tehneet tietoisen päätöksen harjoittaa perheitä suosivaa politiikkaa, ja siten torjua massa-maahanmuuton, vaikka se johtaisi kansantuoton hitaampaan kasvuun lyhyellä tähtäimella, ja provosoisi globalistista EU-eliittiä.

Lähde Breitbart: https://www.breitbart.com/london/2018/07/29/italys-salvini-wants-more-
babies-fewer-migrants-a-country-which-does-not-create-children-is-destined-to-die/

 

Ahti Valkeapää la 04.08. 10:45

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot