Blogi: Heikki Porkka, ma 14.05.2018 11:59

Suomen Turku - maahanmuuttopoliittinen paratiisi?

 

Turun Sanomien otsikon mukaan ”vieraskielisten osuus kasvaa tasaisesti – Varissuolla osuus on ylittämässä 50 prosentin rajapyykin”.

Artikkelissa kerrotaan vieraskielisten osuuden olevan Varissuolla 48, Lausteella 38, Halisissa 27 ja Runosmäessä 18 prosenttia.

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Kalle Myllymäki on lehden mukaan sitä mieltä, että ”[ulkomaalais]väestön keskittymisessä kaupunkeihin ja tietyille asuinalueille ei ole mitään yllättävää tai huolestuttavaa”.

Joten turkulaiset ja suomalaiset ylipäätään, huoli pois, muualla maailmassa ja Suomessa aiemmin esitetyt oletukset ja väitteet maahanmuuttajakeskittymien ongelmallisuudesta ovat satuja ja tarinoita, joita ksenofobit ja rasistit levittävät valheellisesti.

Kalle Myllymäki on päällikkötason asiantunteva virkamies, joten pakkohan häntä on uskoa. Suomalaiset ovat aina kumartaneet herroja ja rouvia, joilla on hieno titteli. Nöyrä kansa kumartaa ja uskoo, kun korkealla pallilla istuva setä tai täti kertoo miten asiat todellisuudessa etenevät.

Myllymäki vihjailee artikkelissa päihdeongelmien, rakenteellisen rasismin, syrjäytymisen ja eriarvoistumisen olevan merkittävät syyt, jos jotain ongelmia ilmenee.

Yhteiskunnan [ja kantaväestön] vika, kuten sosialistit ja [kokoomuksen] internationalistit toteavat, kun eivät kykene näkemään todellisuutta, joka on seurannut aina mukana, kun islaminuskoisten määrä kasvaa riittävästi jollain alueella.

Tosiasiassa integroituminen ja assimilaatio eivät etene, koska islamin väki pitää kiinni uskontonsa perusprinsiipeistä (koraani, sharia, Muhammedin esimerkillisyys) eikä taivu länsimaan tapoihin, lakeihin ja kulttuuriin. Taipumisen sijaan he odottavat vastaanottajamaan yhteiskunnan ilmapiirin sekä lakien ja sääntöjen tulkinnan muuttumista heille suopeaksi.

Varmuuden vuoksi totean, että  edellä olevissa kappaleissa on tosiasioiden seassa hitunen ironiaa ja sarkasmia.

Seuraavassa on kansainvälistä faktaa, joka sotii ankarasti Myllymäen sanoja vastaan. Sitä en tiedä, onko Myllymäki kokoomuslainen, demari (sdp), vihreä, rkp:n edustaja vai kommunisti (vas), mutta oletan, että joku mainituista The Puolueen alaosastoista on ainakin lähellä hänen sydäntään, vaikka hän ei minkään The Puolueen alaosaston jäsen olisikaan.

(Lisäys: sain kuulla kirjoituksen julkaisun jälkeen, että maahanmuuttopäällikkö Myllymäki on keskustan (kesk) edustaja. Keskusta on kuulunut vuosikymmeniä The Puolueen ytimeen, joten sinänsä tieto ei yllätä.)

Esimerkkimaina ovat Ruotsi ja Britannia, joiden useissa kaupungeissa on lukuisa määrä muslimivaltaisia maahanmuuttajakeskittymiä. Mainitsen islamin ja muslimit erikseen, sillä Turun Sanomien artikkeli viittaa kuvakielessään muslimeihin. Lehden käyttämässä kuvassa on kaksi huivipäistä naista lasten kanssa.

Ensin lyhyesti Ruotsin tilanteesta.

Ruotsin poliisin kesäkuussa 2017 julkaiseman raportin mukaan Borlängessa, Boråsissa, Botkyrkassa, Eskilstunassa, Göteborgissa, Halmstadissa, Haningessa, Helsingborgissa, Huddingessa, Järfallassa, Jönköpingissä, Kristianstadissa, Landskronassa, Linköpingissä, Malmössa, Norrköpingissä, Sollentunassa, Sundbybergissä, Södertäljessä, Tukholmassa, Trollhättanissa, Upplans Brossa, Upplands Väsbyssä, Uppsalassa, Vaxjössa, Västeråsissa ja Örebrossa on yhteensä 61 aluetta, joista 23 on erityisen vaaranalaisia, kuusi (6) on riskialueita ja 32 vaaranalaista.

Nimetyille alueille on tyypillistä maahanmuuttajien ja muslimien merkittävä osuus väestöstä.

Tarkka, yksilöity luettelo ongelma-alueista löytyy raportin sivulta 41.

Yleisradion toimittaja Kirsi Heikel sen sijaan väitti A-studiossa 17.4.2018, että ”Ruotsissakin on toistakymmentä aluetta, jotka ovat tämmösiä vaikeasti hallittavia alueita”.

Yleisradio käyttää logoa, jossa se kertoo tarjoavansa ”vastuullista journalismia”. Lisäksi Yle kutsuu itseään monen muun valtamedian lailla ”luotettavaksi mediaksi”.

Kumman uskotte valehtelevan Ruotsin tilanteesta, Ruotsin poliisin vai Yleisradion toimittaja Heikelin?

Konkreettisia ongelmia Ruotsissa riittää. Ruotsi on Euroopassa ykkönen 1) ampumistapausten, 2) kranaatti-iskujen, 3) koulupalojen ja 4) raiskausten suhteen. Onko Ruotsi Euroopan kärkimaa myös autopaloissa, siitä en ole varma, sillä myös Ranskassa poltetaan innokkaasti autoja.

Lisäksi Ruotsissa ilmenee paljon antisemitismiä, juutalaisvihaa. Toisin kuin suomalaismediat ovat usein antaneet ymmärtää, antisemitismin voimakkaassa kasvussa ei ole kyse äärioikeiston juutalaisiin kohdistamasta vihasta vaan pääasiassa muslimien juutalaisiin kohdistamasta uhkailusta, vandalismista ja väkivallasta.

Ruotsin monitahoisista ongelmista saa lisää tietoa täältä.

Ennen Britanniaan siirtymistä esitän Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimitukselle kysymyksen: kummasta löytyy enemmän valehtelua, blogistani vai Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen lähetyksistä?

Olen joskus pyytänyt, että Ylen toimitus osoittaa missä kohdin Oikeassa Mediassa valehdellaan, mutta ainoatakaan konkreettista esimerkkiä Yle ei ole kyennyt esittämään. Sen sijaan blogini useista kirjoituksista, tämä teksti mukaan lukien, löytyy informaatiota siitä, millä tavoin Ylessä valehdellaan tai johdetaan suomalaisia harhaan.

Lisäksi Ylen maahanmuuttoon erikoistunut toimittaja on jäänyt muutamaan kertaan kiinni julkisesta valehtelusta esiintyessään sosiaalisessa mediassa. Kuten Ylen tapoihin kuuluu, toimittaja on jatkanut kirjoitteluaan ilman ”vastuullisten esimiesten” toimenpiteitä.

Britanniassa on toteutunut useita muslimien tekemiä terrori-iskuja, mutta niiden lisäksi maassa on tapahtunut huolestuttavaa kehitystä happohyökkäysten muodossa.

Brittiläisessä mediassa maaliskuussa 2017 julkaistun tiedon mukaan vuosien 2011 ja 2016 välisenä aikana pelkästään Lontoon alueella on toteutunut lähes 1 500 happohyökkäystä, joissa syövyttävää ainetta on heitetty uhrin tai uhrien päälle.

Vuonna 2016 Lontoossa toteutui 431 happohyökkäystä. Eniten hyökkäyksiä tapahtuu itäisen Lontoon Newhamissa, jossa niitä tehtiin kolme kertaa enemmän kuin happohyökkäystilastossa toisena olevalla alueella. Newhamin happoiskujen määrä oli 398 vuosien 2011 ja 2016 välillä.

Vuoden 2011 tilaston mukaan Newhamin alueen yli 300 000 asukkaasta 32 prosenttia (noin 100 000) tunnustaa islaminuskoa. Muslimien väestöosuuden suhteen Newham kilpailee Lontoon muslimivaltaisimman alueen tittelistä London Borough of Tower Hamlets –kaupunkipiirin kanssa. Tower Hamlets on happotilaston kolmonen.

Happohyökkäykset eivät tietenkään ole ainoastaan muslimien käsialaa, mutta ikävästi näyttää siltä, että samoin kuin seksuaalirikollisuuden suhteen, niiden määrä lähtee selkeään kasvuun, kun alueelle on muuttanut ”riittävä” määrä islaminuskoisia miehiä.

Turkulaisilla on nähtävästi käynyt jumalattoman hyvä onni, kun he ovat saaneet alueelleen maailman kilteimmät ja suvaitsevimmat muslimit!! Kun vielä muistetaan millaisissa ongelmissa terrorismin luvattu maa Ranska painii islaminuskoisten tekojen johdosta, täytyy onnitella Turun poliitikkoja loistavasti sujuneesta väestökehityksestä. Turussa on toteutunut ”vasta” yksi terrori-isku sekä lukuisa määrä väkivalta- ja seksuaalirikostapauksia, joihin turvaa hakemaan tulleet ja omissa entisissä kotimaissaan hätää kärsineet tai heidän lapsensa ovat syyllistyneet, joten Turussa kaikki hyvin?

Myllymäen sanoista kumpusi mieleen ajatus siitä, onko hän viestittänyt havaintoaan esimerkiksi Ruotsiin, Britanniaan ja Ranskaan. Jospa kyseisten maiden no go –alueet ja lukuisat vakavat, hengenvaaralliset ongelmat ovat syntyneet siksi, että ihmisillä on päihdeongelmia? Ettei kyse olisikaan tulijoiden kulttuurisista käsityksistä ja uskonnollisesta vakaumuksesta, jotka yhdessä johtavat länsimaisen kulttuurin vastaisuuteen ja omien kulttuuristen tapojen pakkomielteiseen ja väkivaltaiseen tuomiseen uuteen kotimaahan?

No joo, todellisuudessa Turun kehitys on kuin hidastettu versio ruotsalaisesta maahanmuuttopolitiikasta. Sama kehityskaari koskee muutamia muita suomalaisia kaupunkeja, mutta kaikesta huolimatta Varsinais-Suomen ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Myllymäki on kertonut TS:n mukaan, että[ulkomaalais]väestön keskittymisessä kaupunkeihin ja tietyille asuinalueille ei ole mitään yllättävää tai huolestuttavaa”.

Olisiko kuitenkin niin, että Myllymäki on ideologinen henkilö, utopisti, joka on uskossaan niin vahva, että uskoo enemmän unelmiin kuin elämän todellisuuteen?

Kirjoitin kymmenisen vuotta sitten tekstin, jossa väitin suomalaisten olevan joukkopsykoosin vallassa. Olen tänä päivänä prikulleen samaa mieltä. Tukholman syndroomaan viittaava joukkopsykoosi ja alamaisasenne ovat suomalaisia kansantauteja, jotka estävät liian monia suomalaisia näkemästä ja uskaltamasta.

Heikki Porkka ma 14.05. 11:59

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44