"Ahmed" puukotti luokkatoveriaan Hampurissa - "Koulu ei tehnyt yhtään mitään!"

Taskussa oleva älypuhelin pysäytti veitsen

Ulkomaat to 12.04.2018 18:10
Kuva: Sybill Schneider

Hampurissa koulupäivä oli ohi, kun 12-vuotias "Luca" oli matkalla kotiin ystävänsä kanssa ja pikaisesti poikkeamassa kioskille. Yhtäkkiä heidän päällensä käytiin.

Hyökkääjä oli luokkatoveri "Ahmed", joka vaati heidän puhelimiaan ja rahaa - ja sitten yhtäkkiä puukotti uhrejaan veitsellä.

Tapahtumasta kertoo Bild ja uutisessa poikien nimet on muutettu.

Luca ei unohda sitä hetkeä, miten hänen turkkilaista alkuperää oleva luokkatoverinsa Ahmed uhkasi häntä.

"Hän piti linkkuveistä rintakehääni vasten. Kun en luovuttanut puhelintani, hän välittömästi puukotti minua. Minua puukotettiin nivuseen neljä kertaa", Luca kertoo.

Hänen taskussaan oleva älypuhelin pysäytti veitsen. Lucan kaveri torjui puukoniskut rintaansa paljain käsin. Lopulta tekijä heitti pojat maahan, potki heitä ja sai varastettua heidän matkapuhelimensa.

Lucan isä Toni ilmoitti välittömästi poliisille. Kahdeksan poliisia tutki Ahmedin huoneiston samana päivänä ja löysi "uroteossa" käytetyn veitsen.

Poliisi vahvistaa tapauksen Bildille.

Tiedottaja toteaa "tutkimusten olevan edelleen käynnissä".

Lucan isä kertoo, että "koulu ei tehnyt yhtään mitään".

"He paskovat housuihinsa", isä kuittaa.

Alaikäisen rikoksentekijän koulunkäynti keskeytettiin yhdentoista päivän ajaksi, mutta hänet palautettiin rinnakkaiseen luokkaan eikä hänen koulun pihakieltoa valvottu.

Vain viikko ennen puukotusta, hänen väitetään tulleen koulun pihalle oikean näköisen aseen kanssa ja uhanneen ampua opettajia. Sen ei kerrota olleen ensimmäinen kerta, kun hän oli aiheuttanut ongelmia.

Lähes kaksi kuukautta tapahtuman jälkeen koulu reagoi lopulta. Ahmed siirrettiin toiseen kouluun. Se oli Lucalle helpotus, mutta varsinaista ongelmaa sillä ei ratkaistu.


 

Tytti Salenius to 12.04. 18:10

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

Klo 22:35.

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

Klo 22:34.

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

Klo 22:33.

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

videot