Saksalainen naistoimittaja myöntää avoimesti: "En enää tunne oloani turvalliseksi Saksassa"

"Yhä useammat kansalaiset heräävät huomaamaan, että jotakin on täysin pielessä"

Ulkomaat ti 13.03.2018 13:52
Anabel Schunke. Kuva: Facebook

Voice Of Europe on haastatellut saksalaista toimittajaa ja mallia, Anabel Schunkea, joka on opiskellut valtiotiedettä ja historiaa, ja hänen kerrotaan olevan yksi Saksan tunnetuimmista maahanmuuttopolitiikan kriitikoista.

Hän on myös aktiivinen Twitterissä ja Facebookissa.

Schunke kertoo, että Saksa ei ole enää sama maa, kuin ennen vuoden 2015 maahanmuuttokriisiä.

Saksa on Schunken mukaan kadottanut yhteytensä maailman huipulle ja antanut vetää maahanmuuttopolitiikallaan itseään nenästä "takapajuisten islamilaisten maiden hornan kuiluun".

Schunke sanoo maahanmuuton olevan Saksalle "täydellistä taaksepäin suuntautuvaa bisnestä". Se jakaa maan täysin ja muuttaa tulevaisuuden yhteiskunnallisen keskustelun osaksi "keskiaikaista menneisyyttä".

"Emme enää puhu aiheista, jotka ovat ominaisia sivistyneelle länsimaiselle yhteiskunnalle. Saksassa keskustelemme päähuivien käyttämisestä, sianlihan kieltämisestä ruokaloissa ja islamilaisista opinnoista kouluissa."

"Tätä ei pidä sallia maassa, jonka voimavarat ovat koulutus, saksalainen ahkeruus, ulkomainen kunnianosoitus ja Siemensin kaltaisten yritysten tekniset innovaatiot", Schunke lisää.

Schunken mielestä kysymys ei ole enää siitä, kuinka saksalaiset haluavat elää tulevaisuudessa ja puolustaa asemaansa maailmassa, vaan siitä miten tulevaisuudesta tulisi mahdollisimman mukava muslimeille "suvaitsevaisuuden nimessä".

Hän uskoo hallitsemattoman ja rajoittamattoman maahanmuuton tulevan johtamaan pitkällä tähtäimellä hyvinvointivaltion ja sisäisen turvallisuuden romahtamiseen.

Schunke kuvailee maahanmuuttoa "turvallisuuskatastrofiksi".

Angela Merkelin päätös päästää Saksaan yli miljoona maahanmuuttajaa vuonna 2015 myytiin Schunken mukaan kansalle "humanitaarisena hätätilanteena" ja jonka laajuuden suurin osa saksalaisista sai selville liian myöhään.

Schunke luonnehtii vuoden 2015 kesän tunnelmaa eräänlaiseksi "tervetuliaistoivotuskulttuuriksi", jota Saksan media liioitteli äärimmäisyyksiin.

Schunke myöntää, että monet ihmiset - mukaan lukien myös hän itse - pitivät Merkelin päätöstä silti silloin oikeana.

Humanitaariset syyt ja Saksassa vallitseva "hyvin pakolaismyönteinen mieliala" saivat Schunken mukaan hyväksynnän laajalti sallia rajoitetun määrän ihmisiä tulla Saksaan "hetkeksi" tässä "poikkeuksellisessa tilanteessa".

Schunke arvelee, että Merkel itse ei toiminut humanitaarisista syistä, vaan ajatteli sen olevan "oivallinen tapa täydentää hänen imagoansa" liittokanslerina.

Kukaan ei kuitenkaan arvannut, että tämä "hätätilanne" muuttuisi pysyväksi - ei edes liittokansleri eikä itse hallitus, Schunke toteaa.

Totuus oli se, että hallitus oli menettänyt hallinnan eikä halunnut myöntää sitä.

Mikä pahempaa, avoin rajapolitiikka jatkuu:

"Joka kuukausi edelleen 15 000 maahanmuuttajaa on tulossa. Jos Unkari, Itävalta ja muut maat eivät suojelisi rajojaan, meidät olisi kerta kaikkiaan vallattu nopeasti", Schunke sanoo.

Muslimimaahanmuuttajien mukanaan tuoma terrorismi ja massiiviset, erityisesti naisiin kohdistetut väkivaltaisuudet ja seksuaalirikokset ovat voimakkaasti lisääntyneet vuodesta 2015 lähtien.

Schunke korostaa, että yhä useammilla naisilla on epämiellyttäviä kokemuksia miespuolisista maahanmuuttajista. Naiset eivät ole turvassa missään Saksassa.

"Tilastojen mukaan yli 1,5 miljoonasta maahanmuuttajasta 80 prosenttia on miehiä. Kävellessäsi kaupungilla kohtaat heidät missä tai milloin tahansa", hän huomauttaa.

Schunken mukaan suurin osa väestöstä ei halua myöntää pelkäävänsä ja että he eivät tee tiettyjä asioita juuri pelon takia.

"Pelko joutua kutsuttavaksi rasistiksi on yhä suurempi - kuin myöntää, että vältät näitä ihmisiä ja tiettyjä tapahtumia", hän lisää.

Saksassa ei hänen mukaansa ole enää niin sanottuja "turvallisia paikkoja". Vaara joutua seksuaalirikoksen uhriksi on nyt niin suuri, että monet naiset ovat yksinkertaisesti vetäytyneet julkisista tiloista, eivät juhli enää tai vain miesseurassa välttääkseen nämä vaaralliset tilanteet.

Toisaalta "se" voi tapahtua sinulle milloin ja missä tahansa, vaikka juhliessasi uudenvuodenaattoa isossa ryhmässä, Schunke toteaa ja viittaa Kölnin uudenvuodenaattoon vuonna 2015, jolloin noin tuhannen pohjoisafrikkalaiseksi tai arabiksi kuvaillun miehen joukko kerääntyi Saksassa Kölnin päärautatieasemalla, jossa useat naiset joutuivat seksuaalisen ahdistelun, varkauksien ja raiskausten uhreiksi.

Kun viime uudenvuodenaatoksi Saksan suurkaupunkeihin perustettiin niin kutsuttuja "naisten turva-alueita", Schunke sanoo tämän tarkoittaneen sitä, että valtio arvioi näin jo etukäteen naisiin kohdistuvien seksuaalisten väkivaltaisuuksien joka tapauksessa tapahtuvan.

"Tämähän on valtion turvallisuuteen liittyvien asioiden täydellisen romahduksen julistamista. Valtio oli näennäisesti siis lähes laskenut, että nainen voisi joutua seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi", Schunke lataa.

Toimittaja Anabel Schunke kertoo, kuinka vuonna 2015 kesti "uskomattomat" neljä päivää, ennen kuin tärkeimmät saksalaiset tiedotusvälineet kertoivat Kölnin rautatieasemalla tapahtuneista massiivisista seksuaalirikoksista.

Aluksi vain paikallismediat olivat ottaneet esille aiheen - mutta vasta sen jälkeen, kun siitä oli jo raportoitu silminnäkijöiden Facebook-ryhmissä.

"Vasta kun totuutta ei voitu välttää, Kölnin tarina kerrottiin kaikkialla maassa", Schunke tietää.

Hän selittää, miksi muslimimaahanmuuttajien väkivaltaisesta islamille tunnusomaisesta seksuaalikäyttäytymisestä uutisoiminen kesti niin kauan:

"Median ammattilaiset olivat enemmän huolissaan yleisön mahdollisesta maahanmuuttajien syylliseksi tuomitsemisesta, kuin uhreja koskevasta rehellisestä raportoinnista. He tiesivät, että se voisi pilata maahanmuuttajiin liittyvän euforisen ja julkisen tervetuliaistoivotuskulttuurin tunnelman."

Schunken mukaan kytkökset politiikkaan ovat ilmeiset, mutta painottaa ennen kaikkea toimittajien omaa näkemystä maailmasta viitaten tutkimukseen, joka paljasti yli 70 prosenttia saksalaisista toimittajista olevan poliittisesti vasemmistolaisia.

Toimittajat toimivat oman poliittisen agendan mukaan "enemmänkin poliittisina aktivisteina kuin neutraaleina toimittajina".

"Ratkaiseva tekijä ei ole se, raportoidaanko se, vaan se, miten se raportoidaan. Kansalaiselle ilmoitetaan, miten hänen on ajateltava asiasta", hän paljastaa.

Vasemmistolaisen maailmankuvan värittämissä medioissa islamin "alkeellista naisvihamielisyyttä tuskin mainitaan" ja ihmiset ovat Schunken mukaan enimmäkseen järkyttyneitä siitä, mitä media raportoi "jotenkin jännittävänä".

Hän pitää #MeToo -kampanjasta noussutta isoa keskustelua tällaisena "tiedotusvälineiden suurena epäonnistumisena".

Schunke painottaa kuitenkin, että ihmiset näkevät yhä enemmän tällaisen raportoinnin lävitse. Tämän takia syntyy useita uusia medioita, jotka tiedottavat kriittisesti ja niiden määrä kasvaa tasaisesti vakiintuneen median menettäessä yhä enemmän vaikutusvaltaansa.

Schunken mukaan se painostaa perinteistä valtamediaa ja "se on hyvä".

Kölnin tapahtumat saivat Schunken ymmärtämään, mitä maahanmuutto merkitsee erityisesti naisille, mutta myös koko yhteiskunnalle ja että valtio ei voi enää suojella kansalaisiaan Saksassa.

Valtio menetti kokonaan kontrollin Kölnissä tuntikausiksi ja ainoa syy siihen, miksi tällaisia ​​asioita ei tapahtunut nyt uudenvuodenaattona, on Schunken mukaan se, että massiivinen poliisien läsnäolo esti sen.

Hän huomauttaa, että itse pahantekijät eli nämä muslimimiehet eivät ole kuitenkaan oppineet siitä mitään, eivätkä he ole kiinnostuneita oppimaankaan.

"Se on heidän kulttuurinsa. Hunnuttomat länsimaiset naiset, jotka osallistuvat juhliin ja juovat alkoholia, ovat heidän ymmärryksensä ja käsityksensä mukaan lutkia", Schunke muistuttaa.

Kuten niin monet muut naiset, Schunkekaan ei enää tunne oloansa turvalliseksi Saksassa.

Hän kertoo saavansa runsaasti Facebookissa viestejä naisilta, joilla on pelkoja ja konkreettisia kokemuksia maahanmuuttajien kanssa. Naisten määrä kasvaa jatkuvasti.

"Yhä useammat kansalaiset heräävät huomaamaan, että täällä on jotakin täysin pielessä."

Suuttumus Saksan vallitseviin olosuhteisiin kasvaa päivä päivältä. Kyse ei ole vain hyökkäyksistä, vaan Schunken mukaan myös päivittäisestä syntyperäisten kansalaisten ja maahanmuuttajien erilaisesta, epäoikeudenmukaisesta kohtelusta.

Saksalaiset tuntevat, että maan oikeusjärjestelmä rappeutuu niin, että kaikkia ihmisiä ei kohdella samalla tavalla.

"Saksalaista kohdellaan huonommin kuin maahanmuuttajia, jotka tallaavat avuliaisuutemme. He, jotka pelleilevät ja käyttävät häikäilemättä hyväkseen Saksan valtiota ja meitä alusta loppuun ja sen lisäksi jatkavat rikoksiensa tekemistä minkään häiritsemättä."

Schunke ottaa haastattelussaan kantaa myös Saksan sensuurilakiin ja tähdentää, että se ei koske rikollisesti merkityksellisen sisällön poistamista, vaan pikemminkin "epämieluisia mielipiteitä", jotka koskevat pääasiassa turvapaikkaa, maahanmuuttoa ja islamia.

"Se on hyökkäys ilmaisunvapautta vastaan eikä mitään muuta", hän tarkentaa.

Tutustu Turkista ja muista islamilaisista maista tulevien muslimimiesten saksalaisiin Facebook-ryhmiin. Siellä näet ilmauksia, kuten "juutalaiset takaisin kaasutettavaksi"... eikä mitään tapahdu, hän lisää.

"Samaan aikaan minunlaisia ihmisiä sensuroidaan maahanmuuttajan seksuaalisen häirinnän julkaisemisesta tai burqan nimittämisestä säkiksi ja nämä ihmiset voivat edelleen levittää rauhassa rikollista sisältöään. Ainoa syy tämän lain olemassaoloon on maahanmuuttoa ja islamia koskevan keskustelun kieltäminen", hän toteaa lopuksi.

 

Tytti Salenius ti 13.03. 13:52

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot