Itävaltalaiset haluavat lopettaa yleisradiotoiminnan julkisen rahoituksen

Itävaltalaiset eivät halua enää rahoittaa veroluonteisilla maksuilla yleisradiotomintaa.

Ulkomaat la 10.03.2018 09:38
Kuva: Der.orf.at

Miljoonat eurooppalaiset ovat pakotettuja maksamaan veroluonteisina maksuina vasemmistoliberaali-sävytteisten yleisradioiden ylläpitokustannuksia. Tällaisia medioita ovat muun muassa BBC UK:ssa, ZDF Saksassa, NOS Alankomaissa, Yle Suomessa ja ORF (Österreichischer Rundfunk) Itävallassa.

Itävaltalaiset vastustavat kasvavassa määrin yleisradiotoiminnan rahoittamista veroluonteisina maksuina. Erityisesti ORF:sta on muodostunut “vasemmistopropagandistien pelikenttä”, kertoo itävaltalainen Wochenblick.

Liberaalivasemmistolaisen median propaganda on saanut erityisesti arvostelua kansalliskonservatiivisen hallituksen astuttua virkaansa, mutta julkisrahoitteisen median “manipuloitu kontribuutio” on nostanut vastustusta jo aiemmin.

Heute-lehden tekemä kysely paljastaa, että jopa 70% itävaltalaisista haluaisi lopettaa median rahoittamisen pakollisilla veroluonteisilla maksuilla.

Hallituspuolue FPÖ:n varakansleri Heinz-Christian Strache on myös sanonut haluavansa uudistaa ORF:in ja lopettaa sen rahoittamisen pakollisilla veroluonteisilla maksuilla.

 

Kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen la 10.03. 09:38

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot