Muslimimies kiitti "Mama Merkeliä" mahdollisuudestaan tienata moniavioliitoillaan Saksassa

Moniavioliitot ja lapsiavioliitot ovat laittomia Saksassa ja muissa Länsi-Euroopan maissa, mutta ne sallitaan sharialain nojalla

Ulkomaat ti 27.02.2018 17:29
Kuva: Breitbartin artikkeli

Breitbart uutisoi syyrialaisesta miehestä, joka kiitti saksalaisessa mediassa liittokansleri Angela Merkeliä mahdollisuudesta saada yhteen hänen toinenkin vaimonsa ja lapsensa Saksaan, vaikka moniavioliitto on Saksassa laitonta.

Der Spiegel raportoi 32-vuotiaasta Ahmad A: sta, joka avautui saksalaiselle medialle elämästään kahden vaimonsa kanssa, joista toisen kanssa hän meni naimisiin tytön ollessa vain 13-vuotias. Hän ylpeili myös sillä, miten hän elää Saksan hallituksen tarjoamien etuuksien avulla.

Ahmad kertoi olevansa erittäin kiitollinen Merkelin maan rajojen avaamisesta vuonna 2015 sanomalla:

"Kiitän teitä hyvin, hyvin, hyvin paljon, Mama Merkel. Hän on ainoa henkilö, joka on tuntenut myötätuntoa syyrialaisten kärsimyksille. Kiitän myös saksalaisia, vaikka heidän keskuudessaan on rasisteja."

Koko perhe on saanut turvapaikkaoikeuden, mutta Ahmad teki selväksi, ettei hän ole kiinnostunut työpaikan hankkimisesta ja haluaa mieluummin oleskella kotonaan kuuden lapsensa kanssa.

Monet saksalaiset ovat olleet raivoissaan siitä, että Ahmadin toinen vaimo, joka ei tullut hänen kanssaan alun perin vuonna 2015, liitettiin hänen kanssaan yhteen "ketjumaahanmuuton" avulla osana perheenyhdistämisohjelmaa.

Ahmadin tapaus ei ole ainoa laatuaan, sillä muutkin syyrialaiset ovat käyttäneet perheenyhdistämisohjelmaa hyväkseen yhdistäessään uudelleen heidän muut vaimonsa.

Express kertoi lokakuussa vuonna 2016 muslimimaahanmuuttaja "Ghazia A: sta", jolla on neljä vaimoa ja 23 lasta, ja hän väitti saaneensa 389 000 dollaria etuuksia vuodessa Saksassa.

Moniavioliitot ja lapsiavioliitot ovat laittomia Saksassa ja muissa Länsi-Euroopan maissa, mutta ne sallitaan muslimeille sharialain nojalla. Sekä lapsi- että moniavioliittotapaukset (joissa miehellä on enemmän kuin yksi vaimo) ovat lisääntyneet vuoden 2015 maahanmuuttokriisin seurauksena.

Saksan hallituksen arveltiin jo kaksi vuotta sitten käyttävän rahaa pakolaiskriisiin liittyviin kustannuksiin noin 93,6 miljardia euroa vuoden 2020 loppuun mennessä.


 

Tytti Salenius ti 27.02. 17:29

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot