Unkarin pääministeri Orban: Kristinusko Euroopan viimeinen toivo islamilaisen maahanmuuton edessä

"Länsi sortuu, koska Eurooppa miehitetään eikä se edes tajua tulleensa valloitetuksi"

Ulkomaat to 22.02.2018 08:53

CBN News uutisoi Unkarin pääministeri Viktor Orbanin vuosittaisesta kansakunnan tilaa käsittelevästä puheesta, jossa Unkarin johtaja totesi painokkaasti kristinuskon olevan Euroopan viimeinen toivo islamilaisen maahanmuuton edessä.

Viime sunnuntaina pitämässään puheessa Orban muistutti maahanmuuttoa suosivista Euroopan maista sekä Brysselin, Berliinin ja Pariisin poliitikoista, jotka "ovat avanneet tien kristillisen kulttuurin heikentymiselle ja islamin nousulle".

Orban kertoi tarkkailevansa tiiviisti Euroopan tulevaisuutta koskevien pessimististen analyysien, ennusteiden ja laskelmien määrän kasvua.

"Maahanmuuton takia Euroopan ylle on kerääntynyt synkkiä pilviä. Arvioiden mukaan maahanmuuttajien osuus kasvaa yhä kiihtyvällä vauhdilla Länsi-Euroopan maissa", hän sanoi.

Orban lisäsi:

"En halua sanoa mitään nyt Ranskasta tai Alankomaista, mutta esimerkiksi saksalaissyntyisten kansalaisten prosenttiosuus suurissa kaupungeissa on laskussa, sillä maahanmuuttajat miehittävät aina isommat kaupungit ensin."

Hän jatkoi esimerkillä Baijerista, jossa käytetään nyt enemmän rahaa turvapaikkaan, maahanmuuttoon ja kotouttamiseen kuin valtion talouden, ympäristön ja terveydenhuollon talousarvioon yhteensä.

Käydessään Wienissä hän kertoi kuulleensa, että tämän vuoden koulujen oppilaslukutietojen mukaan muslimilasten osuus koulunsa aloittavista on noussut huimasti.

Orban mainitsi myös Naton raportit, joiden mukaan näyttää siltä, että vuoteen 2020 mennessä 60 miljoonaa ihmistä on lähtenyt kohti Eurooppaa:

"Afrikka on voimakkaampi, kuin mitä aiemmissa ennusteissa oli ennakoitu. Vuoteen 2050 mennessä sen väestö on kaksinkertaistunut 2,5 miljardiin. Afrikkalaisia on kymmenen kertaa enemmän kuin nuoria eurooppalaisia."

Jos tämän usean sadan miljoonan nuorten joukon annetaan vyöryä pohjoiseen, Eurooppa joutuu Orbanin mukaan kauhistuttaviin paineisiin. Lisäksi kun suurin osa maahanmuuttajista saapuu islamilaisesta maailmasta, niin Euroopan kaupungit täyttyvät muslimiväestöjen enemmistöstä.

"Jos asiat jatkuvat näin, meidän kulttuurimme, identiteettimme ja kansamme lakkaavat olemasta. Pahimmat painajaisemme toteutuvat. Länsi sortuu, koska Eurooppa miehitetään eikä se edes tajua tulleensa valloitetuksi", Orban huomautti.

Orbanin mielestä Länsi- ja Keski-Euroopan välillä on selkeä jako.

Länsi-Euroopan suuret ja vanhat Euroopan maat ovat muuttuneet tyystin maahanmuuttajamaiksi. Kristillisessä kulttuurissa kasvanut väestö on päivä päivältä vähenemässä ja isot kaupungit kärsivät islamisaatiosta.

Orban ei näe poliittisia voimia, joilla olisi edes tahtoa ja kykyä pysäyttää näitä prosesseja.

Länsi-Euroopasta on tullut maahanmuuttovyöhyke ja sekalaisten väestöjen maailma - joka toisin kuin Keski-Eurooppa - on ottamassa täysin uuden tulevaisuuden suunnan.

Orban varoitti, että islam pian "koputtaisi Keski-Euroopan ovea" sekä lännestä että etelästä.

Hän näkee vaaran uhkaavan heitä nyt lännestä - juuri sieltä brysseliläisten, berliiniläisten ja pariisilaisten poliitikkojen taholta.

"He haluavat meidän hyväksyvän heidän politiikkansa: politiikat, jotka tekivät niistä maahanmuuttajamaita ja jotka avasivat tien kristillisen kulttuurin heikentymiselle ja islamin laajentumiselle. He haluavat, että hyväksymme myös maahanmuuttajat ja myös meistä tulee sekoitettujen kansojen maita."

Orban viittasi poliitikkoihin, jotka pitävät ulkomaalaisia "loistavina" ja sekoitettua väestöä "parempana" eikä heidän mukaansa "aito eurooppalainen" puolusta sellaisia ​​vanhentuneita keskiaikaisia ​​käsitteitä, kuten kotimaa ja uskonto.

"Muodikas mantra on, että meidän on tultava heidän kaltaisikseen, koska se ilmaisee solidaarisuutta. Meidän on selvästi korostettava, että olemme solidaarisia vain niille länsimaisille eurooppalaisille ja johtajille, jotka haluavat pelastaa kotimaansa ja kristillisen kulttuurinsa; emmekä osoita solidaarisuutta niille, jotka haluavat luopua näistä asioista", Orban perusteli viitaten Brysselin toistuviin vaatimuksiin pakottaa vastahakoiset maat ottamaan osansa kolmansista maista saapuvista maahanmuuttajista.

Orban julisti Visegrad-maiden kuitenkin olevan horjumattomia.

"Emme ole yksin", pääministeri totesi ja viittasi muiden Visegrad-maiden Slovakian, Tšekin tasavallan ja Puolan hallituksiin, jotka ovat Unkarin kannalla kieltäytymässä kiintiöistä. Hän myös ylisti Itävaltaa, Baijeria Saksassa ja Kroatiaa "kääntymisestä isänmaalliseen suuntaan".

Unkarin pääministeri muistutti Unkarin olevan itsenäinen, mutta että tätä itsenäisyyttä on edelleen puolustettava. Hän korosti, että maan kohtaloa ei koskaan saa antaa "kansainvälisiin käsiin".

"Unkarissa sanomme, mitä ajattelemme, ja teemme, mitä sanomme", Orban totesi ja lisäsi tämän olevan todella suurta ylellisyyttä nykyisessä eurooppalaisessa poliittisessa ilmastossa.

"Unkarilainen malli" ei hänen mukaansa toimi pelkästään siksi, että maan johtajat uskovat siihen:

"Unkarin malli menestyy, koska miljoonat unkarilaiset uskovat siihen."

Hän painotti, että vain itsenäiset kansat, jotka eivät ole muiden armoilla, voivat seurata omia polkujaan.

Orban vaatiikin isänmaallisia maita liittoutumaan Unkarin tueksi ja taistelemaan globalisteja vastaan kansallisvaltioiden puolesta ja Euroopan pelastamiseksi.

"Tulemme taistelemaan yhdessä pysäyttääksemme Sorosin suunnitelman Brysselissä ja YK:ssa", Orban sanoi syyttäen globalistirahoittajan käyttävän valtavaa varakkuuttaan ostaen vaikutusvaltaa ei ainoastaan Brysselissä, vaan myös YK: ssa.

Sorosin Open Society Foundation on listannut lähes kolmasosan EU-parlamentin jäsenistä "luotettaviksi liittolaisiksi​​".

Avoimien rajojen puolestapuhujalla, miljardööri George Sorosilla on sormensa pelissä myös YK:n uudessa maailmanlaajuisessa sopimuksessa, jossa massamaahanmuutto pyritään normalisoimaan ja yksinkertaistamaan.

"Maailmanlaajuinen järjestö [YK] kuvittelee tehtäväkseen järjestää edestakaisia ihmistulvia kaikkialle maailmaan, sen sijaan, että tuotaisiin esiin tietoa siitä aiheutuvista vaaroista."

Orban uskoo isänmaallisten maiden liittoutumisen voimaan ja menestykseen, mikäli liittolaisia on tarpeeksi.

"Emme pysy hiljaisina ja katsele Soros-suunnitelman toteuttamista: jos tarvitsemme, käytämme voimakkaampia laillisia työkaluja", Orban jatkoi ja korosti "Stop Soros" -lakiehdotuspakettia, jonka hänen hallituksensa esitteli parlamentille viime viikolla.

"Jos he eivät lopeta vaarallisia toimiaan, tulemme yksinkertaisesti vain karkottamaan heidät pois maasta riippumatta siitä, kuinka voimakkaita tai rikkaita he voivat olla."

Sunnuntainen kansakunnan tilaa käsittelevä puhe oli samalla osa Orbanin Fidesz-puolueen vaalikampanjaa.

Unkarissa järjestetään parlamenttivaalit 8. huhtikuuta ja Orban hakee niissä kolmatta pääministerikautta.

Fidesz on hänen mukaansa erilainen kuin maan muut puolueet, koska "he rakastavat Unkaria intohimoisesti ja he tekevät kaiken sen puolesta".

Pääministeri Orbanin mukaan kahdeksan vuoden aikana Fidesz on kristillisdemokraattien (KDNP) kanssa hallitessa johtanut "poliittisen korrektiuden", "imelän euro-bla-blan" ja liberalismin loppumiseen maassa.

Orbanin on arveltu voittavan lähes varmasti vaalit huhtikuussa. Viimeisimpien mielipidemittausten mukaan hänen Fidesz-puoluettaan tukee 51 prosenttia jo päättäneistä äänestäjistä.

Orban uskoo, että unkarilaisilla on tulevaisuus, jos he säilyttävät unkarilaisuuden:

"Jos viljelemme unkarin kieltä, puolustamme meidän kristillistä ja unkarilaista kulttuuriamme ja säilytämme itsenäisyyden ja unkarilaisen vapauden..."

Kotimaa on ankkuri, jota kaikki sydämessään tarvitsevat. Kotimaa tulee ennen kaikkea. Tai päivitetyssä muodossa, joka on lainattu amerikkalaisilta: "Unkari ensin", Orban täsmensi.


 

Tytti Salenius to 22.02. 08:53

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot