Somali turvapaikanhakijamies tunkeutui sairaalaan raiskaamaan synnyttävää naista Italiassa

Mies oli asunut Italiassa viimeiset viisi vuotta turvapaikanhakijana ja hänellä oli oleskelulupa, vaikka hänet on pidätetty rikoksista aiemminkin

Ulkomaat pe 05.01.2018 15:44

38-vuotias somalialainen mies on pidätetty yrityksestä raiskata 43-vuotias raskaana oleva nainen Roomassa sijaitsevassa sairaalassa.

Breitbart kertoo, että mies oli livahtanut laitoksen tiloihin ja pukeutunut henkilökunnan jäseneksi.

Tapaus sattui Sant'Eugeniossa Roomassa joulukuun lopussa ja 38-vuotias Ali Abdella pidätettiin pian hyökkäyksen jälkeen. Häntä todennäköisesti syytetään raskaimmasta seksuaalisesta väkivallasta ja varkaudesta, La Stampa raportoi.

Rooman poliisi sanoo, että mies oli asunut Italiassa viimeiset viisi vuotta turvapaikanhakijana ja vaikka hänellä on oleskelulupa, hänet on pidätetty rikoksista aiemminkin.

Tutkijoiden mukaan somalimies oli onnistunut hiipimään sairaalaan huomaamatta ja sitten päässyt synnytysosastolle. Hänen 43-vuotias uhrinsa oli synnytyshuoneessa, kun hyökkäys tapahtui. Miehen sanottiin kähmineen häntä ja alkaneen masturboida naisen edessä.

Nainen oli huutanut apua, jonka lähistöllä olevat lääkärit ja sairaanhoitajat olivat kuulleet ja sitten kutsuneet poliisin.

Somalialaista miestä edustava asianajaja Alessia Giordano kertoi tuomarille olevansa tietämätön, miksi mies oli ollut sairaalassa koko päivän. Hänen odotetaan väittävän, että 38-vuotias on henkisesti epävakaa ja vaatii psykiatrista apua.

Saksassa vuonna 2016 18-vuotias somalialainen turvapaikanhakija pidätettiin kahden iäkkään liikuntarajotteisen miehen raiskauksesta Neuenhausissa.

Somali oli tunkeutunut Neuenhausissa sijaitsevaan hoitolaitokseen ja raiskannut 59-vuotiaan halvaantuneen miehen.

Sitten hän oli mennyt viereiseen huoneeseen ja raiskannut toisen miehen, ennen kuin miehen 87-vuotias vaimo oli tullut paikalle. Kohdatessaan iäkkään naisen, somali oli murhannut hänet.

Poliisi totesi maahanmuuttajan tappaneen naisen "suurella voimalla" välttääkseen jäämästä kiinni.

Somalimaahanmuuttajat ovat olleet osallisena voimakkaasti myös ihmiskaupassa Italiassa. Lokakuussa somalialainen Osman M. tuomittiin italialaisessa tuomioistuimessa hänen erityisen raa'asta käyttäytymisestään. Hän oli raiskannut, kiduttanut ja jopa murhannut maahanmuuttajia heidän matkallaan Afrikasta Eurooppaan.

Tytti Salenius pe 05.01. 15:44

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

Klo 01:12.

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10. 22:35

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

ti 16.10. 22:34

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

ti 16.10. 22:33

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

videot