Synagoga-iskut muslimien tekemiä - "TheMossad" puolustamaan juutalaisia, koska Ruotsin feministihallitus on kyvytön

Perjantaina Malmössä mellakoineet muslimit huusivat: "Me olemme aloittaneet intifadan Malmössä! Haluamme vapautemme takaisin! Ammumme kaikki juutalaiset!"

Ulkomaat ti 12.12.2017 17:22
Synagoga Göteborgissa. Kuva: TT News Agency / Adam Ihse / Reuters

Aftonbladetin mukaan Göteborgin synagogaan lauantaina tehdystä polttopulloiskusta vastuussa ovat parikymppiset muslimimiehet. Pidätettyinä ovat 18, 20 ja 21 vuotiaat muslimit, joista kaksi on kotoisin Syyriasta ja yksi Israelin palestiinalaisalueelta.

Maanantaina Malmössa tapahtui toinen vastaava polttopulloisku paikalliseen synagogaan. Kummassakaan iskussa ei tullut onneksi henkilövahinkoja.

Perjantaina Malmössä mellakoineet muslimit huusivat: "Me olemme aloittaneet intifadan Malmössä! Haluamme vapautemme takaisin! Ammumme kaikki juutalaiset!"

Ruotsin viranomaiset ja feministihallinto eivät ole onnistuneet suojelemaan synagogia muslimien vihamielisyyksiltä, vaikka väkivallalla uhkaamista on esiintynyt jo kauan ja se on täysin avointa.

Israelin turvallisuuspalvelun Mossadin logoa ja nimeä käyttävä TheMossadIL tviittasi eilen:

"Vainosta ja antisemitismistä kärsivien juutalaisten pelastaminen arabimaissa on jotain, mitä olemme tehneet kahdeksan vuosikymmenen ajan. Valitettavasti meidän on tehtävä se jälleen eräässä arabimaassa, Ruotsissa."

 

Retweeted The Mossad (@TheMossadIL):

Rescuing Jews suffering from persecution and antisemitism in Arab lands is something we have done for 8 decades. Unfortunately we will need to do it again in another Arab land. Sweden.

 

The Mossad tili Twitterissä on Mossadin logoa ja nimeä käyttävä tili, joka julkaisee Mossadin nimissä tviittejä, joista osa on viihteellisiä, mutta joissa on taustalla myös tulenarkaa faktaa. Mossad ei omilla vähänpuhuvilla sivuillaan sanoudu irti The Mossad tilin viesteistä.

TheMossadIL sivu Facebookissa kertoo:
"If you really need to contact The Mossad go to the official website. People come to our Facebook page to have a good time."

 

Edit 13.12.2017 8:00: Mossadin tviitti korjattu olevan TheMossadIL tilin.

Jukka Rahkonen ti 12.12. 17:22

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot