Uusi "oppikirja" opastaa arabeja harrastamaan seksiä Ruotsissa

Kirjan kirjoittaja vasemmistoaktivistifeministi väittää sukupuoliroolien ja normien olevan keksittyjä: "Niissä ei ole mitään luonnollista tai synnynnäistä, niistä on päästävä irti!"

Ulkomaat ke 18.10.2017 21:55
Helppoa seksiä muslimeille ruotsalaisittain.

Fria Tider kertoo uudesta oppikirjasta, joka on suunnattu äskettäin saapuneille maahanmuuttajille Ruotsissa.

"Minä ja sinä" -kirjan kuvataan käsittelevän kehoa, seksiä ja olevan kirjoitettu erityisesti niille, jotka ovat "uusia Ruotsissa".

Ruotsin lisäksi siitä on saatavilla myös "selkokielinen" ja helposti luettava versio arabiaksi.

Breitbart News on kiinnittänyt huomiota kirjassa oleviin sopimattomiin väkivaltaisiin kuvauksiin ryhmäseksistä.

Tiistaina Ruotsin TV4:lla "Nyhetsmorgonissa" kirjaa esiteltiin laajasti ja siitä näytettiin muun muassa kuvia.

Yhdessä kuvassa esimerkiksi on parrakas ja huppupäinen mies, joka kuvittelee ryhmäseksikohtausta hiiren korviin pukeutuneesta naisesta harrastamassa seksiä miehen kanssa ja toinen nainen vieressä piiskaamassa naista.

Toisessa kuvassa pieni tyttö halaa aikuista naista kysyen häneltä: "Voimmeko harrastaa seksiä?" Aikuinen nainen vastaa: "Ei. Haluan odottaa."

"Käsikirjan" takana on vasemmistoaktivistifeministi ja toimittaja Inti Chavez Perez, joka oli Ruotsin pääministeri Stefan Löfveniä edeltävän pääministerin, Fredrik Reinfeldtsin hallituksen nimeämä "asiantuntija" sukupuolten tasa-arvoa koskevassa tutkimuksessa poikien ja miesten seksuaalisuudesta.

Hän on haastatellut kirjaa varten satoja nuoria ja juuri saapuneita maahanmuuttajia.

Inti Chavez Perez kertoo TV4:lle, että kirja käsittelee "arvoja", kuten "sukupuolten tasa-arvoa ja HBTQ-kysymyksiä".

"Toivon, että tämä kirja tavoittaa luokkahuoneet kaikkialla Ruotsissa sekä Ruotsin maahanmuuttajakoulutuksen (SFI)."

Chavez Perezin toiveena on saada opettajat kokemaan, että "wau, tässä on työkalu, jota voin käyttää".

Chavez Perez on aiemmin julkaissut "Helpon sukupuolikirjan", joka on tarkoitettu lapsille. Kirja perustuu lukuisiin keskusteluihin, joita Inti Chavez Perez on käynyt nuorten kanssa "seksuaalikouluttajan" roolissa. Kirjassa "monimuotoisuus" ilmaistaan sekä tekstein että kuvin. Kirjaesittelytekstissä kerrotaan että "tieto auttaa meitä valitsemaan, mitä haluamme tehdä himojemme kanssa".

Verkkosivuillaan Chavez Perez ylpeilee pyrkimyksillään järjestää ryhmätyökursseja "normeista" ja "sukupuolirooleista", ilmeisesti myös ruotsalaisille lapsille. Maanantaisessa julkaisussaan hän poseeraa kuuden nuoren tytön kanssa.

"Sukupuoliroolit ja normit ovat keksittyjä. Niissä ei ole mitään luonnollista tai synnynnäistä, vaikka monet uskovat niin! Siksi voidaan käyttää omaa mielikuvitusta ​​ja omaa kirjoittamista päästäkseen irti normeista", väittää Inti Chavez Perez.

Hänen verkkosivuiltaan löytyy lisää tietoa, missä kaikkialla hän on kiertänyt "kouluttamassa" ja miten raivokkaasti hän tunkee tätä "normikriittistä sukupuolikasvatustaan" esimerkiksi koulujen opetusohjelmiin.

Oikea Media kertoi kaksi viikkoa sitten Ruotsissa julkaistuista kahdesta uudesta, jopa kolmivuotiaille suunnatuista lastenkirjoista, joissa käsitellään muun muassa moniavioliittoa ja muslimien somalialaista kulttuuria.

Tytti Salenius ke 18.10. 21:55

Kommentit: 3

Mitä tapahtuu to 19.10.2017 00:43 0

Aina vain hullummaksi äityy meno Swedustaniassa. Eiköhän Suomessakin jo pian oteta mallia tästä älyn kehdosta. Liikennemerkit kuulemma täällä jo muutetaankin sukupuolineutraaleiksi, huh huh. Ja kuka maksaa?

Omat Aivot to 19.10.2017 06:01 0

Eivätköhän uusruotsalaiset päädy oppikirjasta kahteen johtopäätökseen:

1) Ruotsalaiset vääräuskoiset haluavat, että heitä käytetään hyväksi rajoituksetta Vesivehmaan jenkan tyyliin: "...siinä meni nuoret sekä vanhat samanlailla..." 2) Ruotsalainen yhteiskunta on juuriaan myöten mätä ja on kiire alistaa Ruotsi allahille.

Ruotsikalifaatti on tietysti jihadistien toiveuni. Alkaa vaikuttaa siltä, että se on sitä myös vasemmistoaktivistifeministeille.

Juha. su 22.10.2017 13:03 0

"ryhmätyökursseja"??? Aha! Siksikö sitä nykyään sanotaan? Ei siis ryhmäseksiä. Siis sitä perinteistä länsimaalaista ja vielä Tanskan alajaoston ajanvietettä. Muslimithan ovat tehneet oman "käännöksensä" ns. "rymäseksistä" erilaisella "miehityksellä". Mutta eipä sitä ole vuosikymmeniin enää hiihdettykään yhdellä tyylillä, vaan on perinteistä ja luisteluhiihtoa. Mutta kumpaisessakin luistoa riittää kunhan voitelu onnistuu G pist. -ei kun - nappiin.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Baijerin tivoli - Suomen sirkus

ma 15.10. 23:31

Timo Vihavainen

Tiitisen satupuu?

ma 15.10. 23:23

Professorin Ajatuksia

Joukkoraiskaaja Yaqub Ahmedin "pelastajien" heräättämiä ajatuksia

ma 15.10. 23:22

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

videot