Trump: "Lopetamme hyökkäykset juutalais-kristillisiä arvoja vastaan"

"Joulu -sanan käyttö poliittisesti epäkorrektia, mutta aiomme sanoa jälleen Hyvää joulua!"

Ulkomaat su 15.10.2017 16:21
Yhdysvaltojen presidentti, Donald Trump

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump puhui perjantaina Perhetutkimusneuvoston arvovaltuuskunnan vuosittaisessa huippukokouksessa Washingtonissa uskonnonvapauden merkityksestä, kertoo Fox News.

Hän painotti pitävänsä lupauksensa lopettaa hallintoa puuttumasta ihmisten uskoon ja palauttavansa USA:n takaisin perinteisiin arvoihin.

"Amerikassa emme palvo hallitusta, me palvomme Jumalaa!" Trump julisti hurraavalle väkijoukolle.

Trump ilmoitti, ettei hän salli hallinnon työntekijöiden kohdistaa sensuuria pastoreihin, seurakunnan palvelijoihin tai rabbeihin ja heidän saarnoihinsa.

"Nämä ovat juuri niitä ihmisiä, joita haluamme kuulla ja heitä ei saa enää vaientaa", Trump korosti.

Hän viittasi myös viime viikolla allekirjoittamaansa toimeenpanomääräykseen, jossa todetaan, ettei mitään uskonnollista ryhmää kohdisteta minkään hallinnon alle.

"Lopetamme hyökkäykset juutalais-kristillisiä arvoja vastaan!" Trump vahvisti.

Hän muistutti lähestyvästä joulun ajasta, "josta ihmiset eivät enää puhu". Tavarataloissa toivotetaan vain "Hyvää uutta vuotta".

Trump moitti "Happy Holidays" -sanan käyttämistä "Merry Christmas" sijasta.

"He eivät käytä sanaa joulu, koska siitä on tullut poliittisesti epäkorrektia", Trump huomautti ja jatkoi:

"No, arvatkaapa mitä? Aiomme sanoa jälleen Hyvää joulua!"

Hän lupasi tehdä kaikkensa suojellakseen uskonnonvapautta. Trumpin mukaan vanhemmat - ei hallitus ja lainsäätäjät - tietävät parhaiten, kuinka kasvattaa lapsia ja luoda vahvat ja rakastavat yhteisöt:

"Liian pitkään poliitikot ovat yrittäneet keskittää määräysvallan muutamien käsiin maamme pääkaupungissa. Byrokraatit luulevat, että he voivat jyrätä elämänne, hallita arvojanne, sekaantua uskoonne ja kertoa teille, miten elää, mitä sanoa ja kuinka rukoilla."

"Arvomme kestävät, kansamme menestyy ja vapautemme voittaa!"

Tytti Salenius su 15.10. 16:21

Kommentit: 3

Juha. su 15.10.2017 17:59 3

Kovasti nykyään muodissa oleva kristittyjen lahtaaminen näyttää Amerikoissa ottavan hieman takapakkia. Veikkaanpa, että tämä Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin "anteeksi, että olemme olemassa -menttaliteetti valjaiden nakkaaminen nurkkaan pölyttymään saa aikaan YLE:n "tutkivassa toimituksessa" aikaan "sortumisen laukalle", jälleen kerran. Tosin totuuden jälkeisessä ajassahan tasoituslähdöstä (mukamas) asti laukkaaminen on aivan "laillista" heidän (YLE) omasta mielestään. Näinpä heille oletusarvoisesti kuuluva hillotolppa kaikkien YLE:n itsensä antamiensa henkevien julistuksiensa perusteella kuuluukin aina heille itselleen, jota sanotaankin aidoksi (kissankultaa) "demokratiaksi" ja orwelilaisen tasa-arvoiseksi vallitsevaksi tilanteeksi, jossa valhettilijoilta turvat tukkoon ja YLE:n minareetista kaikuu bresneviläinen totuus eli Pravda, jonka vielä äärikommunistinen "Faktantarkistaja" tarkistaa, köytettynä kettingillä lattiaan, sillä lukiessaan ja hyväksyessään kaiken tuon pellollekin levitettäväksi kelpaamattoman aineiston, hällä heiluvat korvat kuin Dumbolla, joka sitten kaikkien fysioligisten ja patologisten syiden vallitessa tahattomien lentopisteiden kertymistä.

MSK su 15.10.2017 19:20 3

Hyvä Trump!!! Siinäpä ruisleipää meidän piispakaartille, erityisesti arkkipiispallemme.

Saara ma 16.10.2017 18:05 1

Trump puhuu asiaa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Venäläisten maihinnousu Airistolla johtuu päättäjien sinisilmäisyydestä

Klo 11:36.

Heikki Porkka

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

Klo 11:17.

Professorin Ajatuksia

Italiassa hallitusvastuu kannattaa, mutta miksi?

la 22.09. 22:42

Henna Kajava

Peruskouluissa opetetaan fundamentalistista islamia

la 22.09. 20:32

Juha Ahvio

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

pe 21.09. 22:46

videot