Enemmistö suomalaisista haluaa kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat heti säilöön

Halla-aho: "Muidenkin puolueiden kannattajat kriittisiä laitonta maassa oleskelua kohtaan"

Kotimaa la 14.10.2017 20:06

Perussuomalaisten TNS-gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan enemmistö suomalaisista ottaisi kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat heti säilöön odottamaan palautusta joko kotimaahansa tai lähtömaahan, kertoo Suomen Uutiset.

Jo useita vuosia perussuomalaiset ovat esittäneet käännytyspäätöksen saaneiden laittamista säilöön odottamaan palautusta.

"Johdonmukainen kantamme vastaa gallupin tuloksia", Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho summaa.

Perussuomalaisten kannattajista 93 % on välittömän talteenoton kannalla ja peräti 59 % vastaajista haluaisi ottaa käännytyspäätöksen saaneet heti talteen.

Vain 18 % vastaajista antaisi käännytyspäätöksen saaneiden kuljeskella vapaasti.

Jussi Halla-aho huomauttaa, että muiden puolueiden vastustaessa perussuomalaisten esitystä säilöön laittamisesta "he eivät näytä joko tietävän tai ymmärtävän" omien kannattajiensakin olevan varsin kriittisiä laitonta maassa oleskelua kohtaan.

Erityisen huomionarvoista on se, että tutkimuksessa selvisi myös perussuomalaisten puheenjohtajiston vaihduttua "hallitukselle kelpaamattomaksi muuttunut perussuomalaisten arvopohja" olisi sopinut hyvinkin hallitukseen nykyisen hallituksen kannattajien mielestä. 67 % hallituspuolueiden kannattajista nimittäin haluaisi laittaa heti käännytyspäätöksen saaneet talteen.

Vihreidenkin kannattajista jopa 48 % ja SDP:n kannattajista 59 % tukee perussuomalaisten kantaa.

Halla-aho toivookin puolueiden nyt kuuntelevan kannattajiaan ja löytävän mahdollisimman nopeasti yhteisen kannan, jolla voidaan estää laittomien maassa oleskelevien määrän kasvu.

Tutkimukseen osallistui 1 227 suomalaista, joista naisia oli 611 ja miehiä 616.

 

Tytti Salenius la 14.10. 20:06

Kommentit: 6

Samuli la 14.10.2017 20:25 3

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka monta prosenttia suomalaisista haluaisi normaalin rajakontrollin Suomeen? Maailma on täynnä valtioita joilla on rajakontrolli. Jos valtiolla ei ole rajoja, se ei ole valtio. Se on osavaltio. Euroopan Unionin osavaltio ei jäsenmaa.

Tällaisia tutkimuksia ei kuitenkaan tehdä. Jos Yle tekisi, se käyttäisi Taloustutkimus Oy:tä. Taloustutkimus Oy:n omistaa Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti. Onko Taloustutkimus Oy puolueeton taho?

Juha Kivelä la 14.10.2017 22:16 1

Monet Euroopan valtiot ovat aivan viime päivinä päättäneet tiukentaa rajavalvontaansa ja -kontrolliansa, jopa Euroopan unioniin kuuluvat valtiot (tai osavaltiot), mutta miksi Suomen presidentti (joka on omin sanoin tahtonut profiloitua arvojohtajaksi) Sauli Niinistö (kok) on täysin kykenemätön määräämään tai patistamaan Suomen hallitusta asettamaan Suomen rajat rajavalvonnan ja -kontrollin alaisiksi?!?!!

Onko niin, että Sauli kuvittelee Suomen Kansan olevan edelleen niin tyhmää, että hän voisi muodollisesti kuittauttaa itselleen toisen kauden todellisilla TYÖNANTAJILLAAN, vaikka sitten vaalien jälkeen Sauli jatkaisi marionettipresidenttinä palvellen aivan vääriä tahoja! - Tahoja, jotka eivät ole hänen Oikeita Työnantajiaan!

Onneksi Suomen Kansa on alkanut laajasti heräämään tähän marionettisirkukseen, jossa Suomen nykyistä presidenttiä Sauli Niinistöä (kok) ohjaillaan aivan avoimesti marionettinuken lailla kulisseista!

Kaarle Akkanen su 15.10.2017 12:19 0

Ja Risikko tukeutuu Ruotsin rajavalvontaan. Se kyllä vähentää tulijoita, mutta ei pysäytä virtaa (400 - 500 tulijaa per kuukausi). Jos Ruotsi on uskaltanut ottaa rajavalvonnan käyttöön, niin mikä ihme meitä pidättelee? Yritämmekö säilyttää "asemiamme" EU:n jäsenenä Ruotsin kustannuksella, selän takana lymyilemällä?

Paavali su 15.10.2017 17:38 0

Rajavalvonta olisi äärimmäisen helppo ottaa käyttöön. Mutta se ei sovi niille voimille, joita presidentti Niinistö palvelee. Jos maassa olisi presidentti, joka olisi oikeasti koko kansan presidentti, niin rajavalvonta olisi yksi niistä kaikkein tärkeimmistä asioista, mihin presidentin pitäisi puuttua. Tai oikeastaan voisi sanoa, ettei tällä hetkellä Suomessa ole olemassa rajavalvontaa muille kuin suomalaisille. Varmasti, jos tästä asiasta kysyttäisiin kansalaisilta, niin rajavalvonnan palauttamisen kannatus olisi huomattavan paljon korkeampi kuin Niinistön oma kannatus. En oikein itse ymmärrä, mihin Niinistön suuri kannatus perustuu. Mitä ilmeisimmin tietämättömyyteen. Eihän presidentti oikeastaan sano mitään ja jos sanoo, niin se on sellaista vaikeaselkoista ajatuksen juoksua.

Niinistö paljasti itsensä perussuomalaisten hajotessa. Alkoi ohjeistamaan kuka voi olla missäkin asemassa. Siis laillisesti kansan valitsemat ihmiset eivät voisi toimia puolueessa. Tämän takia muun muassa Paavo Väyrynen veti tukensa presidentiltä. Niinistö kertoi, etteivät kaikki ole hänen mielestään ajatuksiltaan sopivia hallitukseen ja he eivät ole esittäneet aktiivista katumista. Itse en muista Niinistön oman puoluetoverin Jan Vapaavuoren osoittaneen aktiivista katumista. Hänhän on kuitenkin saanut tuomion pahoinpitelystä.

Paavali su 15.10.2017 17:41 0

Se peti vielä sanoa, että mitä Suomi tekee presidentillä, jos ei olemassa rajavalvontaa, niin ei olemassa valtiota, jossa tarvitaan presidenttiä. Mutta jos Niinistöllä on jotain parempaa tietoa tai pyrkimystä siirtää Suomi sellaiseen tilanteeseen, jossa ei tarvita presidenttiä, niin silloin olisi reilua kertoa se äänestäjille, nyt ennen vaaleja.

Juha. su 15.10.2017 18:17 0

"Kansalaiset!" Tuo kysely todistaa meille Suomen päähän potkitulle ("hyvinvointivaltio") kansalle sen tosiasian, että elämme kommunistisessa "kansandemokratiassa", jossa nimellisesti asiat ovat hienosti, mutta aidosti ja perin käsinkosketelvasti seinässä pysyvän paskasti. Entinen Presidenttimme ja karjalaisten riskansyöjä Martti Ahtisaari jopa loihe lausumaan (koko kansan Mara), että kansanäänestykset pitäisi lailla kieltää, sillä emmehän me puolimieliset tiedä maailman asioista yhtään mitään. Puhumattakaan omista asioistamme. Suomen kunniakas kansakunta on 1000-vuotisen historiansa aikana saavuttanut hienoja tekoja ja taistelleet kunniakkaita taisteluita ylivoimaisia vihollisia, miehittäjiä ja siirtomaavaltoja vastaan heinähangoilla ja nuijilla, jos muuta kättä pidenpää ei kuoliaiksi verotetuilla rahvailla ja talonpojilla ollut. Mutta aina kaikkina aikoina on ollut terässä ja voimiensa tunnossa se yksi ja paras "ase". Suomalainen MIES!, joka tänäpäivänä erään Helsingin Sanomiin kirjoittaneen "riukupillun" mielestä on tapporahan alaista vahinkoelän luokkaa olevaa fysiologista ja geneetttistä olentoa. Suomalainen mies on taistellut kokardi lakissaan ja armeijan vyö housuja ylhäällä pitämässä sekä Mooseksen aikaisella kiväärillä, jota oli viimeksi käytetty Pommerin sodassa, jota vielä todisti perunankuoret, jotka siihen oli luonnollisella tärkkelysliimalla kiinni liimautuneet. Suomen nykyinen johtajisto vertautuu täydellisesti kuin entisen pojan rippipuvun kaava kelvottomiin Ruotsin kuningaskunnan puuterilla päätänsä pöllyttävien sotatieteen tunarien johtamiskyky, mikä purkautui ainoastaan eturintaman takana taktisena toimintana suomalaisten piikatyttöjen siunattuun tilaan saattamiseen ja Tukholmasta laivalasteittain tuotujen viinien ja Viiriäisen munien sekä Peuran lihan mässyttämiseen, jonka kruunasi humalahakuisen suuruksen makoisat ruokaunet lämpimässä suomalaisen pikku-aatelisen matalassa majassa. BURB!!!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Timo Vihavainen

Legioonien aika

la 13.10. 23:03

Professorin Ajatuksia

Australian ilmastohistoria meni uusiksi

la 13.10. 23:02

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10. 20:50

videot