HS: Paperittomille avataan salainen palvelukeskus Helsingin kantakaupunkiin

Salaiseen päiväkeskukseen odotetaan kymmeniä kävijöitä päivittäin

Kotimaa to 05.10.2017 15:01
Kuva: Helsingin Sanomat 5.10.2017

Kansalaisten luottamusta toimivaan yhteiskuntaan horjuttaneet SPR, Helsingin seurakuntayhtymä ja Sininauhasäätiö ovat Helsingin Sanomien uutisen mukaan perustaneet uuden salaisen palvelukeskuksen Helsinkiin, jossa maasta poistettaviksi määrättyjen henkilöiden palvelua jatketaan salaisessa päiväkeskuksessa yhteiskunnan varoilla.

Salaiseen päiväkeskukseen odotetaan kymmeniä kävijöitä päivittäin. SPR, Helsingin seurakuntayhtymä ja Sininauhasäätiö väittävät, että "keskus ja sen palvelut ovat avoimet kaikille", mutta uutisessa myönnetään odotettavissa olevien kävijöiden olevan laittomasti maassa oleskelevia, joilla ei ole todettu olevan turvapaikkatarvetta.

"Henkilökunta ja vapaaehtoiset ohjaavat paperittomia eteenpäin hätämajoitukseen sekä antavat tukea ja neuvontaa tarpeen mukaan esimerkiksi toimeentulohakemuksen täyttämisessä tai lääkäriin hakeutumisessa."

Tämä kaikki toteutetaan edelleen yhteiskunnan varoilla sekä yhteiskunnan turvallisuutta vaarantaen. Turussa tapahtuneen ensimmäisen islamilaisen terrori-iskun tekijä oli tämän uuden palvelukeskuksen kohderyhmään kuuluva. Maassa laittomasti olevien - ja mahdollisesti vaarallisten henkilöiden - tukemista jatketaan, sen sijaan että heidät otettaisiin talteen odottamaan palautusta.

"Tarjolla on kahvia ja teetä, mahdollisuus pestä vaatteita sekä osallistua erilaisiin luoviin työpajoihin ja kulttuuritapahtumiin."

Jukka Rahkonen to 05.10. 15:01

Kommentit: 6

Mitä tapahtuu to 05.10.2017 21:17 2

Eikös tuollainen ole laitonta, että autetaan laittomia? Miksei poliisi puutu asiaan? Miksi hallitus sallii laittomuuksien suosimisen? Missä on lain kuuliaisuus? Onko nyt meillä kantasuomalaisillakin oikeus rikkoa lakia ja saada siihen apua kirkolta, spr:ltä jne? Olemmeko oikeusvaltiossa vai banaanitasavallassa??? Mitä mieltä ovat arvojohtajamme ja arvopohjan korostajat???

Juha Kivelä to 05.10.2017 22:55 1

Mitä vielä.. Helsingin kaupungin kriminaali pormestari Jan Vapaavuori (kok.) oli eilen - keskiviikko 4.10.2017 - jalkaututtanut (http://www.infopankki.fi) työntekijöitään Helsingin Kampin KELA:n toimistoon, tarkoituksenaan auttaa samassa asiassa ohi Kantasuomalaisten, aivan kuten yllä olevassa kirjoituksessakin oli kyse, joten en ihmettelisi, mikäli tuossa salaisessa projektissakin olisi krminaalin pormestarin Jan Vapaavuorella (kok.) osuutta..

Juha Kivelä to 05.10.2017 23:03 1

Par'aikaa Helsingin Pörssiin listataan päämärkänä yrityksiä, joiden omistajista tehdään miljardöörejä aivan samalla tavalla, kuin nykyinen "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok.) teki aikoinaan miljardöörin Björn Wahlroosista sosialisoimalla Kantasuomalaisten Postipankin vasemmisto-kommunisti Björn Wahlroosin henkilökohtaiseksi omaisuudeksi!

Taustalla on kuvio, jossa Työeläkeyhtiöiden varoista siirretään listautumisanneissa suunnattomia omaisuuksia yksittäisten henkilöiden sekä heidän omistamiensa yritysten omaisuudeksi!

Yksi kohde, johon tuota rahaa on sitten noilla sosialisti-kommunisteilla tarkoitus laittaa sosialisoitu raha tuottamaan uutta rahaa, on ostella Kalasataman ja Pasilan "tornitaloja" asuntoineen, joihin "presidenttimme" Sauli Niinistö (kok.), Suomen Hallitus (Puolueen osastoista tällä hetkellä etenkin Kokoomus, Keskusta ja Siniset (ex-sininen tulevaisuus, ex-uuvatit)) sitten tuottavat "elintasosiirtolaisia" avoimien rajojen yli, etenkin Tornion kautta, kuten Ruotsin rajan yli muutoinkin ja jopa lennättämällä suoraan ulkomailta!

Näin se monikulttuuri sitten kuin yht'äkkiä yllättäen saapui kuin vahingossa Suomeen, ja siinä samassa hyvä veli -verkoston jäsenistä tuli miljonäärejä ja miljardöörejä Kantasuomalaisen Veronmaksajan Verovarat sosialisoiden ja yksityistäen!

Juha Kivelä to 05.10.2017 23:07 1

Ja paperisilppuri laulaa iltaisin Suomen Eduskunnassa, jotta Totuutta ei vain saataisi tuotua Suomen Kansan tietoisuuteen!

Ei vaikka on lainvoimainen Korkeimman hallinto-oikeuden päätös asiasta!

Kaarle Akkanen pe 06.10.2017 10:19 1

Jossain on jokin pahasti vialla, jos verovaroja käytetään tähän ko. toimintaan! Yhteiskunnan kannalta "johdonmukaista" toimintaa? Ensin annetaan lähtöpassit ja sitten toisaalla "hyysätään". Minkä viestin tällä toiminnalla annamme näille laittomille elintason metsästäjille?

Mitä tapahtuu pe 06.10.2017 13:22 1

Ei pidä ihmetellä, jos kantasuomalaisten veronmaksu -halukkuus kokee loppurysäyksen näiden toimien vuoksi. Kaikin keinoin voi enää suositella, että välttäkää hyvät ihmiset veroja jokaisella tavalla ja kaikissa ostoissanne ja tilauksissanne. Tänne Suomeen ei kannata maksaa veroja, kun niitä käytetään tökerösti suomalaisia sortaen. Tulee kyllä Bobrikoffin aika mieleen näistä sikamaisuuksista.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Timo Vihavainen

Legioonien aika

la 13.10. 23:03

Professorin Ajatuksia

Australian ilmastohistoria meni uusiksi

la 13.10. 23:02

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10. 20:50

videot