Las Vegasissa 58 ihmistä ammuttu kuoliaaksi ja 515 haavoittunut

45 minuuttia ennen tapahtumaa, paikalta oli poistettu pariskunta, jotka olivat uhanneet paikalla olevia ihmisiä sanomalla "te kaikki tulette kuolemaan tänä iltana"

Ulkomaat ma 02.10.2017 12:24

Yhdysvaltalaiset tietolähteet vahvistavat, että filippiiniläistaustaista Marilou Danleytä etsitään parhaillaan. Hänellä arvellaan olevan olennaista tietoa iskusta.

Iskusta epäilty avasi konetuliaseella tulen kohti Mandalay Bay hotellin edustalla ollutta konserttiyleisöä. 

45 minuuttia ennen tapahtumaa, paikalta oli poistettu pariskunta, jotka olivat uhanneet paikalla olevia ihmisiä sanomalla "te kaikki tulette kuolemaan tänä iltana", kertoi Daily Mail.

Epäillyn ampujan oletetaan olleen toinen tästä pariskunnasta. Las Vegasin poliisi ampui hänet tapahtumapaikalle. Nyt poliisi etsii Marilou Danley nimistä naista, kertoo Daily Mail, jonka arvellaan olleen toinen pariskunnasta.

Daily Mail kertoo 58 ihmisen kuolleen ja 515 haavoittuneen.

 

18:50 Korjaus: Daily Mailin mukaan poliisi löysi Stephen Paddockin huoneestaan kuolleena. Hänen epäillään ampuneen itsensä. Tämän tiedon mukaan poliisi rynnäköi huoneeseen, mutta Stephen oli tuossa vaiheessa jo kuollut.  

18:36 Poliisi ei enää epäile Marilou Danleyllä olleen osuutta iskuun.

18:31 Haavoittuneiden lukumäärä on noussut yli neljään sataan.

15:11 Poliisi kertoo paikantaneensa Marilou Danleyn.

15:10 Poliisi on ilmoittanut ampujan olleen 64-vuotias nevadalainen Stephen Paddock

15:05 Kuolleiden ja haavoittuneiden lukumäärä nousi. Viimeisin tieto on yli 50 kuollutta ja yli 200 haavoittunutta. Aiemmin ilmoitettiin 20 kuollutta ja 100 haavoittunutta.

12:45: Konsertissa kerrotaan olleen yli 30 000 ihmisen yleisö, kun summittainen ammunta ylhäältä 32. kerroksesta alkoi kohti hotellin edustalla ollutta yleisöä.

12:41: Poliisi kertoi ampuneensa ampujan 32. kerroksessa olleeseen huoneeseen, josta ampuja tulitti konserttiyleisöä.

 

EDIT 12:32: Korjaus: tietolähteet eivät ole vielä vahvistaneet, että ampuja olisi Mariloun puoliso. 18:44. Stephen Paddock oli eronnut hiljattain ja oli Las Vegasissa yhdessä Mariloun kanssa. Marilouta ei epäillä osallisuudesta tekoon.

Jukka Rahkonen ma 02.10. 12:24

Kommentit: 4

Juha. ma 02.10.2017 18:51 0

Jälleen kaksi hullua, jotka toteuttivat uhkauksensa. Siispä "vitsailijoiden" on turhaa purnata, jos matkustajalentokoneesta poistetaan tälläisen "lohkaisun" jälkeen. Tässä maailmassa vaikuttaa jo nyt tasan yksi hullu heimo liikaa "tappo-mestareineen", joka on otettu oikein "sydämen asiaksi". Koko muu maailma lukuun ottamatta jokunen kannibaali heimoa ymmärtää tuolla henkevällä käsitteellä aivan jotain muuta kuin silmitöntä tappamista ja silpomista. On aikoihin eletty kun heistä otetaan vävypojan malleja Mutti Merkelille, joka tekee"fredrik reinfeldtit" ja aikoo vain lisätä kaasua toisten huutaessa jarrumiestä kalliojyrkänteen lähestyessä. Hullu akka! Muistaakseni 1990-luvun alkupuolella vaadittiin naisia päätöksentekoon estämään "kovien arvojen" tuhoa, jota miehet hajoittivat insinjöörimäisesti unohtaen "pehmeät arvot" posken pehmeineen fairyineen, jota mainoslauseen mukaan riittää kuin Vanhan Testamentin lesken jauhot jauhoastiassa. Nimittäin Isä Jumala siunasi tuon kovia kokeneen vanhurskaan naisen nisujauhopurkin niin, etteivät ne koskaan loppuneet. Kätevää vai mitä? Nykyajan "etukortit" ja "jäsenyydet" jäävät 3000-vuotta vanhalle niksille kuin nalli kalliolle.

Mitä tapahtuu ma 02.10.2017 21:13 0

Jään odottamaan isisiltä todisteita väitteelleen, että ampuja olisi jo useita kuukausia ollut musulmaanikkona. Jos se ei pysty tosiasioilla näyttämään väitteitään toteen, jää epäilys, onko sittenkään ollut isisin tekoja. Tekotapa kyllä viittaa isisiin.

Juha. ti 03.10.2017 20:12 0

ISIS on ottanut kunnian lahdingista. Valkoinen mies, joka kuulemma on kääntynyt lopputuloksen mukaiseen inhimilliseen hartaustilaan hyvistellen muslimien "rukousnauhaa" eli sarjatuliasetta "rallatellen" ilmeisen onnellisten hauskaa pitävien ihmisjoukkojen sekaan. Että eipä anneta pelolle valtaa ja katsokaa mitä kirjoitatte, sillä kaikkihan tietävät tämän "perhos -efektin". Tapolan herkkis-polliisi näkee pahoja unia ja lakanat kastuvat..... kyynelistä nallekarhuineen päivineen. Hmm... No, eipähän ole ainakaan kuivaa...

Juha. ti 03.10.2017 20:13 0

Korj.... ..."hartaustilaan hyPistellen..."Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

pe 21.09. 22:46

Arto Luukkanen

Merkelin auringonpaiste jatkuu lehmänkaupoilla

pe 21.09. 22:43

Timo Vihavainen

Imperialismin kanssa tanssiessa

pe 21.09. 22:40

Professorin Ajatuksia

Mitä tapahtuu eurooppalaisten genetiikalle tulevaisuudessa?

pe 21.09. 22:39

Reijo Tossavainen

Marine Le Pen kertoi totuuden terroristeista. Siksi hänen mielenterveyttä epäillään!

pe 21.09. 11:42

videot