Laura Huhtasaari Espanjan tilanteesta: Väkivallan on loputtava, katalonialaisten on saatava äänestää rauhassa

"Tällaista toimintaa ei voi hyväksyä. Väkivallan on loputtava, katalonialaisten on saatava äänestää rauhassa"

Kotimaa su 01.10.2017 21:15

Perussuomalaisten kansaedustaja, presidenttiehdokas Laura Huhtasaari tuomitsee Espanjan hallinnon toiminnan Kataloniassa ja vaatii väkivaltaisuuksien lopettamista. Hän kirjoittaa asiasta Facebook-sivullaan.

"Kansainvälisiltä uutistoimistoilta välittyvien tietojen mukaan Katalonian äänestystilanne on kaoottinen. Poliisi käyttää rajua väkivaltaa rauhanomaisia katalonialaisia vastaan. Erityisen järkyttäviä ovat kuvat, joissa turvallisuusjoukot riepottelevat äänestämään tulleita ikäihmisiä", kirjoittaa Huhtasaari.

"Tällaista toimintaa ei voi hyväksyä. Väkivallan on loputtava, katalonialaisten on saatava äänestää rauhassa", hän jatkaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho otti aiemmin päivällä kantaa kärjistyneeseen tilanteeseen. Halla-aho vaati Suomen hallitusta puuttumaan väkivaltaisuuksiin.

"Oman yksipuolisen ja 'laittoman' itsenäisyysjulistuksensa 100-vuotisjuhlaa viettävä Suomi voisi hallituksensa suulla ottaa selkeästi kantaa siihen, että eurooppalainen valtio pamputtaa ja ampuu ihmisiä, jotka pyrkivät edistämään rauhanomaisesti ja demokraattisesti samaa, legitiimiä tavoitetta – kansallista itsenäisyyttä", Halla-aho kirjoitti Facebook-seinällään.

Jukka Rahkonen su 01.10. 21:15

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot