Palestiinalaisterroristi ampui Samariassa kolme israelilaista, haavoitti yhtä

Asuinalueen turvamiehet saivat lopuksi hyökkääjän ammutuksi

Ulkomaat ti 26.09.2017 09:51
Har Adar asuinalueen portti

Palestiinalaisterroristi on ampunut kolme israelilaista ja haavoittanut yhtä Israelissa. Välikohtaus tapahtui juutalaisen asuinalueen portilla tiistaina.

37 vuotias palestiinalaisterroristi Beyt Surikista oli neljän lapsen isä ja hänellä oli työlupa alueelle.

Asuinalueen turvamiehet saivat lopuksi hyökkääjän ammutuksi.

MDA kertoo, että he saivat hälytyksen kello 7:14, jonka mukaan terroristi oli ampunut ihmisiä. Lähihoitajat kertoivat hoitaneensa ampuma- ja puukotushaavoja. Hoidettujen joukossa oli myös terroristi.

Israelilaiset uhrit olivat turvajoukkojen jäseniä.

Poliisin mukaan ampuja oli saapunut Har Adarin asuinalueen portille soluttautuneena sinne tulleiden palestiinalaisten työntekijöiden joukkoon. Israelia on usein arvosteltu tarkastuspisteistä, joiden tarkoitus on estää tällaisia vuosikymmeniä jatkuneita palestiinalaisten terrori-iskuja.

Har Adar on israelilainen asuinalue 15 kilometria Jerusalemista länteen. Se sijaitsee lähellä Abu Ghoshia and Mevasseret Zionia.

Jukka Rahkonen ti 26.09. 09:51

Kommentit: 1

Juha. ti 26.09.2017 18:58 0

Neljän lapsen isällä oli siis "parempaakin" tekemistä. Poropata, joka ei koskaan lakkaa kiehumasta ennen kuin tämä maailmakin lakkaa olemasta. Lähi-Idän umpisolmua ei aukaise minkäänlainen konklaavi, eikä edes sota. Sillä se on oleva se viimeinen kaiken päättävä sota, jonka jälkeen tätä maailmankaikkeutta ei ole enää olemassa sellaisena kuin me nyt sen tunnemme. Me eurooppalaiset kärkkäinä olemme olleet neuvomassa maalla kuin merellä on hätä Israelin ja palestiinalaisten loppumattomassa nokittelussa. Mutta nyt me myös olemme saaneet tuntea sitä herkkua v. 2015 saakka aivan täällä Suomessakin, jota eräs israelilainen poliitikko käytti esimerkkinä turvallisuuden ja rauhan tyyssijana verrattuna oman maansa räjähdysherkkään tilanteeseen vastineessaan jälleen kerran Lännen moraalisaarnoihin suhteessa Palestiinaan ja Hamas -terroristijärjestöön, jota vieläpä "neuvoa-antavat" itse rahoittavat ja tukevat poliittisesti. Ensimmäisten terrori-iskujen tapahtuessa Euroopassa. Israelilaiset lähes ilkkuivat vahingoniloisesti feissarissa siitä, että nyt eurooppalaisetkin saavat maistaa sitä samaa "lääkettä" muslimiterroristien toimesta, joka on ollut arkipäivää Pyhällä Maalla sen perustamisesta v. 1948 lähtien.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

pe 21.09. 22:46

Arto Luukkanen

Merkelin auringonpaiste jatkuu lehmänkaupoilla

pe 21.09. 22:43

Timo Vihavainen

Imperialismin kanssa tanssiessa

pe 21.09. 22:40

Professorin Ajatuksia

Mitä tapahtuu eurooppalaisten genetiikalle tulevaisuudessa?

pe 21.09. 22:39

Reijo Tossavainen

Marine Le Pen kertoi totuuden terroristeista. Siksi hänen mielenterveyttä epäillään!

pe 21.09. 11:42

videot