Blogi: Heikki Porkka, ke 20.09.2017 12:46

Tragikoominen suomalainen sotilasfarssi

Jos kyse olisi elokuvasta, sen nimi voisi olla ”Unelmasta uppotukiksi”.

Perinteisesti Puolustusvoimat on koettu maanpuolustusorganisaatioksi, mutta Unelma käänsi tämän(kin) asian päälaelleen.

Poliitikot päättivät ja upseerit käskyttivät joukkonsa edistämään vihollisen etenemistä ja levittäytymistä kaikkialle Suomeen. Kuinka suuri rooli puolustusministeri Jussi Niinistöllä (sin,uv) oli vihollisen sisäänmarssin edistämisessä?

Yle 24.9.2015:

”Viime päivät jäävät loppuelämäksi mieleen monelle varusmiehelle. Virka-aputehtävä Suomen ensimmäisessä turvapaikanhakijoiden järjestelykeskuksessa on täysin poikkeuksellinen. Palkkioksi saattaa olla luvassa muutaman päivän kuntoisuusloma.”

Puolustusvoimien paikalle komentama kokelas Hoikka kommentoi:

”– Busseista tulevat ihmiset ovat hämmentyneitä. He voivat tulla maasta, jossa on sota ja joutua tänne, missä ensimmäisenä vastassa on armeija ja poliisit. Yllättävän positiiviseen suuntaan tilanteet ovat aina kääntyneet, kun on vähän aikaa päästy yhdessä odottamaan.”

”Päivät eri kulttuureista tulleiden miesten, naisten ja lasten kanssa jäävät loppuelämäksi mieleen, Hoikka sanoo. Hän on viettänyt ne paikassa, jollaista suurin osa suomalaisista ikätovereista ei koskaan pääse tai joudu kokemaan. Hoikka uskoo, että sen takia monella ei ole käsitystä tulijoiden todellisuudesta.”

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps) tunnetaan Suomen parhaana maahanmuuttopolitiikan asiantuntijana. Hänellä ei ole harhakuvaa hysteeriseksi taipuneesta tilanteesta huolimatta. Helsingin Sanomat julkaisee 4.10.2015 artikkelin Halla-ahosta.

”Mitä Halla-aho nyt tekisi, jos hän saisi päättää?

Hän sulkisi heti Suomen länsirajan.

Maahan jo päässeet turvapaikanhakijat hän sijoittaisi "valtavaan parakkikylään", jonka majoitustilat olisivat "minimistandardilla". Asukkailta hän ottaisi pois valtion rahallisen avun.

Hän uskoo, että se ajaisi takaisin Ruotsiin kaikki ne, joilla ei ole todellista hengenhätää.

Halla-ahon mielestä Suomen pitäisi olla samassa rintamassa kuin Unkari, joka on kohdellut turvapaikanhakijoita kylmäkiskoisesti ja rakentanut Serbian vastaiselle rajalle 175 kilometriä pitkän aidan.”

”Välimerellä Halla-aho käännyttäisi joka ikisen turvapaikanhakijoiden "purkin" lähtösatamaan. Tilanne riistäytyi hänen mukaansa lokakuussa 2013, kun Italia ryhtyi pelastamaan Välimerestä veden varaan joutuneita pakolaisia. Merireitti Eurooppaan muuttui turvallisemmaksi ja houkuttelevammaksi.”

Kuten kaikissa tragikoomisissa tarinoissa, johtavien poliitikkojen ja Puolustusvoimien hyödyllinen idiotismi kantoi hedelmää.

Vihollisen asetuttua asemasodalle tyypillisiin VOK-asemiin, joiden ylläpidon Suomen kansa kustantaa, alkoi tapahtua.

Ensin vihollinen keskittyi raiskaamaan ja ahdistelemaan paikallisväestön naisia ja tyttöjä pyrkien samalla osoittamaan kantaväestön miehille heidän avuttomuutensa ja surkeutensa. Sodankäyntiin on kautta historian liittynyt vihollisen naisväen ahdistelu ja raiskaaminen.

Sotatilan alkuvaiheessa tilanne ei ollut sisäministeriön mielestä vielä riittävän kriittinen, joten Poliisihallitus käskytettiin pimittämään todellisuutta.

Uusi Lahti –media sai vihiä ja uutisoi asiasta 21.10.2015:

”Hämeen poliisilaitoksen henkilöstö sai viime viikon alkupuolella sisäisen viestintäohjeistuksen, joka koskee nykyiseen turvapaikanhakijatilanteeseen liittyvää poliisitiedottamista.”

”Keskustelua on herättänyt mm. poliisilaitoksen päivittäistiedottamista koskeva ohje, jonka mukaan rikoksista uutisoitaessa ”ei mainita epäillyn asemaa turvapaikanhakijana”.”

Sama ohjeistus toimitettiin kaikille Suomen poliisilaitoksille.

Pimitysyrityksistä huolimatta kansalaisia palvelevassa sosiaalisessa mediassa oltiin hereillä. Kempeleessä maanantaina 23.11.2015 tapahtunut raiskaus oli ensimmäinen suurta kohua herättänyt tapaus.

Suomen hallitus ei kuitenkaan lannistunut.

Hallituksen viestinnän välittäjänä toimiva Yleisradio otti raiskauksen jälkeisenä päivänä, 24.11.2015, kantaa hallituksen ja pääministerin tahdon mukaisesti:

”Pohjoispohjalaiskunnassa nuoren tytön raiskaustapausta on käsitelty vaihtelevin tuntein: teko herättää huolta turvallisuudesta, mutta samalla pelätään teon leimaavan kaikki turvapaikanhakijat.”

Ingressi vihjaa suomalaisten suuttumukseen, jota on pidetty median ja poliitikkojen enemmistön taholla kriisin suurimpana yksittäisenä uhkatekijänä.

Kansanedustaja Juho Eerola (ps) esitti 26.11.2015 ratkaisuvaihtoehdon:

”– Mitä enemmän Lähi-idästä ja Afrikasta tulee maahanmuuttajia, sitä enemmän raiskaukset lisääntyvät.”

”– Maahanmuutto kyseiseltä alueelta lopetetaan, ja ne, jotka ovat tänne jo tulleet, käännytetään mahdollisuuksien salliessa takaisin.”

Vuoden 2016 ensimmäisen puoliskon aikana viholliset, irakilaiset etunenässä, keskittyivät edelleen seksuaaliseen ahdisteluun ja raiskauksiin. Sosiaalisessa mediassa kerrottiin myös muusta toiminnasta, kuten pahoinpitelyistä, ryöstöistä ja uhkaavasta käyttäytymisestä.

Ensimmäisen surmatyön irakilainen vihollinen toteutti 11.9.2016 Kajaanin Otanmäessä.

Seksuaalirikosten laajuudesta ja Otanmäen taposta liiemmin piittaamatta pääministeri Sipilä kirjoitti 19.9.2016 kansalaisille:

”Osana sisäisen turvallisuuden selonteon toimeenpanoa on myös syytä selvittää, onko lainsäädäntömme ajan tasalla vihapuheisiin ja -tekoihin puuttumiseksi. Erityisesti internetissä ja sosiaalisessa mediassa keskustelu helposti karkaa käsistä. Puhekin on teko.”

Pääministeri unohti, että suomalaiset eivät ole surmanneet tai raiskanneet ainoatakaan turvapaikanhakijaa. Tästä huolimatta pääministeri kääntää huomion suomalaisten oikeutettuun suuttumukseen, jota kansalaiset ilmentävät monin sanoin ja tavoin sosiaalisessa mediassa.

Joko pääministerin oikeus- ja suhteellisuudentaju ovat pahasti hukassa tai sitten hän ei kykene hahmottamaan todellisuutta, koska on itse kainaloita myöten osallinen ikävien tapahtumien eskaloitumiseen.

Sen sijaan, että Sipilän hallitus toimisi EU-direktiivien sallimalla tavalla ja pyrittäisiin ehkäisemään uusien potentiaalisten kriminaalien rantautumista Suomeen, Sipilän hallitus syyllistää kansalaisia sen vuoksi, että suomalaiset eivät siedä tulijoiden kiittämättömyyttä ja vihamielisyyttä, joka on ilmennyt monin surullisin tavoin.

Keskusrikospoliisin vuoden 2016 raiskauksista kertova tilasto viestii hallituksen uutteran suomalaisvastaisen työn onnistumisesta.

Suomeen pääministerin päiväkäskyllä tuotettujen irakilaisten todennäköisyys syyllistyä raiskausrikokseen paljastuu 43-kertaiseksi kantaväestöön nähden. Afgaanit ja turkkilaiset olivat hiukan jäljessä, lukujen ollessa afgaanien osalta 36-kertainen ja turkkilaisten osalta 29-kertainen.

Vihollisen toistaiseksi pahin isku toteutui 18.8.2017 Turussa, kun marokkolainen terroristi surmasi kaksi ihmistä ja haavoitti kahdeksaa.

Sipilän hallitus ei ole osoittanut merkkiäkään halusta rajavalvonnan aloittamiseksi. Päinvastoin, sisäministeri Risikko on todennut presidentti Niinistön tavoin, että rajaa ei voi sulkea sulkeutumatta itse.

Kumpikin valehtelee. Useat maat ovat jo sulkeneet rajansa, kuka lyhemmäksi, kuka pidemmäksi aikaa. Tästä huolimatta ne eivät ole millään tavoin sulkeutuneet ja käpertyneet itseensä.

EU-direktiivit sallivat rajan sulkemisen, jos sisäinen turvallisuus on uhattuna. Sisärajoja koskevan direktiivin luvun II artiklan numero 25 ensimmäinen kohta:

”Jos alueella, jolla ei suoriteta sisärajavalvontaa, yleiseen järjestykseen tai sisäiseen turvallisuuteen kohdistuu jäsenvaltiossa vakava uhka, jäsenvaltio voi poikkeuksellisesti palauttaa rajavalvonnan kaikille sisärajoilleen tai niiden tiettyihin osiin rajoitetuksi, enintään 30 vuorokauden ajaksi tai, jos vakava uhka kestää pitempään kuin 30 vuorokautta, sen arvioidun keston ajaksi. Sisärajoille väliaikaisesti palautetun rajavalvonnan laajuus ja kesto eivät saa ylittää sitä, mikä on uhan vakavuuden vuoksi ehdottoman välttämätöntä.”

Saksalaisen Bild-lehden 9.9.2017 julkaiseman uutisen mukaan Isis sai alueita vallatessaan käsiinsä jopa 11 100 blankopassia. Ne eivät ole väärennettyjä, vaan aivan aitoja passeja, jotka Isis pystyi täyttämään haluamillaan henkilötiedoilla.

Saksan keskusrikospoliisi pelkää, että maahan on matkustanut kyseisten passien avulla myös terroristeja. Isis-passien avulla maahan tulleiden määrää ei tiedetä.

Suomessa rajan yli saapuu edelleen laittomasti turvapaikanhakijoita, keskimäärin 450 henkilöä kuukaudessa, suurimpana ryhmänä irakilaiset.

Mitä kaikkea täytyy vielä tapahtua, että hallitus ja presidentti heräävät todellisuuteen? Montako sataa raiskausta, pahoinpitelyä, ryöstöä ja surmaa on vielä toteuduttava, ennen kuin presidentin, pääministerin ja sisäministerin sisimmässä herää myötätunto ja oikeustaju omaa kansaa kohtaan?

Suomen hallitus ja presidentti leikkivät nyt suomalaisten hengellä ja terveydellä. Mikä maailman mahti on tehnyt poliittisesta johdosta näin piittaamattoman ja vastuuttoman?

Yleisradion uutinen 15.9.2017 kertoo millaisen väen sisäänottoa Puolustusvoimat avusti hallituksen tahdon mukaisesti syksyllä 2015:

”- Varusmiehiä on suositeltu välttämään yksin pimeässä liikkumista sotilasasussa, eli käytännössä loma-asussa. Samalla on suositeltu käyttämään yhteisiä lomakuljetuksia, Holma sanoi.

Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara kertoi STT:lle perjantaina, että ohjeistuksiin ei liity mitään äkkinäistä tai uutta uhkaa.

Lännen Media uutisoi tiistaina, että Turun puukotusiskun tekijän alun perin suunnittelema kohde olisi ollut sotilaallinen. Suomen Kuvalehti kertoi keskiviikkona, että iskijän alkuperäinen kohde olisi ollut varusmies.”

Puolustusvoimat toteutti Torniossa vuonna 2015 ydintehtäväänsä ja kenraalikunta hehkuu tyytyväisyydestä?

On pakko kysyä, onko Suomen poliittisessa johdossa, sisäministeriön ylimmissä virkamiehissä, armeijan ylimmässä johdossa tai poliisin ylimmässä johdossa yhtään tervepäistä henkilöä?

Entä millaista vastuuta kantaa perinteinen media, joka on viestinyt turvapaikkakriisin ajan positiivisena asiana hallituksen suomalaisvastaista politiikkaa osallistuen samalla olennaisen tiedon pimitykseen ja vääristelyyn. Erityisen selkeästi tätä täytyy kysyä Yleisradiolta, jonka toiminnan kansalaiset joutuvat rahoittamaan haittapolitiikkaa toteuttavien poliitikkojen tahdosta.

Heikki Porkka ke 20.09. 12:46

Kommentit: 2

Juha. ke 20.09.2017 15:31 0

Suomen valtion armeija varusmiehineen toimivat syksyllä 2016 nisse poikina kantaen arvatenkin dollareita pullollaan olevia kapsäkkejä selkä vääränä. Eräs varusmiehenä tuolloin palvelleen tyttöystävä kertoi jo alkuvaiheessa vähemmän ihastuneelle "pakolais" -invaasioon suhtauvalle kansalaiselle, että Puollustusvoimat käytännössä pakotti kaikki palveluksessa olevat varusmiehet väkisin "humanitääriseen" tehtäväänsä uhkauksella kaikkien lomien menettämisellä koko varusmiespalveluksen suorittamisen kestoaikana, JOS EI suostu karvaranteiden "jeevesiksi". Nyt kiitoksena tästä Turun muslimi -jihadistin oman kertoman mukaan aikomuksena oli alunperin suunnata terrori-isku nimenomaisesti "eurooppalaiseen" mannermaiseen -tyyliin virkapukuisia sotilashenkilöä(löitä) vastaan Allahu Agbar -"sinetillä" sinetöitynä ISIS:ksen ohjeistuksen mukaisesti vääräuskoisten kuffarien valtiollista turvallisuusjoukkoja ja esivaltaa vastaan. Nyt kaiketi Suomen Puollustusvoimain sotilaista tulee kaikista "siviilipalvelusmiehiä" vailla uniformua ilmeisesti hipeiksi pukeutuneina Sadankomitean jäseniä pitkine hiuksineen ja partoineen. Tämäkin on jo tietynlaista länsimaisten yhteiskuntien nöyryyttämistä ja polvilleen ajamista yhä pienempään nurkkaan ahdistettuna oman kulttuurinsa ja instituutioidensa suhteen näkyvänä vallan symbolina ja itsellisyyden merkkinä. Lopuksi voi vain armeijalle todeta sen wanhan totuuden: "Kiittämättömyys on maailman (muslimin) palkka!"

jalla jalla ke 20.09.2017 20:43 0

Muutama siansorkka sinne matujen matkakasseihin. Ehkäpä tehokkaampi kuin käsikranaatti?Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Facebook on sananvapauden irvikuva

to 18.10. 14:13

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10. 12:25

No go -alueiden Ruotsi

to 04.10. 16:39

Terveisiä presidentti Niinistölle

ma 01.10. 11:45

Porin murha ja suomalaiset lampaat

la 29.09. 10:54

Jösse Järvenpää ja Marine Le Pen kulttuurivallankumouksen uusimpina uhreina

ke 26.09. 13:19

Globaalit punavihreät tutit

ti 25.09. 12:24

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

ma 24.09. 20:15

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

su 23.09. 11:17

Neuvostoliittolainen Suomi

pe 21.09. 10:18

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10.2018 23:10

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10.2018 20:50

Professorin Ajatuksia

HS väitti JHL:n aikovan jättää lapset ja vanhukset ilman ruokaa

to 18.10.2018 22:31

Jukka Hankamäki

"Uusi normaali" toteutumassa myös Suomessa

to 11.10.2018 23:01

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10.2018 01:12

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Kölnin vaiettu terrori-isku

ke 17.10.2018 21:56

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Facebook on sananvapauden irvikuva

to 18.10.2018 14:13

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10.2018 23:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

pe 12.10.2018 13:17

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Melkein suomalainen supersankari

ke 17.10.2018 21:54

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40