Tapahtuma: Maahanmuutto -talouden ongelma vai ongelmien ratkaisu? Ti 26.9. klo 18

Aiheesta ovat keskustelemassa emeritusprofessori Matti Viren sekä kansanedustaja ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen johtaja Juhana Vartiainen (kok.)

Kotimaa ti 19.09.2017 10:28

Tapahtumailmoitus:

Parantaako vai heikentääkö maahanmuutto Suomen taloudellista huoltosuhdetta? Entä mitä vaikutuksia maahanmuuton myötä tapahtuvalla työvoiman tarjonnan kasvulla on taas palkkoihin ja työmarkkinoihin? Onko maahanmuutosta edes järkevää puhua yhtenä kokonaisuutena, jos tulijaryhmien työllisyysasteet ja julkisen talouden vaikutukset vaihtelevat suuresti?

Suomen Perusta -ajatuspajan vasta julkaisemassa raportissa vaikutuksia talouteen ja työmarkkinoihin sekä pohtii yleisesti maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä kysymyksiä. Jos maahanmuutto on julkisten menojen kannalta enemmän ongelma kuin ratkaisu, niin olisiko kestävyysvajeen korjaamiseksi keskityttävä käymään ennemminkin kriittistä keskustelua julkisen sektorin koosta, kuin maahanmuuton lisäämisestä?

Suomen Perusta -ajatuspaja järjestää tiistaina 26.9. klo 18-20 Postitalon Auditoriossa (Sisäänkäynti Postikujalta) maahanmuuttoa ja taloutta käsittelevän keskustelutilaisuuden. Aiheesta ovat keskustelemassa emeritusprofessori Matti Viren sekä kansanedustaja ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen johtaja Juhana Vartiainen (kok.).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy – tervetuloa!

 

https://www.perussuomalaiset.fi/tapahtumat/maahanmuutto-talous-helsinki/

http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2017/06/Maahanmuutto-talouden-ongelma-vai-ongelmien-ratkaisu-pdf.pdf

Jukka Rahkonen ti 19.09. 10:28

Kommentit: 2

Juha. to 21.09.2017 22:01 0

Sanoakseni suurieleisesti tuntevani molemmat miehet. Emeritusprofessori Matti Virenin tässä julkaisussa esittämiensä "wanhan liiton" professorin lukemieni kirjoitusten osalta ja Juhana Vartiaisen ent. SDP, nyk. KOK monien julkisuudessa antamiensa lausuntojen pohjalta Suomen taloudesta ja tästä yksikätisen somali rosvon "jackpotista", mitä tulee ns. "pakolaisten" tuomaan manna -kuuroon (ei -puuroon) ja ympärivuotiseen Mettumaariin sekä siihen, että Kiurutkin laulavat korkeammalta (ei sävelkorkeudellisesti) taivaalla mkl. sen, että "räkkäkin" kestää suomalais -naisten osalta kokonaiset 364 vrk. ja karkausvuosina 365 vrk. - herätyskellolla mitattuna -. Tuohon kuin kirkikaksi kaakun piälle, kaikki Suomen käytettyjen autojen kauppiaatkin muuttuvat yhdessä yössä kuin taikaiskusta rehellisiksi kuin ruislimmpu. Lopuksi näiden kahden professorin paremmuusjärjestykseen järjestämisen eli asiantuntevuutensa perusteella voi saada kätevästi selville aivan samalla tavalla kuin Puolukoitakin siivotaan. Karkea päiväpeitto nurmikolle ja sitten professorit heitetään ilmaan ja tuuli vie köykäisemmän mennessään ja peitolle tipahtaa kansakunnan kaapinpäälle nostettava akateemisesti pätevä henkilö. Ellei häntä sitten polpo pidätä "vihapuheesta", koska numerotkin ovat eriarvoisa ja käyrät nousevat ja laskevat kaikki samalla tavalla itseisarvoisesti absoluuttisena määreenä sekä ns. voitto ja tappio ovat molemmat yhtä arvokkaita, eikä niistä voida sanoa, että toinen olisi jotenkin lähtökohtaisesti toista parempi. Jos näin haastaa, silloin on kysymys "rakenteellisesta rasismista" aivan kuten sekin, että jos mies saa tai ei saa. Nekin ovat yhteneväisiä suureita ja yhtä paljon tyytytystä tuottava hekumaa. Kuin sekin, ettei ole väliä kuka on lapsen isä. Naapuri vai ns. aviopuolisi, sillä syntynyt lapsi on aina yhtä arvokas ihmistaimi ja Sipilän perillisille yhtä arvoton sorrettava ja syyllistettävä "leikkausten" kohde sekä vieläpä hautausmaan Männytkin lopulta hänet horkkivat mielihyvin, eikä s

Juha. to 21.09.2017 22:01 0

mielihyvin, eikä sillä ole väliä kenen tekemä tämä hajoamistilassa oleva vainaja on.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Apteekin hyllyltä

Klo 17:52.

Jukka Hankamäki

Helsingin Sanomien kultaiset kuohijat vaarallistavat seksin

Klo 10:32.

Professorin Ajatuksia

Sikailua toisten juhlissa

Klo 10:20.

Henry Laasanen

Touko Aalto vihapuhuu setiä vastaan

Klo 08:40.

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam III: "Teologian desantit" ja Aabrahamin usko

ke 18.10. 22:14

videot