Geert Wilders: "Islam ei ole uskonto" - islam tulee kieltää

"Totalitaarinen, vaarallinen ja väkivaltainen ideologia - naamioitu uskonnoksi"

Ulkomaat ma 18.09.2017 15:40

Hollannin Vapauspuolueen johtaja Geert Wilders varoittaa Hollannin De Telegraaf -sanomalehdessä kulttuurimme tuhoutumisesta ja on syvästi huolissaan muslimien integraatiosta.

Englanninkielinen teksti löytyy niin Wildersin Facebook-sivulta kuin myös Gatestone -instituutin "In My Opinion, Islam Is Not a Religion" -artikkelina.

Geert Wilders ei ole yllättynyt päivälehti De Telegraafin julkaisemasta mielipidekyselystä, joissa vain 13 prosenttia Alankomaiden väestöstä olettaa integraation ongelman ratkeavan helposti.

Hänen mukaansa se on vaaran merkki. Lisäksi vain 11 prosenttia hollantilaisista näkee islamin rikastavan maansa kulttuuria ja se todistaa hänen mielestä sen, mitä hän on peräänkuuluttanut jo vuosia.

"Jos olisin sanonut saman kolme vuotta sitten, minua olisi vastustettu kymmenillä tuhansilla rikosilmoituksilla, mutta nyt ihmiset ovat täysin kyllästyneitä tähän."

Wilders perustelee kyselyssä ilmi tulleita lukuja vuosikymmeniä sitten islamilaisista maista tulleella muutamalla tuhannella ihmisellä, joiden piti oleskella tilapäisesti maassa. "Tilapäisesti" osoittautuikin "pysyväksi" ja nyt "noista tuhansista vierastyöläisistä" tuli satoja tuhansia ja tähän mennessä Euroopassa miljoonia ihmisiä. Tuolloin heitä vaadittiin kotoutumaan ja omaksumaan maan tavat, mutta sanana "islam" jo kertoo pyrkimyksistä hallita.

"Ei kauaakaan sitten, kun professori Koopmann totesi jopa 70 prosenttia muslimeista pitävän islamilaisia sääntöjä tärkeämpinä kuin maallisia lakeja. Euroopassa melkein viikoittain viattomia ihmisiä teurastetaan ylpeänä Allahin ja islamin nimessä. Meidät on julistettu sotaan ja me kieltäydymme puolustautumasta."

Wilders pitää "kaikkein suurimpana syypäänä" tähän länsimaalaisia eurooppalaisia poliitikkoja, jotka ovat sallineet tämän tapahtua.

"Viime viikolla kristillisdemokraattisen puolueen (CDA) Sybrand Buma kritisoi yllättäen islamia. Kuin pankkirosvo, joka kahdenkymmenen vuoden ryöstelyn jälkeen on käyttänyt kaikki rahat ja pyytää anteeksi tehtyään niin. CDA on ollut vallassa Alankomaissa 50 vuotta", Wilders ihmettelee.

Wildersistä ei ole lainkaan suorasukaista sanoa, että muslimit eivät integroidu. Hän huomauttaa tutkimuksesta, jossa todetaan 11 prosentin Alankomaiden muslimeista olevan valmiita käyttämään väkivaltaa uskontonsa puolesta.

"Se on 110 000 ihmistä, mikä on kaksi kertaa suurempi kuin Alankomaiden armeijan koko!"

Wilders ei usko rauhanomaisiin muslimeihin, joita integraatiosta vastuussa oleva varapääministeri oli viime viikolla Telegraafissa puolustanut sanoen, että he eivät ole vastuussa terrori-iskuista.

Wilders sanoo, että ministeri Asscher ja pääministeri Rutte ovat saman kolikon kaksi puolta. Kesäkuun toisen hyökkäyksen jälkeen Rutte oli sanonut muslimien olevan kaksinkertaisia uhreja, koska he eivät ole ainoastaan hyökkäysten uhreja, vaan myös syytettynä siitä ryhmänä.

Se muistuttaa Wildersiä siitä, mitä tapahtui Theo van Goghin murhan jälkeen.

Jotkut ihmiset, jopa kuningassuvun jäsenet, menivät ensimmäisenä "kyynelsilmin" moskeijaan.

"Täydellistä pelkuruutta. Tuhoudumme, jos jatkamme näin. Mehän tässä uhreja olemme", Wilders

Theo von Gogh murhattiin mielipiteidensä vuoksi. Hän oli hollantilainen elokuvaohjaaja ja hänet tunnettiin Alankomaissa niin sukunimestään kuin myös kaikkien uskontojen ja poliittisten suuntausten rääväsuisesta pilkasta.

Theo van Gogh ohjasi kesällä 2004 11-minuuttisen lyhytelokuvan Submission, joka kuvasi musliminaisten asemaa. Somalialaissyntyisen poliitikon Ayaan Hirsi Alin käsikirjoittama dokumentti arvosteli naisten asemaa islamilaisessa kulttuurissa ja uskonnon käyttämistä sukupuolisorron verukkeena. Elokuva herätti suuttumusta muslimipiireissä, joten marokkolaistaustainen muslimi Mohammed Bouyeri murhasi van Goghin 2. marraskuuta 2004 ampumalla tämän kadulle Amsterdamissa van Goghin ollessa pyöräilemässä töihin. Hän kiinnitti veitsellä ruumiiseen uhkauskirjeen Ayaan Hirsi Alille.

Wilders ei väitä, että kaikki muslimit hurraisivat iskuille. Mutta hän hädin tuskin pystyy kuuntelemaan terrori-iskun muistotilaisuuksia parlamentissa, joita hän kertoo tänä vuonna olleen jo kymmenestä kahteentoista. Hän osallistuu sukulaisten ja uhrien kunnioitukseen ja aikoo toki jatkossakin tehdä niin. Hän kuitenkin jatkaa:

"Mutta joka kerta Rutte lukee samaa A4 -kokoista paperia, jossa vain hyökkäyskaupungin ja -maan nimi muuttuu. Mies ei näytä toimivan ollenkaan."

Wilders muistuttaa, että vapaus on upea asia ja että islamissa ei ole mitään vastaavaa. Hän pitää todellisena huolenaiheena sitä, mitä julkisessa tilassa tapahtuu ja miten hänen maalleen on käymässä.

Vaikka perustuslain mukaan maassa syntyneitä muslimeja pidetään hollantilaisena ja muslimeilla on yhtäläiset oikeudet ilmaisunvapauteen, islam ei kuulu Wildersin mukaan vapaaseen maahan.

"Islam ei ole uskonto, vaan totalitaarinen, vaarallinen ja väkivaltainen ideologia, naamioitu uskonnoksi. Ihmiset saavat ajatella mitä haluavat, mutta myös minulla on oikeus sanoa, että islamia ei pitäisi sisällyttää perustuslaillisiin vapauksiin", Wilders julistaa.

Wilders ei myöskään lämpene ajatukselle, että islam voisi olla maltillinen:

"Koraanin mukaan se ei ole mahdollista. Henkilökohtaisesti uskon, että on olemassa ääriliikkeen ihmisiä ja maltillisia ​​ihmisiä, mutta en usko kahdenlaiseen islamiin. On vain yksi islam, jota on mahdotonta uudistaa. Ja vaikka se olisikin mahdollista, meillä ei ole varaa odottaa 150 tai 300 vuotta. Sitä ei koskaan tapahdu. Saat pääsi putoamaan, jos toivotkin tulkitsevasi islamia muutoin."

Wilders haluaa, että islam ongelmana tunnistettaisiin ja uskallettaisiin myöntää sen mahdottomuus integroitua. Määriteltäisiin islam väkivaltaisena, totalitaarisena ja epädemokraattisena "uskontona" ja pysäytettäisiin maahanmuutto islamilaisista maista.

Rutten toisen hallituksen aikana Hollantiin on tullut 100 000 muslimia lisää.

"Se on 100 000 kertaa enemmän islamia Alankomaihin."

Wilders ihmettelee maahanmuuton perusteluja sotiin ja kotien menetyksiin vetoamalla.

"Jos he olisivat pakolaisia, he olisivat pysähtyneet ensimmäisessä turvallisessa maassa Syyrian jälkeen."

Hän näkee sen myös osana ratkaisua:

"Kaikkien syyrialaisten on palattava! Huomenna! Miksi ei? Se maa on turvallinen. Tämä on meidän maamme. Miksi Syyriaan on mahdollisuus palata pakolaisleireiltä Jordaniasta tai Libanonista, mutta ei täältä pakolaiskeskuksesta?"

Perustuslaki suojelee uskonnonvapautta, mutta Wilders kertoo ettei ole nähnyt sanaa "islam" yhdessäkään perustuslaissa - oikeuskäytännössä islamia kuitenkin hänen mukaansa pidetään uskontona.

Hänen "poliittinen toiveensa" onkin selvittää, kuinka käytännössä ja laillisesti määriteltäisiin, että islam ei ole uskonto.

Hän ei sulje pois sitäkään vaihtoehtoa, että islam kiellettäisiin, sillä se jopa "saattaa olla pitkällä aikavälillä välttämätöntä".

"Meidän on tarkasteltava oikeudellisia mahdollisuuksia. Voiko sen tehdä, miten se voidaan tehdä ja millä keinoilla se voidaan tehdä. Sitä kannattaa ehdottomasti harkita ja selvittää."

Hän myöntää kuitenkin, että siihen liittyy ilmaisun vapaus.

"Et voi kieltää aatetta, se on mahdotonta, et voi myöskään kieltää kommunismia."

Wilder on "liputtanut" näitä teemoja jo kymmenen vuoden ajan ja hän mainitsee äskettäin jihadisteja varten laaditusta hallinnollisesta pidätysoikeudesta.

Hän ymmärtää, että kaikki ongelmat eivät ole ratkaistavissa "sulkemalla moskeijat huomenna", mutta islamin harjoittaminen maassa ei saa olla houkuttelevaa.

"Islamilaisista maista Hollantiin haluavien ihmisten pitäisi ajatella, että tämä ei ole paikka, johon haluamme mennä. Emmekä tee tätä muslimien kiusaamiseksi, vaan pitääksemme tulevaisuuden Alankomaat vapaana", Wilders kiteyttää lopuksi.

Tytti Salenius ma 18.09. 15:40

Kommentit: 8

Juha. ma 18.09.2017 17:17 3

Islam kuuluu Helvetin syövereihin muiden sarvipäiden kanssa. "Uskonto", joka pohjautuu sotaan ja hallitsemattoman raakalaismaiseen verenvuodatukseen ja vihanpitoon. Ei voi olla mitään sijaa ihmisten keskuudessa, jossa on väkivaltaa, kärsimystä ja kuolemaa aivan kylliksi ilman islamiakin.Kaikki kokeammat arvot, olivat ne sitten uskontoihin tai filosofiaan perustuvia lähtevät toisen ihmisen kunnioittamisesta, arvostamisesta ja rauhanomaisista ratkaisuista sekä pyrkimyksenä harmoniaan mielen tasapainon kautta. Ei verenvalutusta veren maku suussa ja silmät vihasta nurinpäin päässä. Se ei rakenna mitään, vaan särkee ja hajoittaa kaiken sen entisenkin mitä oli pystyssä. Kuolema vain ottaa, eikä anna koskaan mitään vastineeksi kuin kyyneleitä ja rampautuneita ruumiita ja mieliä.

Petri Paavola ma 18.09.2017 19:36 2

Jokaisen länsimaalaisen tulisi tietää mitä monet entiset muslimit sekä Islamin asiantuntijat sanovat, jotka uskaltavat kertoa totuuden Islamin todellisesta luonteesta, joka perustuu todennettuihin faktoihin. Kirjoitukseni ei ole hyökkäys muslimeita vastaan, sillä maailmassa on paljon rauhaa rakastavia muslimeita. Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda esille se mitä Islam todellisuudessa edustaa. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, eivätkä halua sotaa, mutta Islam itsessään on sotaisa uskonto sekä maailmanvaltaan pyrkivä poliittinen järjestelmä. Ennen kuin syytät minua rasistiksi, jota en suinkaan ole, niin kehotan sinua lukemaan koko kirjoitukseni, sillä sen kautta näet kuinka koraani ja Islamin pyhät kirjoitukset kehottavat muslimeita taistelemaan vääräuskoisia vastaan ja tappamaan heitä. Sen jälkeen myös ymmärrät paremmin niitä väkivaltaisia tapahtumia ja niiden taustoja, joita parhaillaan tapahtuu islamistisissa maissa.

Lisää asiasta: http://www.kotipetripaavola.com/islammitalannentuleetietaa.html

Mitä tapahtuu ma 18.09.2017 21:59 2

Yhtä hyvin voidaan asettaa kysymys, minkälaiseksi on naamioitu eurostoliiton diktatuuri ja miten se pitäisi kieltää yhtä hyvin kuin islam. Kumpikin on mielestäni erittäin vahingollinen vaikutuksiltaan tavallisille kansalaisille lännessä.

Jukka . ma 18.09.2017 23:44 2

"Hänen "poliittinen toiveensa" onkin selvittää, kuinka käytännössä ja laillisesti määriteltäisiin, että islam ei ole uskonto."

Ehkä helpompaa löytää siitä ominaisuus, jonka perusteella lait pääsevät kontrolloimaan sitä.Petri Paavola: "Aseellinen sota Islamia vastaan on kaikkein huonoin ratkaisu, ...ei voi koskaan voittaa millään muulla tavalla kuin tappamalla sen sukupuuttoon. Tällainen ajatus on kuitenkin moraalisesti ehdottomasti ja täydellisesti väärä sekä tuomittava ajatus länsimaisissa sivistysvaltioissa. Siksi ainoa keino .. kertoa heille elämän kunnioittamisesta ja lähimmäisen rakastamisesta sekä rauhanomaisesta elämästä.."

Ei ole tässäkään helppoja ratkaisuja. Tuo "kertominen" on helppoa, mutta mitenköhän se kertomus menee perille?

Saara ti 19.09.2017 01:07 1

Käytännössä maltillisten tai siltä näyttävien muslimien joukossa on hyvin paljon niitä, jotka hiljaisuudessa kannattavat radikaaleja ja murhaavia tappoiskuja. Siinä on kaksi vaihtoehtoa: joko he oikeasti todellakin kannattavat ko. väkivaltaa tai eivät uskalla nousta sitä vastaan edes sanojen tasolla väkivallan tuomiten, koska pelko jihadisteja kohtaan on liian suuri. Ehkä he eivät tunnista toistensa seasta vain maltillisiksi tekeytyviä.

Toisaalta jotkut imaamitkin ovat nyttemmin tuominneet jokusen iskun. Mutta kukapa ottaa selvää, onko se vain sallittua ja edellytettyäkin ei-muslimin harhauttamista, taqyaa? Tällaisten seikkojen vuoksi Wilderssin ehdotusta sietäisi pohtia kaikissa länsimaissa - islam ei ansaitse kuulua uskonnonvapauslain piiriin. Terrorismi kytee sen sisällä niin erottamattomana osana, että viranomaiset eivät millään pysty tunnistamaan, kuka on radikaali, ennenkuin tämä tekee iskun. Potentiaalisia seurattavia on nyt jo liikaa useassa EU-maassa.

Mitä tapahtuu ti 19.09.2017 12:37 2

ON hyvä muistaa aina, miten yllättyneitä ovat terroristien lähipiirissä olleet, kun nämä terroristit ovat murhansa suorittaneet. Monesti olemme saaneet lukea, miten hyvin kotoutuneita, kunnollisia, kohteliaita työssäkäyviä jne jne ovat nämä perheelliset kivat muslimit olleet. Kuitenkin, heidän jäljiltään on niitetty kauhua ja kuolemaa laajalti pitkin länsimaita. Onko mitään järkeä uskoa muiden muslimien kauhisteluja ja islam -yhteyden kieltämisiä, kun heidän kurakirjansa määrää, että vääräuskoisille eli meille, saa ja pitääkin valehdella, aina kun se vain on eduksi heille, oikeauskoisille? On aivan sama siis, mitä nämä esittävät ja puhuvat, kun katsotaan hirmutekoja.

Jukka . ti 19.09.2017 17:18 0

Mitä tapahtuu ti 19.09.2017 12:37 : "..yllättyneitä ... miten hyvin kotoutuneita, kunnollisia, kohteliaita työssäkäyviä jne jne ovat ... olleet.

Niinpä... vaikea kuvitella miten pitäisi kotoutus tehdä, jos sen onnistumis-% vaikuttaisi aluksi, vuosien ajan olevan 100%, mutta sittenkin, sittenkin jostain tulee asia joka muuttaa ao. henkilön 100%:sen kotoutumisen miinus-merkkiseksi. Ehkä Heikki Porkan aamupäivän blogi-tekstin https://beta.oikeamedia.com/o1-39600 aiheet (kieli, kulttuuri, "suhtautuu positiivisesti asuinmaansa edustamiin arvoihin") on se Viisasten kivi tähän asiaan.

Mirjam ke 20.09.2017 10:41 0

Heidän maissa jo lapsesta lähtien opetetaan nämä asiat. Esimerkiksi se että islan on ainoa ja oikea uskonto. Sitä ei saa vaihtaa. Muslimit ovat siis ideologiansa vankeja. Ei heitä opetata kriittiseen ajatteluun. Sen takia kaikissa islamilaisissa maissa kristityt ja muut vähemmistötkin ovat vähintäänkin alisteisessa asemassa. Jos sen verran demokratiaa löytyy että maassa järjestetään vaalit, kylissä ihmiset menevät kysymään paikalliselta uskonnolliselta johtajalta, ketä pitää äänestää. Se on sitten se henkilö jota koko kylä äänestää. Ihmisiä ei haasteta itse ajattelemaan. Kun sitten näitä ihmisiä tulee Eurooppaan, he ovat ihmeissään vapaudesta. Ei se kuitenkaan heille läheskään oikealla tavalla avaudu. Heidän omasta näkökulmastaan sillä tavalla mitä silmillään täällä nekevät, kun eivät suomenkieltä osaa. Oppivat pian, että täällä voi saada paljon monenlaista ilmaiseksi. Luulemme että he ovat kovinkin kiitollisia ja ymmärtävät kuinka vieraanvaraisiesti Suomen valito heitä kohtelee. Ei, eivät he voi ymmärtää, esim. kuinka kallista työ on Suomessa. Heidän maassaan työmiehen kuukausipalkka saattaa olla 100 € jos sitäkään. Katsellessaan ympärilleen he luulevat että tytöt/naiset ovat vapaata riistaa. Omassa maassa kun kaikki kunnialliset naiset ovat hunnutettuja ja tiukasti miesten vallan alla. Monet huomaavat että vaatimalla saa paljon kun jaksaa vaatia. Auttajamme väsyvät pian siihen ja antavat periksi. Vaatiminen ja uhkailu kun on heidän maissaan arkipäivää. Kohteliaisuus ja vanhempien ihmisten arvostaminen on heidän kulttuurissaan tärkeä hyve.Siihen on helppo täällä ihastua. Sitten kun tulee vastaan konfliktin selvittely jossa olisi myönnettävä oma syyllisyys, ollankin heti suuressa kultturellisessa ristiriidassa. Muslimi kun ei voi omaa syytään tunnustaa. Mitä suurempi konflikti sitä suurempi ongelma tällä saralla. Näillä menetelmillä toimitaan heidän maissaan. Tällä kaikella haluan sanoa että muslimit ovat oman kultturinsa orjia ajattelussa ja toimissa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot