Blogi: Heikki Porkka, su 17.09.2017 12:35

Yleisradion maltilliset muslimimannekiinit

1."Jokaisen muslimin tulee ensisijaisesti noudattaa shariaa."

Tampereen islamilaisen seurakunnan johtaja Mustafa Kara totesi näin Yleisradion tv-ohjelmassa. Ohjelma ei ole enää nähtävissä, mutta nimimerkki Vasarahammer kirjoitti Karan haastattelusta lyhyen koosteen.

Koosten lukemisen jälkeen voi miettiä miksi muslimien integroituminen ei tule koskaan onnistumaan. Tai ei ainakaan ennen sitä, että islamissa tapahtuu maailmanlaajuisesti perustavaa laatua oleva muutos, jossa hylätään useita koraanin ohjeita ja luovutaan pitämästä Muhammedin esimerkkiä hyvänä elämän mallina.

Mustafa Kara on myös koraanikoulun opettaja Tampereella. Lisäksi hän on vaikuttanut kokoomuksen valitsemana lautamiehenä Tampereen käräjäoikeudessa.

Karan lausunto tarkoittaa, hän asettaa sharian Suomen lain yläpuolelle.

2. Sadek Elwan, Yleisradion usein lähetyksissään käyttämä palestiinalaistaustainen muslimi, Ylen islam-ilta 29.10.2013 :

Toimittaja: ”Sinä olet islamisti. Mitä se tar... ,tunnustat, sanot olevasi islamisti, mitä sinä sillä tarkoitat?”

Elwan: ”No siis islamisti on ihan sama ku arkimuslimi se ajaa niinku islamia joka sarakkeen tasolla elämässään. Yrittää ainaki ajaa sitä joka tasolla elämässään myöskin niinku poliittisella tasolla ja näkee että muslimit pitäs ohjaa muslimien lailla [sharia] nimenomaan niin ko että meihin muslimeihin voitas soveltaa islamilaiset lait [sharia]. Itse asiassa aika laaja, niinku laaja väestö muslimeista myöskin ajattelee, suuri enemmistö ajattelee näin…kuten niinku avioliittokysymyksissä tai muissa kysymyksissä.”

Toimittaja: ”Sinä kannustat nuoria miehiä lähtemään sotimaan islamin puolesta. Miksi, sotaan siis?”

Elwan: ”Mä en suoranaisesti kannata niinku jokaista tarttea lähteä sotimaan mutta myöskin kannatan niinku itse jihad käsitettä. Tää ongelma on siinä missä, että yritetään mustamaalata näitä käsitteitä, islamisti, sana islamisti on tabu, jihad on tabu, ja nää kaikki käsitteet ne niinku on mustamaalattu, vaik oikeastaan jihad tarkoittaa sä puutut asiaan, sä teet asian sun muslimi, niinku sorrettujen muslimien vuoksi , yrität avustaa niitä taloudellisesti, tiedon levittämisellä tai vastaavalla kuten tohtori Anas [Hajjar] siellä kertoikin, että siellä Syyriassa ei tarvita tosiaan sotilaita jossain muualla voidaan tarvita, hyvä esimerkki on Myanmar…” 

[Huom! vuosi on siis 2013 ja Elwan haluaa jihadisteja Myanmariin!]

Toimittaja: ”Sadek, päivällä sinä sanoit, että olet kannustanut miehiä lähtemään sotimaan Syyriaan, nytkö sinä et enää uskalla sitä enää tässä sanoa?”

Elwan: ”Siis totta kai mä niinku kannatan, jos, sanotaan näin, että jos joku mies joka omaa nimenomaan kommandotaidot tai on aliupseeritasolla tai saanut erikoisarmeijakoulutuksen nii siitä ois hyötyä. Totta kai mä kannatan, mutta jokainen mies sen niinku mittaa ite omassa kädessään niinku, että kannattaako lähteä vai ei. Mut toi tollanen niinku show esimerkiksi että kaks miestä tulee ja ostaa vaatteita ja näin, mä en osaa ostanu vaatteita niinku kenellekään tai suosittanu ketään, että hei sun kannattaa nimenomaan lähteä.”

3. Yle Kioski 11.6.2015, Maryan Askar, sharia, Laura Huhtasaari ja moniavioisuus

Toimittaja Marja Sannikka: ”Hei siis tää aihe lähti Maryan siitä, että mä näin todella kiinnostavan keskustelun sun facebook-seinällä, jossa puhuttiin siitä, et kuinka yleistä moniavioisuus on Suomessa. Mä oli sillee et häh, ja sit se keskustelu hävis. Kerro vähän mitä tapahtu?”

Maryan Askar: ”Se keskustelu hävis sielt mun seinält, koska mä sain vähän niinku kritiikkiä ja huonoa palautetta hei nyt poissa se keskustelu ja sit tota nii sit eräs ystäväni Sadek Elwan jatkoi sitä keskustelua…”

….

….

Sannikka: Ja mikä on sun kantas asiaan?

Askar: ”Mun kanta on sama kun mitä sharia-laissa lukee, mitä Alice Lam (nimi epäselvä) sanoo eli miehellä saa olla neljä vaimoa.”

….

Laura Huhtasaari (ps): ”No tota niin, niin en, en sitä [moniavioisuus] kannattaisi [lakivaliokunnassa], että, että mielestäni kun meille tulee erilaisia uskontoja ja aatteita ja tämmösiä niin eihän meidän tule niinku siihen mukautua. Että meidän pitää pitää kiinni näistä omista hyviksi katsomistamme arvoista. Ja tämä kahden ihmisen välinen avioliitto, meillä pitää jotain pyhää, kahden ihmisen välinen avioliitto, minusta se on pyhä asia, ja minä kannatan, että ehottomasti oisin kannalla, että en hyväksyisi sitä moniavioisuutta. Ja sit täytyy aina myös miettiä sitä, kun tehdään päätöksiä, että kenen etuja me tietoisesti niillä päätöksillä haluamme edistää ja minä en näe, et se on myöskään lapsen etu eikä naisen etu että jakaa miehen.”

4. Yleisradion Kioski-ohjelma 27.2.2015 islamia, islamismia, shariaa ja jihadismia hyväksyttämässä (islamisaation edistämistä)

Videolla Sadek Elwanin silmien peittona on punainen palestiinalaishuivi eli punainen keffiyeh, joka osoittaa verenvuodatusta ja taistelua Elwanin kotiseudun, Lähi-idän muslimien koodistossa.

Punainen palestiinalaishuivi on myös PFLP:n, palestiinalaisen marxilais-leniniläisen vallankumousjärjestön tunnus. EU ja USA pitävät PFLP:tä terroristijärjestönä.

Otin Kioski-ohjelman jälkeen fb:ssa yhteyttä toimittaja Marja Sannikkaan, joka osallistui ohjelman tekoon. Sannikka kielsi tietävänsä mitään huivien värien merkityksestä todeten, että vastuu ohjelman sisällöstä kuuluu tuottajalle. Tuottajan nimeä en tiedä, mutta poliittisen värin voi kuka tahansa arvata.

Yleisradion Kioski –ohjelma otti ohjelmapolitiikkansa välityksellä positiivisen kannan väkivaltaista islamismia ja jihadismia tukeviin henkilöihin, joiden mielestä sharia olisi hyvä asia myös Suomessa.

Sharia on laki, jossa varkaalta katkotaan käsi, aviorikoksesta nainen kivitetään kuoliaaksi, perinnönjaossa nainen saa puolet siitä mitä mies, homoseksuaalisuudesta annetaan kuolemantuomio jne.

Useat islamin jättäneet ex-muslimit ovat todenneet, että shariaa kannattavat muslimit on fundamentalisteja eli niitä, jotka ovat alttiita radikalisoitumaan.

5. Maryan Askar kertoo miksi muslimit ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa

Ylen toisessa ohjelmassa, A-studiossa, Maryan Askar päätteli Lähi-Idän ja Afrikan muslimien yliedustuksen raiskausrikoksissa johtuvan siitä, että suurin osa tulijoista on miehiä ja toisaalta siitä, että muslimit ovat oppineet lännessä huonoille tavoille.

Askarin logiikalla syyllisyys käännetään läntisen yhteiskunnan niskaan unohtamalla millaiseen nais- ja tasa-arvokäsitykseen islam opettaa muslimit pienestä pitäen.

Raiskausaalto, joka rantautui Suomeen maahanmuuttajien mukana, on Askarin mukaan suomalaisten syytä koska ulkomaalaisista on tullut mallioppimisen kautta länsimaalaisia!!

Ylen toimittajiin Askarin selittely upposi kuin kuuma veitsi voihin vai pitäisikö sanoa kuin terroristin machete valkoihoisen eurooppalaisen kaulaan.

A-studion lähetyksestä taltioitua videota ei enää löytynyt internetistä.

6. Maltillinen muslimi Maryan Askar haistatti Itäkeskuksessa 5.8.2016 v*tut poliiseille

Entä millä tavalla maltillisena ja integroituneena muslimina mainittu Maryan Askar esittäytyi Itäkeskuksessa 5.8.2016 osallistuessaan suomalaisten vihervasemmistolaisten, somalien ja muutamien muiden maahanmuuttajaräyhääjien laittomaan vastamielenosoitukseen?

Maryan Askar on videolla näkyvä säkitetty nainen, joka kiertää megafonin kanssa kiihottamassa muita vastamielenosoittajia.

Maryan Askar, Ylen lemmikki esittäytyy:
kohdassa 0:40 – 0:44 ”Haistakaa vittu poliisit!”
kohdassa 1:40 – 3:00 ”Kytät, siat, natsien kätyrit, kytät, siat, natsien kätyrit, kytät siat, natsien kätyrit…jne.”

Yleisradio vaikeni kuin muuri. Ylessä on rakastettu islamia ja vihattu poliisia, joten tapauksen myötä vahvistui kanta, jonka mukaan (viher)punavärin lisäksi Ylessä on toinenkin kivijalka, joka ei horju eikä heilu maailman tyrskyissä.

7. Maryan Askar valehteli ja syyllisti suomalaiset Itäkeskuksessa 11.9.2016

Iltalehti otsikoi 11.9.2016 kissan kokoisin kirjaimin:

"Olen aivan järkyttynyt"

”Rasistista nimittelyä, tönimistä ja repimistä: Raskaana oleva musliminainen kertoo joutuneensa kaltoin kohdelluksi Itiksessä”

Iltalehden toimittaja uskoi Askarin puheet ja uutisoi niistä välittömästi suomalaisia paheksuen.

Poliisi tiedotti asiasta seuraavana päivänä 12.9.2016:

”Mediassa uutisoitiin sunnuntaina 11.9.2016 Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla mielenosoituksen yhteydessä tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa saadun tiedon mukaan raskaana olevaa naista olisi pahoinpidelty ja tekijöinä rikokselle olisi ollut useita mieshenkilöitä. Poliisista vahvistetaan, että väitetystä rikoksesta on tehty rikosilmoitus, jonka tapahtumapaikkana on nimenomaan Tallinnanaukio, ei medioissa esillä ollut vaihtoehtoinen tapahtumapaikka metroaseman lippuhallissa. Poliisi on ollut yhteydessä kahteen asianosaiseen ja tilanteesta on ollut käytettävissä videokuvaa. Nyt saatujen tietojen perusteella voidaan päätellä että mediassa olleet teonkuvaukset eivät pitäisi paikkaansa.”

Yleisradio vaikeni jälleen kuin muuri. Edes Kioski-ohjelma ei kertonut mustan islaminuskoisen naisen rasistisesta toiminnasta vaaleaihoisia suomalaisia kohtaan.

8. Jihadismia kannattavaan ja islamismia edustavaan Sadek Elwaniin luotetaan edelleen Suomessa, kuten Pelastustiedon 30.5.2017 julkaistusta artikkelista ja kuvasta voi päätellä. Mikään ei ole niin hienoa kuin kunnon islamisti jihadisti turvallisuuskouluttajana.

9. Haitallinen ja vaarallinen maahanmuutto on seurausta Suomen EU-jäsenyydestä (pakkotaakanjako ja Brysselin käskytys). Fakta, jonka moni haluaisi kiistää, mutta ei kykene.

Haitallisessa maahanmuutossa on lopulta kyse poliittisesta tahdosta, selkärangasta ja isänmaan rakkaudesta, joiden puutteesta lähes koko eduskunta on kärsinyt jo vuosien ajan.

Direktiivit olisivat sallineet Suomelle huomattavasti tiukemmat käytännöt sekä turvapaikkapolitiikan että rajavalvonnan osalta, mutta hallitus ei ole osoittanut minkäänlaista tahtoa suojellakseen suomalaisia ennakoivasti.

Kokoomusjohtoinen Suojelupoliisi seisoo myös hallituksen takana, vaikka se kykenisi helposti muuttamaan tilanteen ajattelemalla enemmän suomalaisten turvallisuutta kuin hallituksen ideologista tahtopolitiikkaa.

10. Maltillisten muslimien ja sharian hengessä päätän kirjoituksen egyptiläissyntyisen imaamin, Espanjassa Fuengirolan moskeijassa imaamina toimineen Muhammad Kamal Mustafan sanoihin, jotka hän on kirjannut teokseensa ”The woman in Islam”.

”Naista ei saa lyödä kasvoihin, rintoihin, vatsaan tai päähän. Sen sijaan häntä pitää lyödä jalkoihin ja käsivarsiin käyttämällä kevyttä ja joustavaa keppiä siten, ettei jää haavoja, arpia tai mustelmia"

Muhammad Kamal Mustafa recommends verbal correction followed by a period of sexual abstinence as the best punishment for a wife, but does not rule out a beating as long as it is kept within strict guidelines... to avoid serious damage, a husband should never hit his wife in a state of extreme or blind anger. He should never hit sensitive parts of the body such as the face, head, breasts or stomach. He should only hit the hands or feet using a rod that is thin and light so that it does not leave scars or bruises on the body. The husband's aim, the writer said, should be to cause psychological suffering and not to humiliate or physically abuse his wife ('Spanish Women's Fury at Islamic Advice', BBC, 24, July 2000).

Heikki Porkka su 17.09. 12:35

Kommentit: 2

Pertti su 17.09.2017 19:41 1

Yllä Sadek Elwan kutsuu Anas Hajjaria tohtoriksi. Kuunneltuani vuosien varrella Hajjarin erinäisiä haastatteluja, pelkkä ajatuskin Hajjarista minkä tahansa tieteenalan tohtorina tuntui aivan absurdilta. Niinpä asiaa oli tutkittava. Wikipedia kertoo, että Hajjar on Suomeen tultuaan opiskellut lääketiedettä ja sijaistanut tuolloin lääkäriä. Sijaistaminen loppui, kun opinnot olivat jatkuneet yli kymmenen vuotta ja alkupään suoritukset olivat alkaneet vanhentua. Mutta ilmeisesti tällä perusteella hän on oikeauskoisten piireissä saavuttanut tohtorin arvon. Wikipedian mukaan Hajjar saapui Suomeen 19-vuotiaana. Kahden vuoden kuluttua hän opiskeli jo lääketieteellisessä. Se on kova saavutus, ja ainakin minä haluaisin tietää, mikä sen selittää.

Gideon su 17.09.2017 21:10 0

Sadek Elwan on palestiinalaisaktivisti, joka on osoittanut hyväksyntäänsä terrorismille Israelin siviilejä vastaan ja puolustelee ja siloittelee aina radikaalin islamin vaikutuksia.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10. 12:25

No go -alueiden Ruotsi

to 04.10. 16:39

Terveisiä presidentti Niinistölle

ma 01.10. 11:45

Porin murha ja suomalaiset lampaat

la 29.09. 10:54

Jösse Järvenpää ja Marine Le Pen kulttuurivallankumouksen uusimpina uhreina

ke 26.09. 13:19

Globaalit punavihreät tutit

ti 25.09. 12:24

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

ma 24.09. 20:15

"Luotettavan ja vastuullisen" median edustaja vedättää suomalaisia

su 23.09. 11:17

Neuvostoliittolainen Suomi

pe 21.09. 10:18

Yleisradio todellisuutta muokkaamassa

ke 19.09. 21:39

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10.2018 23:10

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10.2018 20:50

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

ti 16.10.2018 22:33

Jukka Hankamäki

"Uusi normaali" toteutumassa myös Suomessa

to 11.10.2018 23:01

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

ke 17.10.2018 01:12

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10.2018 22:35

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09.2018 16:44

Heikki Porkka

Avoin raja Afganistanista Suomeen?

ke 10.10.2018 12:25

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10.2018 23:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Punavihreä moraaliposeeraaja, faktantarkistaja ja JSN:n jäsen Johanna Vehkoo sai kunnianloukkaussyytteen

pe 12.10.2018 13:17

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

ti 16.10.2018 22:34

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40