Islamilainen isku Ranskassa - 7 haavoittunutta

Seitsemää ihmistä on haavoitettu Ranskan Toulousen kaupungissa kun aseeton muslimi hyökkäsi heidän kimppunsa huutaen "allahu akbar"

Ulkomaat ke 13.09.2017 23:00

Mies, jonka arvellaan olevan noin 40 vuotias, huusi 'allahu akbar' ja ryntäsi Frederic-Estebe kauppakadulla olleiden ihmisten kimppuun.

Lähistöllä partioineet poliisiviranomaiset saivat hälytyksen kun kadulla hyökkääjää paenneet juoksivat heidän ohitseen. Kolme poliisia sai tilanteen nopeasti haltuun kertoo ranskalainen uutissivusto La Depeche.

Eräs silminnäkijä kertoi paikalliselle medialle: "Olimme keskustelemassa kun hän hyppäsi päällemme. Hän ensin hyökkäsi poikani kimppuun ja sen jälkeen hakkasi tytärtäni. Pakenimme paikalta."

Hyökkääjällä ei uhrien onneksi ollut aseita mukanaan, mutta kaksi heistä jouduttiin vietiin sairaalahoitoon ruhjeiden vuoksi.

Hyökännyt mies oli tuttu poliisiviranomaisille ja oli ollut aiemmin psykiatrisessa hoidossa.

Jukka Rahkonen ke 13.09. 23:00

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvallat eroaa YK:n ihmisoikeusneuvostosta

Klo 08:54.

Timo Vihavainen

Demokratian variantteja

ti 19.06. 13:13

Professorin Ajatuksia

Ei syytä huoleen

ti 19.06. 13:13

Reijo Tossavainen

Bagdadissa on turvallisempaa kuin paikoitellen Ruotsissa

ti 19.06. 09:04

Arto Luukkanen

Hallitus sai neljät "ehdot"

ma 18.06. 13:22

videot